- 3 Şubat 2018
- 25.270
- 108.794
Kizlar ben kendimi degistirmek istiyorum, yani cok takintiliyim ve mesela esimin ailesiyle bisey olsa hemen cok sinirleniyorum erkek ailesi oldugu icin bende kiz tarafi oldugum icin hor görülüyomusum gibime geliyor. Kücük biseyde bile cok takiyorum. Bisey duysam kv ile ilgili cok sinirleniyorum mümkünse hic bisey duymak bile istemiyorum.
Ne yapmam gerek nasil degiscem kizlar lütfen yardimci olun
Bu sizin konunuz...Bu yazdiklarinizin neden olduğunu bildiğiniz halde bıkmadan usanmadan iki uc gune bir konu açarak deşarj mi oluyosunuz
Buraya herkes derdini icini döküyor bende yazamammk yasakmi?? Hosuna gitmiyosa okuma ve yorumda yapma!Kizlar ben kendimi degistirmek istiyorum, yani cok takintiliyim ve mesela esimin ailesiyle bisey olsa hemen cok sinirleniyorum erkek ailesi oldugu icin bende kiz tarafi oldugum icin hor görülüyomusum gibime geliyor. Kücük biseyde bile cok takiyorum. Bisey duysam kv ile ilgili cok sinirleniyorum mümkünse hic bisey duymak bile istemiyorum.
Bu sizin konunuz...Bu yazdiklarinizin neden olduğunu bildiğiniz halde bıkmadan usanmadan iki uc gune bir konu açarak deşarj mi oluyosunuz
Annemde bi kv ve inan bana hic birseye karismaz! Benim bu anlattiklarim 1 senenin toplamasi hepsini birlestirdigim icin tuhaf gelmis olabilir, anneme yapilan seyler bende yaninda oldugum zaman yapildi ve dolayisiyla benimde alindigim durumlar, yapilmamasi gerekenler.Ben bu dünür olayini anlamadim ya. Mecburmusun kizinin, oglunun kayin ailesi ile bff modunda takilmaya? Yani niye gidip gelinsin sürekli?
Bu arada umarim abin, oglan kardesin felan yoktur cünkü annen harika kv'de olur. Geline yazik. Seninkiler hastaneye gelmis ve yine yetmemis annene. Tatli getirmediler diye seni dolduruyor.
Ben acikcasi kv'dene sabir diliyorum. Ve ayrica kamu spotu: Lütfen gencler erken yasta evlenmeyin, haydi evlendiniz kendinize mesgale bulun yoksa günün birinde tatli gelmedi diye aglarsiniz.
Hakaret yokki yazımda onu nerde okudun:) kaynananın hıncını bendenmi alcanBuraya herkes derdini icini döküyor bende yazamammk yasakmi?? Hosuna gitmiyosa okuma ve yorumda yapma!
Hem ben tavsiye istedim hakaret degil! Belki daha yasim kücük anlamiyorum yani düzeltseniz cokmu zor terslicenize
Doğru söylüyorsunuz sizene evli kadın olmak aileni dışarıya atmak değildir bağlılığı kesmek değildir kim ne derse desin hiç bı eş ailesi insanın kendi ailesi gibi olamazKalsın, bana ne?
Onun anası benim anam kıyası yapan evlenmesin
Evlendikten sonra bi zahmet artık anasının kızı değil, evli kadın olduğunu anlasın
Anlayamadım ki?Doğru söylüyorsunuz sizene evli kadın olmak aileni dışarıya atmak değildir bağlılığı kesmek değildir kim ne derse desin hiç bı eş ailesi insanın kendi ailesi gibi olamaz
Anladığınizda devam ederiz ozamanAnlayamadım ki?
Surda: belki desarj oluyorum evet, belki burdan aldigim tavsiyeler dolayisiyla degistiriyorum kendimi. Hemen böyle terslemek mi lazim insanlari?Kizlar ben kendimi degistirmek istiyorum, yani cok takintiliyim ve mesela esimin ailesiyle bisey olsa hemen cok sinirleniyorum erkek ailesi oldugu icin bende kiz tarafi oldugum icin hor görülüyomusum gibime geliyor. Kücük biseyde bile cok takiyorum. Bisey duysam kv ile ilgili cok sinirleniyorum mümkünse hic bisey duymak bile istemiyorum.
Annemin fistekledigi yok tam tersi annem hicbizaman bisey demedi bana hep benim yanimda oldu bu olanlar kendim sahit oldum! Günah almayin bosunaBence seni annen fistekliyor ben ortada bir şey goremedim
Hicte kosturmadi sadece oturdu kendi ailesiyleKonudaki mektup kısmı tanıdık geldi baktım siz açmışsınız o konuyu da. Orada da yazıldı. Kvden kötü değil diye niye inatla kadının çok büyük haksızlıkları olmuş gibi davranıyorsunuz?
Annenize saygısızlık da yapmamış. Hem kına da annemi yalnız bıraktı ne ya? Herkes kendi misafirinin peşinden koşuyır böyle günlerde. Annenizin dibinde mi dolaşmalıydı kvniz?
Resmen kadına bilenmek için yer arıyorsunuz givi? Boş vaktinizin çok olduğunu düşünerek bir öneri de bulunmak istiyorum size. Buradan açıp okuyun kv konularını neler varmış bir görün.
5aylik, 23 yasindayimKaç yaşındasın
Ne kadardır evlisin
5aylik, 23 yasindayim
Alakasi yok hep iyi anlasirdilar annem herzaman cana yakin hic kimseyi sIkmayan bir tipdirÇok az konuda kv yi haklı bulurum biri de bu konu oldu
Annenizin dolduruşuna gelmeyin
Çok iyi bir kv niz var değerini bıkın bence
Ayrıca annenizden hoşlanmamış olabilir ki sizi böyle etkileyen oysa haklı da bence
Biz burdan bilemiyoruz tabi kim nasıl karakterde ama anlattıklarınız gerçekten dert değil daha çok yeni ondan böyle büyütüyorsunuz benceAlakasi yok hep iyi anlasirdilar annem herzaman cana yakin hic kimseyi sIkmayan bir tipdir
Peki oturmuş ailesiyle. Sorun ne? Niye annenin peşinden dolaşmalıymış gibi davranıyosun?Hicte kosturmadi sadece oturdu kendi ailesiyle