Siz olsaniz böyle kaynanadan ne düsünürdünüz?

Kayinvalidenizde abartilacak bir sorun gormedim. Ama siz ve anneniz kusmek ve darilmak icin Bahaneler aramissiniz resmen. Hastane olayinda aramamislar fakat hastaneye gelmisler ve siz darilmissiniz oyle mi ne Garip ya vallahi yazik gunah erkek annesi de bir Ana. Bu kadar ustune gidip her hareketinde art niyet aramayin

Tatli gelmemis diye ozur dileyecekmis bak sen
.olabilir unutulabilir. Cidden sinirlendim. Su insanlarin uzerinden elinizi cekin bence Ben kayinvalideye uzuldum Allah sabir versin kadina

anneniz de herşeye darılmış gücenmiş kırılmış.. madem istemiyordunuz kabul etmeseydiniz oturmayı.

Ben de kaynanamlarla altlı üstlü oturuyorum, kendi aileme nasıl davranıyorsam onlara da aynı şekilde davranırım, altlı üstlü oturup işten gelince en azından bir merhaba diyebilirsiniz eşinizin hatırına, gönül almaktır bu, kaynananızın yerinde olsam ben de bozulurdum, mutlu olmak istiyorsanız eşinizin ailesini de hoş tutun derim ben, inanın eşinizin gözünde de değeriniz artar

Esini bu islere karistirma.
Kayinvalidene görümcene yeriemdiginde lafini söyle ve hicbirsey olmamis gibi hayatina devam et.

Siz bu kadar cevap vereceksiniz, kalkıp kadın özür dileyecek ve sizi hala oğlu ile barındıracak. Kayınvalidenize sabır diliyorum, keşke bizimkinin de böyle car car laf yapıştıran bi gelini olsa Çok sabırlı kadınmış.

Anlattıklarınızın çoğu veya hemen hemen hepsi tipik gelin kaynana olayları
Kafanıza takmayın işinize gücünüze bakın evliliğinde mutluysan gerisini kulak ardı edeceksin

Yoo ben öyle bisey demedim, sen zaten bedava oturuyosuna getirdigin icin lafi bende bedava oturmuyoruz evin borcunu biz ödüyoruz demek istedim. Kimseyi ödettirip sonra bide onun lafini yedirtmem kendimize

Nasil evin borcunu ödüyorsunuz? Evi satinmi aldiniz? Hani sadece kisa bir zamanlik için taşinmiştiniz?

başım döndü ruhumu teslim ediyordum sonuna kadar okuyamadım ..

bunlar dert değil tek derdiniz bu olsun . Şükredin anneniz ve kv arasında önce kendi ailenizi koruyun yani siz ve eşinizle kurduğunuz aileden bahsediyorum .

herkes aynı olamaz oda öyle diyeceksiniz kimi ince fikirlidir kimi dan dun davranır .

Eşimin benden sonraki eşi sizin gibi olur inşallah. Ailesinin 500 bin borcunu ödemeye çalışıyorduk. Kaç altındı pardon. İnsanlar neler yaşıyor. O kadının kıymetini bilin. Özür bile dilemiş.

ne yap et birikim yapkira vermiyorsunuz ayır kenara.. pesinatiniz olunca ev alin çıkın evlilikler cok yipraniyor böyle annen de üzülmüş tamam da gecti artık duyma doldurma kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…