Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın abiniz be yengeniz gerçekten çok yoğun olabilirler lakin sizce görüşmek isteseler ya da size ayıp ettiklerine dair içlerinde bir huzursuzluk olsa bunu telafi etmezler mi ? Onların tavırı kötü olmayalım ama görüşmeyelim denk geldikçe merhaba diyebilecek seviyede kalalım gibi sizde zorlamayın bence onlar mutluysa bir sorun yoktur gidip gelmesenizde olur herkes mutlu olsun huzurlu olsunda görmesemde olur düşüncesi rahatlatırAbimle çok konuştum ama hep diyor ki yok canım olur mu yoğunuz sadece çok çalışıyoruz diyor. Benim lafım havada kalıyor yine. Sorun yokmuş gibi davranıyor. Abimi tanıyamıyorum zaten. Biz onunla o kadar eğlenirdik ki şimdi tanıyamıyorum donuk bakıyor resmen
Annen inan bana harika bir anne evladını çok sevdiği için böyle yapıyor ellerinden öpüyorumValla kız hepimizi mum etti. Herşeye kırılıyor biz de çok dikkat ediyoruz aman kırılmasın da bizden dolayı sorun çıkmasın diye. Biz ailecek enayi olduğumuz için bu muameleyi görüyoruz bence. Annemin gidip de bir çay içmişliği yoktur onlarda. Hala şeytan sokma araya desin. Şeytan girmiş zaten araya haberi yok
Marketten alacakları şey birinin hayatını kurtaracak bişey değildi herhalde şu olay çok net fikir veriyor uzunca bir mesajı aile grubuna atıp düzgün özür dimemedikleri sürece görüşmezdim. Kardeş bu hastalık var sağlık var. Yarın bir ihtiyaçları olunca yüzsüz bi şekilde ararlar sen de o zaman bunları söylersen suçlu duruma düşersin. Şimdi içini dökmenin tam zamanı.Onlar bana çok yakın bir ilçede değiller. Bir gün eski bir iş arkadaşım o tarafta oturuyordu ona gittim. Sonra çıkışta abimlere çok yakındım. Aradım dedim ki müsaitseniz size bir kahve ısmarlayabilirim. Normalde hiç yapmadığım bir şey. Canım biz markete çıkıcaz başka zaman yapalım dedi. Bir kapının önüne bile çıkmadı yani. Ben evlerine geleyim de demedim. Zaten desem de sokmazlar onlar istemedikçe evlerine. Ben yeterince çabaladım çabalamaktan arsız oldum artık yani. Görüşmek isteyen her türlü görüşür
Annem hep idare et onlar mutlu olsun diyip duruyor. Sanki mutlu olmalarına ben engelmişim gibi. Ben ne yapıyorum sanki aramıyorum da artık. Tek başlarına ömür boyu mutlu olsunlar
Ben çalıştığım için çalışan insanların halinden anlarım. Evlerine de önceden plan yoksa asla çat kapı gitmem. Bana yapılmasını da sevmem çünkü. Bu yüzden evlerinin ordaki kafede kahve ısmarlamayı teklif etmiştim zaten. Başlarda kendimi suçlu hissettim ben bir şey yaptım diyordum ama baktım kız hep kırılıyor alakasız şeylere sorunun bende olmadığını anladım. Diğer yengeme de nişan hediyeliğini kitaplıkta pek görünmeyen bir yere koymuş diye çok kırılmış bunu da herkese anlatmıştı. Yani muhtemelen bir şeye kırıldı yine ve abimi de oldurdu. Elimden bir şey gelmez abim beni görmek istese görürdü. Bu kadar geri çevrilmeye içim almaz gitmeyi zatenİlk yazınızda da gitmezdim diye düşündüm ama bir de yorumlarda anlattıklarınız size çöp kadar değer vermediklerini gösteriyor böyle yapan davranan insanın da ilk davetine koşa koşa gitmek kendi değerinizi iyice düşürür, dört gözle onların davetini bekliyor onlara çok hevesliymişsiniz izlenimi uyandırır. Annenizi bile hizaya sokmuşlar anneniz de o kadar adımızın geri çevrilmesine karşı hala sizin gitmenizi adım atmanızı istiyor. Oldu olacak eline ayağına kapanın gelinin. Kesinlikle gitmeyin. İnsan geldim diyen komşuyu kapıdan çevirmez yarım saat olsun misafir eder bunlar kardeşe dönüp bakmamış
Eşim hiçbir şey demiyor sen nereye gitmek istersen ben yanında olurum diyor sağolsun ama ben de onu kötü bir pozisyona sokmak istemiyorum. Kapısını açmayan insanların davetine niye koşsun hemenBen olsam gitmezdim. Defalarca adım atmışsınız hiç karşılık vermemişler. 10 ayda bir kere merak edip kapınızı açmamışlar eşiniz bu durumda gelmek de istemeyebilir.
