- 26 Mayıs 2024
- 86
- 63
- 3
Ay senin gibi görümcem olsaydı keşke ne vardı. Benimle ilk tanışmaya geldiği gün abisi beni iş çıkışı almaya geldi emrivaki şekilde hiç haberim olmadan bi baktım ön koltukta oturuyor geçtim arkaya oturdum o an tepem attı zaten neyse belki bilmeden olmuştur dedim bi yere gidip oturalım o zaman dedik eşimin yani o zamanlar sevgilimin asla sevmediği bi mekan vardı illa oraya gidelim dedi ben çok hoşlanmıyoruz ama neyse dedim eşimden ses çıkmadı neyse tıkış tepiş gittik oturduk bi görün halleri tepesine kuş kondurmuş gibi deli deli haller tövbe dedim nasıl bi şey bu neyse sohbet esnasında bana direktifler verip duruyor yok elbiseni şöyle yaptır böyle yaptır bizim taraf şatafat sever falan nişan için ben de yok ben sadelikten yanayım canım sen öyle yap dedim ardından zaten asla birbirimizden hoşlanmadık düğün sürecinde bi kere bile yardım hal hatır sormak şurda dursun arka planda sürekli sorun çıkardı abisinden araba parası istedi annesigil eşya için yardım edecekleri zaman hayır bana araba alacaksınız demiş vs yani Allah herkesin gönlüne göre versin bende görümceyim bu arada ben tamamen yengemle uyum içerisindeyim o benim yeğenlerimin annesi abimin sevdiği kadın diyip hiç karışmam sadece destek olurumBen öyle deli gibi koşturmadım düğün zamanı çünkü gelin istemedi. Ben istemiyorum sadece müsaade edin biz baş başa yapalım her şeyi dedi biz de saygı duyduk. Bu noktadan sonraki yardım etmek için ısrar etsem zorbalık yapmışım gibi olacak diye geri çekildim. Ama arka planda yaptığım çok yardım var onlara. Abim borcunu bana bırakıp evlendi resmen ev eşyası taksitine girince bekarken yaptığı kefil mevzularıyla ilgili olan borcu ben öderim dedim. Nişanlıydım ben hala borcunu ödüyordum onun. Çünkü kardeşlik böyle bir şeydi benim için. Üstelik askere gitti evlendikten sonra kız madur olmasın taksitlerle diye ablam da ben de bilezik bozduk abim dönene kadar taksitlerini ödedik onun. Ama hiçbirşey yapmamışım gibi davranılıyor.