- 10 Kasım 2024
- 1.649
- 9.393
- 73
- 30
Sana da demeye çekinsin o zaman kocanın korkusunaOna demeye çekinir karısının korkusuna ondan bana diyor işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da demeye çekinsin o zaman kocanın korkusunaOna demeye çekinir karısının korkusuna ondan bana diyor işte.
Hahhaha bu çok iyiymiş bakTenezzül etmezdim. Cnm ben markeye çkyrm yeaaa diyen abiye yengeye konuşmak laf anlatmak oksijen israfı. Cnm müsait değilim yazarım sorarsa da manikür randevum var kudura bakma kib bye yazarım.
Boşverin o zaman aman. Bayramdan bayrama annenize görüşürseniz yeterlidir.Özür de beklemiyorum ben kapımı çalsa yine ben bişey olmamış gibi davranırım. Tek başlarına mutlular onlar sadece aile fertleri girmesin istiyorlar. İki kişilik sadece dünyaları
Bizim toplumun sorunu bu zaten. Kırmaktan korkan insanın tüm sınırlarını ihlal ederler burnundan getirirler iyi niyetini. Ama hiçbirşey umrunda olmayan insandan çekinip çok hassas davranırlar. Sonra da dert yanarlar.Sana da demeye çekinsin o zaman kocanın korkusuna
Hahhaha bu çok iyiymiş bak
Siz de o zaman kocanızı öne sürün.Ona demeye çekinir karısının korkusuna ondan bana diyor işte.
Bunu değiştirebilecek olan sizsiniz ama.Bizim toplumun sorunu bu zaten. Kırmaktan korkan insanın tüm sınırlarını ihlal ederler burnundan getirirler iyi niyetini. Ama hiçbirşey umrunda olmayan insandan çekinip çok hassas davranırlar. Sonra da dert yanarlar.
Valla gelmesinler artık istemiyorum çağırmasınlar da amaÖyle başa böyle tarak...adamların kapısina kadar gitmişsin tenezzül etmemisler o kadarı da saygısızlık ve terbiyesizlik. Bundan sonra ne ara ne sor gelip özür dilesinler ancak öyle görüş
Konuşur muydun peki? Şundan gelmiyorum kırgınım diye yoksa onalrın bahanesi gibi sadece uygun değilim mi derdin?
Daha önce konuştum zaten abimle bir reaksiyon alamadım. Kafamda kurmuşum gibi davranıldı. O yüzden konuşmak pek istemiyorum açıkçası ama sorarsa söylerimBen kısascıyımdır. Onlar bana yaptıkları hareketin neden kaynaklı olduğunu açıklamadıkça ne görürsem onu uygularım. Sormam, konuşmam.
Ne zaman kendileri gelip hayırdır diye sorar o zaman söylerdim.
Diğer yorumlarınızı da okudum. Bu model abi ve yengeye açıklama, sitem vs. çok beyhude çaba olur çünkü sitem karşınızdakinin size gerçekten değer verdiğini önemsediğini düşündüğünüzde edilir onun dışında sitem etmeniz, açıklama yapmanız karşı tarafın çokta umurunda olmaz ve yine daha da kırılan siz olursunuz.
Abiniz size sorana kadar açıklama yapmayın. Aynen onların yaptığı gibi uygun değiliz teşekkür ederiz deyip geçin.
Zaten öyle bir sofra kuruyor ki gidince belki 20 çeşit şey yapıyor. Senede bir kez çağırıyor yiyin ve bir daha gelmeyin gibi. O ortamda asla bu durumda hele bulunmak istemiyorum.KESİNLİKLE git-mez-dim. Ya orada da soğuk olup , içten bir tebessümünüze bile yapmacık gülüşle cevap verirlerse, hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz? Sizi saymayan insanlardan uzak durmalısınız.
Zaten öyle bir sofra kuruyor ki gidince belki 20 çeşit şey yapıyor. Senede bir kez çağırıyor yiyin ve bir daha gelmeyin gibi. O ortamda asla bu durumda hele bulunmak istemiyorum.
Eşim diyor gelmediler diye ama sen gidersen ben senin yanındayım karar senin dedi.Şahsen ben gitmem arama gereği bile dumayip mesaj atmasi tuhaf hani ailesini çağırdım onuda çağıriyim diye düşünmüş derim....siz kac kez davet etmişsiniz gelmemisler annende hayriye hanım gibi ağzımın tadı bozulmasın modunda takılıyor gibi... eşiniz demezmi bizim hiçbir davetimize gelmediler ben neden gideyim diye şahsen ben olsam derim
Onlar bana çok yakın bir ilçede değiller. Bir gün eski bir iş arkadaşım o tarafta oturuyordu ona gittim. Sonra çıkışta abimlere çok yakındım. Aradım dedim ki müsaitseniz size bir kahve ısmarlayabilirim. Normalde hiç yapmadığım bir şey. Canım biz markete çıkıcaz başka zaman yapalım dedi. Bir kapının önüne bile çıkmadı yani. Ben evlerine geleyim de demedim. Zaten desem de sokmazlar onlar istemedikçe evlerine. Ben yeterince çabaladım çabalamaktan arsız oldum artık yani. Görüşmek isteyen her türlü görüşür
Ben gidip de almadım zaten senin olsun dedim anneme.Annen hediyeyi neden kabul etmiş bana verme oğlum git kendisine ver dememiş mi?