Böyle düşünebilirim zaten hiç sorun değil. O zaman çağırmasınlar da. Bana gelmesin ama ben gideyim gibi bir mantık olamaz benim içinBakın abiniz be yengeniz gerçekten çok yoğun olabilirler lakin sizce görüşmek isteseler ya da size ayıp ettiklerine dair içlerinde bir huzursuzluk olsa bunu telafi etmezler mi ? Onların tavırı kötü olmayalım ama görüşmeyelim denk geldikçe merhaba diyebilecek seviyede kalalım gibi sizde zorlamayın bence onlar mutluysa bir sorun yoktur gidip gelmesenizde olur herkes mutlu olsun huzurlu olsunda görmesemde olur düşüncesi rahatlatır
Ben de haftaiçi yoğun çalışıyorum haftasonu da evden çalışıyorum. Ama eşimin ailesini çok severim ben istemem çocuklarıyla kopmalarını mesela sık sık çağırırım gider geliriz. Kendi ailemle de aynı şekilde. Bir şey olsa yanlarında biz varız yine sonuçta. Ama bu gidişle ben olmayacağımAbinle yengen çalışıyor olabilir ama hiç mi tatil günleri yok. İş çıkışı bir akşam çaya gelmekte çok zor olmasa gerek.
Eşimle bende memuruz vardiyalı çalışıyoruz üstelik 3 çocuğumuz var ama sevdiğim kuzenimle vakit geçirmek için 2 haftada bir denk getirip görüşmeye çalışıyoruz hem de başka il de yaşıyorlar.
Konuşur muydun peki? Şundan gelmiyorum kırgınım diye yoksa onalrın bahanesi gibi sadece uygun değilim mi derdin?Sadece onların değil sizinde mutluluğunuz önemli. Anneniz evlatlar arasında dengeyi sağlayamıyor o sebeple annenizi değil kendi iç sesinizi dinleyin. Beni insan yerine koymayan kimseyi ben de insan sayıp gitmem. Dediğim gibi onlar kaç adım gelirse ben de o kadar giderim. Ne eksik ne fazla. Sadece gelininizde kalp yok, gurur yok sizde de kalp var, gurur var fasulye gibi kendisini nimetten saydırmayın. Yok saymak en güzeli.
Özür de beklemiyorum ben kapımı çalsa yine ben bişey olmamış gibi davranırım. Tek başlarına mutlular onlar sadece aile fertleri girmesin istiyorlar. İki kişilik sadece dünyalarıMutlu olsunlar yeter lafı da çok klişe. Mutluluklarına engel ne yapıyorsunuz ki? El olsa o kadar davete icabet eder insan. Bence gitmeyin. Özelikle bir özür dilerlerse sonrasına bakarsınız.
Konuşur muydun peki? Şundan gelmiyorum kırgınım diye yoksa onalrın bahanesi gibi sadece uygun değilim mi derdin?
Ona demeye çekinir karısının korkusuna ondan bana diyor işte.Gitmezdim.
Annende abine desen araya şeytan sokma diye.
Benim evime gelmeye tenezzül etmeyen adama gelemeyeceğim diye bahane uydurmaz onun yaptığı gibi uygun değiliz tatlım yaaaağğ derdim.