Siz olsaniz böyle kaynanadan ne düsünürdünüz?

Siz cok kötü bir hataya düşmek üzeresiniz ben size diyim. Anneniz belki bazi seylere kırılmış olabilir, ama sakın siz ortaya atlayıp birseyler yapiyim demeyin.. Cünkü döner gelir size patlar her iki taraftanda. Bunlar kis kocaman insanlar kendi aralarında halletsinler. Siz kendi yuvnuzu saglamlastirmaya odaklanın. Küçük altinlar zaten damata takılmıyor mu? Yada size mi takılmışti? Kv deyi kafaniza fazla takmamaya gayret edin. Ne olursa olsun iki aile arasında kavga ciksa en cok sizin yuvniz zarar görür. Bazi insanlar baskalara göre daha geride ve soğuk durur çünkü yapıları öyle. Aileleri kendi evinize de cgrabilirsiniz. Dah diplomatik olun

kaynanafobik olabilir

Buraya herkes derdini icini döküyor bende yazamammk yasakmi?? Hosuna gitmiyosa okuma ve yorumda yapma!
Hem ben tavsiye istedim hakaret degil! Belki daha yasim kücük anlamiyorum yani düzeltseniz cokmu zor terslicenize

Altin konusunda sana sormasi gerkirdi bu bir, ikincisi esinin ailesi hakkinda kimseyle konusma konusmalarina firsat verme, emin ol onlar ara bozucudur, dedikoducudur, kötü niyetlidir. 6 aylik gelinle kv sini atacak kisiyle muhattap olunmaz.
Ucuncusu problemlerini esine yansitma aranizda halletmeye calis. Baktin kv 2 li mi oynuyor ogluna ayri sana ayri sen de onun gibi yap.
Dorduncusu ise bu yazdiklarinda dert edecek cok da birsey goremiyorum. Ben derdimi sıkıntımı annemle paylasirim genelde ve bu gibi durunlari problem etmis olsam annem bana simarma derdi emin ol bunlar bisey degil, ha kv hanim bu daha baslangic doyorsa bilemem

Annemde bi kv ve inan bana hic birseye karismaz! Benim bu anlattiklarim 1 senenin toplamasi hepsini birlestirdigim icin tuhaf gelmis olabilir, anneme yapilan seyler bende yaninda oldugum zaman yapildi ve dolayisiyla benimde alindigim durumlar, yapilmamasi gerekenler.
Ne yani senin annen temizlik yapsa evinde ve kaynanan gelip burasi pis dese hosuna mi gider? Yoksa annenin darilmasini sacma mi bulursun?

Buraya herkes derdini icini döküyor bende yazamammk yasakmi?? Hosuna gitmiyosa okuma ve yorumda yapma!
Hem ben tavsiye istedim hakaret degil! Belki daha yasim kücük anlamiyorum yani düzeltseniz cokmu zor terslicenize
Hakaret yokki yazımda onu nerde okudun:) kaynananın hıncını bendenmi alcan

Kalsın, bana ne?
Onun anası benim anam kıyası yapan evlenmesin
Evlendikten sonra bi zahmet artık anasının kızı değil, evli kadın olduğunu anlasın
Doğru söylüyorsunuz sizene evli kadın olmak aileni dışarıya atmak değildir bağlılığı kesmek değildir kim ne derse desin hiç bı eş ailesi insanın kendi ailesi gibi olamaz

Çok genç yaşta öğrenci iken evlendim kaynanam ile altlı üstlü oturuyoruz ilk zamanlar aynı evde oturduk 17 yıllık geliniyim bu kadar küçük şeyleri büyütürseniz siz üzülürsünüz birlikte yaşamda hoşgörülü olmalı çoğu şeyi görmeyip duymamayı ve eskileri temcit pilavı gibi gene gene gündeme getirmemeli bunlarla kendinizi üzmeyin eşinizi yıpratmayın hayat kısa gülümseyin geçin hayatın tadını çıkarın

Surda: belki desarj oluyorum evet, belki burdan aldigim tavsiyeler dolayisiyla degistiriyorum kendimi. Hemen böyle terslemek mi lazim insanlari?

Bence seni annen fistekliyor ben ortada bir şey goremedim
Annemin fistekledigi yok tam tersi annem hicbizaman bisey demedi bana hep benim yanimda oldu bu olanlar kendim sahit oldum! Günah almayin bosuna

Hicte kosturmadi sadece oturdu kendi ailesiyle

Çok az konuda kv yi haklı bulurum biri de bu konu oldu
Annenizin dolduruşuna gelmeyin
Çok iyi bir kv niz var değerini bıkın bence
Ayrıca annenizden hoşlanmamış olabilir ki sizi böyle etkileyen oysa haklı da bence

Alakasi yok hep iyi anlasirdilar annem herzaman cana yakin hic kimseyi sIkmayan bir tipdir

Alakasi yok hep iyi anlasirdilar annem herzaman cana yakin hic kimseyi sIkmayan bir tipdir
Biz burdan bilemiyoruz tabi kim nasıl karakterde ama anlattıklarınız gerçekten dert değil daha çok yeni ondan böyle büyütüyorsunuz bence
Ama kv yide anne gibi görmeye çalışın illa ki annenizin de kusurları vardır ama ona sonsuz hoşgörü duyabilirsiniz
Onun çok azını da kv için duysanız sorun kalmaz bence

Hicte kosturmadi sadece oturdu kendi ailesiyle
Peki oturmuş ailesiyle. Sorun ne? Niye annenin peşinden dolaşmalıymış gibi davranıyosun?
Bu arada yaşını şimdi gördüm az zamanda olmuş evleneli hep kendine evine zarar bunlar. Böyle düşünmeyi bırakman gerekiyor. Ne kötülük var bunlarda böyle durup durup konu açtırcak kadar?
Kimse annesine toz kondurmak istemez bunu anlıyorum ama yinede annen olayı fişfikliyo gibi. Sadece senin görmen değil olay. Ya suratını asmıştır ya bişey yapmıştır ki bu kadar dikkatini çekmiş. Ne Anneni ne kvni ailene karıştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…