• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız davete gider miydiniz?

Ay bu modeli tanıyorum 😂

sıkmayın canınızı. Tecrübe ile sabit. Hiç bir şey değişmiyor. Hep "abartan, kötü düşünen" siz oluyorsunuz. Çünkü altın c.klü oğulları çok kıymetli.

Mesela bizim sizden tek farkımız artık kardeşim ne zaman isterse gelebiliyor. Tabiki çocuk baktırmak için 😂
Ayy çok şükür çocuk yok şuan çocuk baktırma gibi bir dert de yok en azından.

Annen hediyeyi neden kabul etmiş bana verme oğlum git kendisine ver dememiş mi?

Geçenlerde marketteyim işten çıkmışım. Halam aradı sizin evin yakınlarında şu avm deyim gelsene kahve içelim dedi. Marketten iki dandik bisküvi alıp Evdeyim bize gel diyerek eve depar attım 🥹🥹🥹
Görüşmek isteyince böyle yapılıyor çünkü.
Evet farkındayım istemediklerinin zaten. Ben de öyle evi bazen nasıl topladığımı bilmem birinin geleceğini duyunca. Jet gibi hallederim. Bir çay bir sohbet çok zor olmasa gerek. İsteyene tabi ki. İstemiyorlarsa davet de etmesinler. Hayır sofrası kurar gibi

Zaten öyle bir sofra kuruyor ki gidince belki 20 çeşit şey yapıyor. Senede bir kez çağırıyor yiyin ve bir daha gelmeyin gibi. O ortamda asla bu durumda hele bulunmak istemiyorum.
Salak ya tam, besbelli kendini yukarda gördüğü. Memurum diye falan mi ki :)) (hicbir esprisi kalmadi çok boş bir kavram oldu çıktı memuriyet ama bu küçük insanlar kendilerini dev aynasinda görüyorlar) bazisi boyle salak oluyo tanimadan etmeden kendisi essahtan bir şeymiş gibi havaya giriyor sacma sapan.

Yengeniz kendi aile bireylerine karşı nasıl?
Tanımıyorum o kadar. Annesi babası yaşlı insanlar. Salgın falan vardı tanışma bile yapılmadı. Nişanda gördük bir de düğünde. Annem aradı birkaç kez ama anneme dönmedi annesi. Görüşmek isteyen insanlar değil. O dönem abim kefil mevzularından bir borç yapmıştı hepimiz çalışıp onu ödemekle meşguldük. O anda evlenme işi çıktı. Hemen evlenicez dediler. Ama elimizde ne varsa borca gidiyor erteleyin biraz güzel düğün yapalım dedik istemediler. O halde bile anneme taksitle falan bir şekilde set ve 2 bilezik aldık taksın diye ben de bir bilezik aldım. Evli değildim o zaman. Nişanlıyken bile o altınların borcunu ödüyordum çalışıp. Onlar bence altınları az buldular o yüzden böyle davrandıklarını düşünüyorum.

Eninde sonunda sağlam olmayan ipler kopar , bırakın şimdiden kopsun. Sadece annenizin diretmesi ile olmaz . İlerde miras anne baba bakımı vs zaten birbirinize gireceksiniz

Merhaba daha önce abimle kopuk olduğumuzdan bahsetmiştim. Evlendikten sonra bizimle pek görüşmemeye başladı kendisi. 1 senedir beni hiç aramamıştır. Annemin evinde 2 kez denk geldik. Bir araya gelince çok sevgi gösterileri yapıyor kendi de eşi de. Tatlım bebeğim falan diyor kız bana sürekli. Ama ben kendi evime taşındım 10 ay oluyor. Taşındıktan sonra defalarca davet ettim evime ama hep bir bahaneleri vardı. Abim evimi daha görmedi yani. Hayırlı olsun hediye almışlar ikili bardak takımı onu da anneme bırakmışlar bir de arayıp kendileri de demiyor bunu annem söylüyor gel al abinler senin ev hediyeni bıraktı diye. Ben sanki muhtacım onların bardağına ev hediyesi ev görmeye gelince getirilmez mi? Neyse iftarda ailemi iftara alacaktım haftasonu onlar da gelsin istedim. Aradım abimin eşini davet ettim. Uygun değiliz bebeğim ya dedi. Haftaya da ayarlayabilirim size uygun olan bir güne ayarlarım ben isterseniz dedim. Haftaya da uygun değiliz abinin mesaisi olabilir falan dedi. Tamam dedim bir daha davet etmeyeceğim demiştim ama dayanamadım işte ramazan diye. Dün akşam hepimize mesaj atmışlar ayın 22sinde iftara bekliyoruz diye. Daha yazmadım ama gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Annem de aranıza şeytan sokma o gelmiyor diye sen de aynısını yaparsan ne farkın kalır ailemiz dağılmasın diyip duruyor bana. Aslında bir bahaneyle mi gitmesem yoksa açık açık abimle mi konuşsam sana kırgınım diye bilmiyorum. Daha önce defalarca konuştum bir sorun varsa söyle istemeden bir şey mi yaptım diye ama olur mu ne sorun olacak sana öyle gelmiş ben çok yoğun çalışıyorum falan dedi. Eşi beni pek sevmiyor bunu biliyorum sevmek zorunda da değil zaten. Olabilir uyuşmamışızdır beni tek kıran kişi abim. Siz olsanız ne yapardınız? Evime adım atmayan insanların her davetine enayi gibi atlamam çok saçma değil mi?
Ben gitmezdim.

