• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız davete gider miydiniz?

Özür de beklemiyorum ben kapımı çalsa yine ben bişey olmamış gibi davranırım. Tek başlarına mutlular onlar sadece aile fertleri girmesin istiyorlar. İki kişilik sadece dünyaları
Boşverin o zaman aman. Bayramdan bayrama annenize görüşürseniz yeterlidir.

Sana da demeye çekinsin o zaman kocanın korkusuna
Bizim toplumun sorunu bu zaten. Kırmaktan korkan insanın tüm sınırlarını ihlal ederler burnundan getirirler iyi niyetini. Ama hiçbirşey umrunda olmayan insandan çekinip çok hassas davranırlar. Sonra da dert yanarlar.

Ona demeye çekinir karısının korkusuna ondan bana diyor işte.
Siz de o zaman kocanızı öne sürün. :KK53: Gelini kıymetliyse damadı da kıymetli. O el kızıysa benimki de el oğlu, benimki de küsüyor deyin. :KK53:
Kahvaltı sofrasında saatlerce beklettikleri için eşim evlerine gitmek istemiyor anneciğim, kocamla aram mı bozulsun istiyorsun, neden araya şeytan sokuyorsun desenize bir. :KK53:

Bizim toplumun sorunu bu zaten. Kırmaktan korkan insanın tüm sınırlarını ihlal ederler burnundan getirirler iyi niyetini. Ama hiçbirşey umrunda olmayan insandan çekinip çok hassas davranırlar. Sonra da dert yanarlar.
Bunu değiştirebilecek olan sizsiniz ama.

Konuşur muydun peki? Şundan gelmiyorum kırgınım diye yoksa onalrın bahanesi gibi sadece uygun değilim mi derdin?

Ben kısascıyımdır. Onlar bana yaptıkları hareketin neden kaynaklı olduğunu açıklamadıkça ne görürsem onu uygularım. Sormam, konuşmam.

Ne zaman kendileri gelip hayırdır diye sorar o zaman söylerdim.

Diğer yorumlarınızı da okudum. Bu model abi ve yengeye açıklama, sitem vs. çok beyhude çaba olur çünkü sitem karşınızdakinin size gerçekten değer verdiğini önemsediğini düşündüğünüzde edilir onun dışında sitem etmeniz, açıklama yapmanız karşı tarafın çokta umurunda olmaz ve yine daha da kırılan siz olursunuz.

Abiniz size sorana kadar açıklama yapmayın. Aynen onların yaptığı gibi uygun değiliz teşekkür ederiz deyip geçin.

KESİNLİKLE git-mez-dim. Ya orada da soğuk olup , içten bir tebessümünüze bile yapmacık gülüşle cevap verirlerse, hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz? Sizi saymayan insanlardan uzak durmalısınız.

Ben kısascıyımdır. Onlar bana yaptıkları hareketin neden kaynaklı olduğunu açıklamadıkça ne görürsem onu uygularım. Sormam, konuşmam.

Ne zaman kendileri gelip hayırdır diye sorar o zaman söylerdim.

Diğer yorumlarınızı da okudum. Bu model abi ve yengeye açıklama, sitem vs. çok beyhude çaba olur çünkü sitem karşınızdakinin size gerçekten değer verdiğini önemsediğini düşündüğünüzde edilir onun dışında sitem etmeniz, açıklama yapmanız karşı tarafın çokta umurunda olmaz ve yine daha da kırılan siz olursunuz.

Abiniz size sorana kadar açıklama yapmayın. Aynen onların yaptığı gibi uygun değiliz teşekkür ederiz deyip geçin.
Daha önce konuştum zaten abimle bir reaksiyon alamadım. Kafamda kurmuşum gibi davranıldı. O yüzden konuşmak pek istemiyorum açıkçası ama sorarsa söylerim

KESİNLİKLE git-mez-dim. Ya orada da soğuk olup , içten bir tebessümünüze bile yapmacık gülüşle cevap verirlerse, hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz? Sizi saymayan insanlardan uzak durmalısınız.
Zaten öyle bir sofra kuruyor ki gidince belki 20 çeşit şey yapıyor. Senede bir kez çağırıyor yiyin ve bir daha gelmeyin gibi. O ortamda asla bu durumda hele bulunmak istemiyorum.

Şahsen ben gitmem arama gereği bile dumayip mesaj atmasi tuhaf hani ailesini çağırdım onuda çağıriyim diye düşünmüş derim....siz kac kez davet etmişsiniz gelmemisler annende hayriye hanım gibi ağzımın tadı bozulmasın modunda takılıyor gibi... eşiniz demezmi bizim hiçbir davetimize gelmediler ben neden gideyim diye şahsen ben olsam derim

Zaten öyle bir sofra kuruyor ki gidince belki 20 çeşit şey yapıyor. Senede bir kez çağırıyor yiyin ve bir daha gelmeyin gibi. O ortamda asla bu durumda hele bulunmak istemiyorum.

Ay bu modeli tanıyorum 😂

sıkmayın canınızı. Tecrübe ile sabit. Hiç bir şey değişmiyor. Hep "abartan, kötü düşünen" siz oluyorsunuz. Çünkü altın c.klü oğulları çok kıymetli.

Mesela bizim sizden tek farkımız artık kardeşim ne zaman isterse gelebiliyor. Tabiki çocuk baktırmak için 😂

Şahsen ben gitmem arama gereği bile dumayip mesaj atmasi tuhaf hani ailesini çağırdım onuda çağıriyim diye düşünmüş derim....siz kac kez davet etmişsiniz gelmemisler annende hayriye hanım gibi ağzımın tadı bozulmasın modunda takılıyor gibi... eşiniz demezmi bizim hiçbir davetimize gelmediler ben neden gideyim diye şahsen ben olsam derim
Eşim diyor gelmediler diye ama sen gidersen ben senin yanındayım karar senin dedi.

Onlar bana çok yakın bir ilçede değiller. Bir gün eski bir iş arkadaşım o tarafta oturuyordu ona gittim. Sonra çıkışta abimlere çok yakındım. Aradım dedim ki müsaitseniz size bir kahve ısmarlayabilirim. Normalde hiç yapmadığım bir şey. Canım biz markete çıkıcaz başka zaman yapalım dedi. Bir kapının önüne bile çıkmadı yani. Ben evlerine geleyim de demedim. Zaten desem de sokmazlar onlar istemedikçe evlerine. Ben yeterince çabaladım çabalamaktan arsız oldum artık yani. Görüşmek isteyen her türlü görüşür

Geçenlerde marketteyim işten çıkmışım. Halam aradı sizin evin yakınlarında şu avm deyim gelsene kahve içelim dedi. Marketten iki dandik bisküvi alıp Evdeyim bize gel diyerek eve depar attım 🥹🥹🥹
Görüşmek isteyince böyle yapılıyor çünkü.

Son düzenleme:
Back