• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız izin verir miydiniz :)?

Izin istemez ki esim 😂 Anasi degilim hos adamin karisiyim. Ben de izin almam. Ben iftarda arkadaslarimla olacagim canim haberin olsun derim. Bi gun onceden haber veririm. Izin nedir Allah askina 😁 o da gidecekse bana soyler. Yarin boyle bir planimiz var. Haberin olsun der o kadar. Koca koca insanlar bir de izin mi alacagiz yani. Degisik. 😌

Valla bazen öyle bı oluyorki gidiyor mecbur gidiyor iş yemeği,toplu yemekler ve ben eşimin ailesiyle yemek yiyorm eşim olmadan napaym adama gitme insan içine karışma beni burda yalnz birakma annen babanlami diyeyim 😁siz bence esinz olmadan da kv kpderle bı kaç saat gecirebilmeyi göze alin ne kadar kötü olabilir ki 😏 yemeği yer sonra odaniza gecersnz her zaman yaptgnz gibi.

Valla bazen öyle bı oluyorki gidiyor mecbur gidiyor iş yemeği,toplu yemekler ve ben eşimin ailesiyle yemek yiyorm eşim olmadan napaym adama gitme insan içine karışma beni burda yalnz birakma annen babanlami diyeyim 😁siz bence esinz olmadan da kv kpderle bı kaç saat gecirebilmeyi göze alin ne kadar kötü olabilir ki 😏 yemeği yer sonra odaniza gecersnz her zaman yaptgnz gibi.
O gidince yalnız hissediyorum. Anlattıkların gibi işte ama mecbr :dua:

O zaman adamcagiza izin verin de bir iftar yapiversin arkadaslariyla
Evde ailesiyle oturmak istemiyorsaniz siz de kendi arkadaslarinizla program yapin. Arada degisiklik iyidir
Bu sefer de ben evde olmayınca illa dışarı cikcan deme diyor 😂 öyle yapicam napalm :)

Back