Salak ya tam, besbelli kendini yukarda gördüğü. Memurum diye falan mi ki :)) (hicbir esprisi kalmadi çok boş bir kavram oldu çıktı memuriyet ama bu küçük insanlar kendilerini dev aynasinda görüyorlar) bazisi boyle salak oluyo tanimadan etmeden kendisi essahtan bir şeymiş gibi havaya giriyor sacma sapan.
Bebeğim tatlım ifadelerinden hissediyorum o üstte görmeyi zaten.

Görümcemden pek hazetmiyorum ama ne zaman davet etsem gelir.O pek çağırmaz ama bugün iftara davet etti mecbur gidicem

Ayy çok şükür çocuk yok şuan çocuk baktırma gibi bir dert de yok en azından.

İlk başlarda olmadı. Kucağımıza alsak, emzircem der alırdı. İkinci olunca baktıracak adam arıyor. Paşa gönlüm isterse bakıyorum.

Benzer şeyler yaşadık ve ben üzüldüğümle kaldım. Siz üzmeyin kendinizi.

Gitmezdim.Beni insan yerine koyup evime gelmeyen aramayan sormayan insanın davetine gitmem.

Sizi de çağırmalarının nedeni herkesi çağırdık onuda çağıralım sonra neden benide çağırmadınız demeyin diye.

Merhaba daha önce abimle kopuk olduğumuzdan bahsetmiştim. Evlendikten sonra bizimle pek görüşmemeye başladı kendisi. 1 senedir beni hiç aramamıştır. Annemin evinde 2 kez denk geldik. Bir araya gelince çok sevgi gösterileri yapıyor kendi de eşi de. Tatlım bebeğim falan diyor kız bana sürekli. Ama ben kendi evime taşındım 10 ay oluyor. Taşındıktan sonra defalarca davet ettim evime ama hep bir bahaneleri vardı. Abim evimi daha görmedi yani. Hayırlı olsun hediye almışlar ikili bardak takımı onu da anneme bırakmışlar bir de arayıp kendileri de demiyor bunu annem söylüyor gel al abinler senin ev hediyeni bıraktı diye. Ben sanki muhtacım onların bardağına ev hediyesi ev görmeye gelince getirilmez mi? Neyse iftarda ailemi iftara alacaktım haftasonu onlar da gelsin istedim. Aradım abimin eşini davet ettim. Uygun değiliz bebeğim ya dedi. Haftaya da ayarlayabilirim size uygun olan bir güne ayarlarım ben isterseniz dedim. Haftaya da uygun değiliz abinin mesaisi olabilir falan dedi. Tamam dedim bir daha davet etmeyeceğim demiştim ama dayanamadım işte ramazan diye. Dün akşam hepimize mesaj atmışlar ayın 22sinde iftara bekliyoruz diye. Daha yazmadım ama gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Annem de aranıza şeytan sokma o gelmiyor diye sen de aynısını yaparsan ne farkın kalır ailemiz dağılmasın diyip duruyor bana. Aslında bir bahaneyle mi gitmesem yoksa açık açık abimle mi konuşsam sana kırgınım diye bilmiyorum. Daha önce defalarca konuştum bir sorun varsa söyle istemeden bir şey mi yaptım diye ama olur mu ne sorun olacak sana öyle gelmiş ben çok yoğun çalışıyorum falan dedi. Eşi beni pek sevmiyor bunu biliyorum sevmek zorunda da değil zaten. Olabilir uyuşmamışızdır beni tek kıran kişi abim. Siz olsanız ne yapardınız? Evime adım atmayan insanların her davetine enayi gibi atlamam çok saçma değil mi?
Gidip muhabbetin ortasında "25 inde de bana bekliyorum, itiraz istemiyorum" der başka bir sohbete başlardım.

Gitmezdim.Beni insan yerine koyup evime gelmeyen aramayan sormayan insanın davetine gitmem.

Sizi de çağırmalarının nedeni herkesi çağırdık onuda çağıralım sonra neden benide çağırmadınız demeyin diye.
Herkese tavırları aynı aslında bana özel olduğunu sanmıyorum. Hayrına çağırıyor gibi daha çok 🤦🏻‍♀️

Bu kadarı bana çok enayilik gibi geliyor ama yanlış mı düşünüyorum gerçekten. Bir kez kahvaltı davetimizi kabul ettiler mesela. Bekledik bekledik saat oldu 1 buçuk. Arıyoruz açmıyorlar. En son mesaj attılar evle ilgili bir sorun çıktı yarı yoldan döndük diye. Ve ne arayıp kusura bakmayın demek ne başka bir şey yok. Bu kız eşine mahçup olacak da demiyor. Şimdi kalkıp gitmek bana ağır geliyor
Ben bu durumların abinden kaynaklandığını düşünmüyorum ,benimde abilerim var inan bana yengelerim beni hiç aramaz abilerim desen binde bir. Benim kimseye acı bi sözüm olmamasına rağmen soğutuyolar. Desen ki bi beklenti içindesin atiyorum maddi olarak hep onlara yaklaşsan insan anlar ama öyle bişey de yok.. ortamlarda kendini bozla hanım hanımcık otut yemeğini ye konuşurlarsa konuş okadar insan içinde hiç kendini bozmaya gerek yok. Şöyle bir düşün bir erkek neden trip atsın veya abi olarak neden kardeşini aramasın sormasın? Arada kavga yok tartışma küfürleşme yok sence sorun abin mi? Asla değil. Bunun için çok düşünüp irdelemeye gerek yok inan bana

Back