- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi sosnovkadelisi
-
Tabi evli insan tek başına duşa mi girerKv söyledi onlarda öyleymiş eşler yalnız başına duşa girmezmis. Onlar uyuyunca bizde duşa giriyoruz. 10 gibi yatıyorlar zaten
Hayır kuzum uyuyorlar biz girip çıkıyoruz duşa yani bunda abest karşılanacak ne var ben anlamadım kinasıl yani?
kv kp le otururken biz bir duş alıp çıkalım mı diyorsunuz?
Kv söyledi onlarda öyleymiş eşler yalnız başına duşa girmezmis. Onlar uyuyunca bizde duşa giriyoruz. 10 gibi yatıyorlar zaten
Bilmiyorum ki sormadım
Hahahaha öyle olmuyor tabii ki ama neden girmeyelim kiTabi ne yapıp evli insan tek başına duşa mi girer, tek başınıza duş alırken yanlız hissedersiniz zaten kendinizi
Gülünecek bir durumBence çok mantıklı
Hayır kuzum uyuyorlar biz girip çıkıyoruz duşa yani bunda abest karşılanacak ne var ben anlamadım ki
Bence anket yapsinnormal karşılanacak ne var?
senin kv ve sen dışında kimseyi bulaman bence normal diyecek...
Nasil bilmiyorum?
Bence anket yapsin
Anormalleri gorelim
Mevzu duşa beraber girmeniz değil, kayınvalidenizle böyle bir diyaloğa girmeniz ve beraber duşa girmeyi bi vazife olarak görmeniz.Hahahaha öyle olmuyor tabii ki ama neden girmeyelim ki
Hayatımda duyduğum en ama en garip şey bu.Yok onlar yatıyor kapılarını da kitliyorlar. Onlar öyle alışmış yani ilk kv söyledi zaten bana tek girilmez diye.
Daha çok yeni sanırm o yüzden böyle zamanla alisrsnz.O gidince yalnız hissediyorum. Anlattıkların gibi işte ama mecbr
Her ailenin farklı tutumları vardır. Bulunduğum aile de de eşlerin arası daha sıkı fıkı olması açısından bu aileye bu normal geliyor. İlk duyduğumda ben de yadirgamistim ama artık normal geliyorHayatımda duyduğum en ama en garip şey bu.
KK tarihine geçtiniz el sallayın
Konunuzun cevabı zaten net. Konunun önüne geçti bu yorumunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?