Siz olsaniz böyle kaynanadan ne düsünürdünüz?

Artık eşimin ailesiyle ilgili konu açmam çünkü sonunda bertaraf edebildim çok şükür bayramda o elini on metreden uzatan kaynanam yok mesafeli hal hatır bitti.Gerçekten ufak bir cinnet hali herşeyi çözdü
Nasıl bir cinnet

Hep diyorum yine dicem kötülere iyi kaynana dusuyor iyilere kotu bu nasil dunya anlams deilm resmen kadinda bahane arayan bi gelin daha allah askina kadin elinde masami senin senin annen annde esinin annesi çöplükmü pes allah sabir versin melek gibi kaynananiza isi zor sizle

Kayınvalidesi ile ilişkisi iyi biri olarak söylüyorum, oturup biraz zihnimi zorlasam ve fazlaca da boş vaktim olsa, şu yazdıklarının belki on katı mesele çıkar ortaya..
Havadan nem kapmışsın sanki,ele avuca gelecek bir kötülük göremedim, anlattıkların hep izahı olabilecek şeyler..Ya da canı öyle istemiştir mesafeli olmayı seviyor belki dünürüyle olamaz mı?
Karşımızdaki kişiler yabancı, bizim beklentilerimizi yüzde yüz karşılamak ,kafamızdaki kaynana profiliyle birebir örtüşmek zorunda değil.Sen acaba onun kriterlerini birebir karşılayan gelin misin mesela dimi? Bunlar tartışmaya açık ve problem edilmeyecek kadar önemsiz deyatlar..BENCE.

Seni sınıyor tabiki...ben 15 yıldır altlı üstlüyüm maalesef çektiğimi bir ben bilirim...işin kötüsü belli bir süre sonra eşin onlara iyice bağlanacak kopmak istemeyecek senin şikayetlerini kaale almayıp onları savunacak hep...sen kocamla onlar yüzünden tartışırken o bundan öyle bir haz alacaklı amaç bu zaten...büyün kaynanalar aynı ya...eğer fırsatın varsa Hemen taşın derim bir müddet sonra eşine hiç söz geçiremezsin...cicim aylarından faydalan yani

KVm dusuncesızın önde gideni..bizim taraftan herkes anladı
Annem de hiçkimseyi takmayan sohbet edemeyen biri huyu bu diyelim..
KV annemi bana şikayet etmişti .ben de cevabını yapıstırdım ama cok komıktı
hayatında kv yokken kıme sarıyordun
Kayınvaldem de senın gıbı bana sarıyor da merak ettim..

Ya illa kaynananiz annenizle samimi olmak zorunda mı ? Yok kinada tatli getirmemiş yok annenizi arayıp gecmis olsun dememiş. Cok saçma geldi.
Ayrıca siz niye altli üstlü oturmayı kabul ettiniz ? Böyle olacağı belliydi gönlü olsunmuşmuş. Evlerinizi ayirin taşının kv ile aranıza da mesafe koyun derdiniz kalmaz.

Ayy gercekten kadin hakli, kayinvalide olmak ne zor. Kadin sizle normal muhabbet ediyor siz kaziyorsunuz altindan bi sey cikar mi diye. Allah kayinvalidenize sabir versin

Ayy gercekten kadin hakli, kayinvalide olmak ne zor. Kadin sizle normal muhabbet ediyor siz kaziyorsunuz altindan bi sey cikar mi diye. Allah kayinvalidenize sabir versin
Burda okuduğum saçma konulardan sonra hergün oğlum olmadığı için nekadar şanslıyım diye düşünüyorum.
Çünkü ben bukadar sabırlı bir kv olamazdım.
Bazı kızlar oğlunu evlendirsede ölse keşke diye bakıyorlar kv’lere gerçekten.
Bende kv deme bayılmıyorum oda bana öyle tabiki, karşılıklı bu işlerde
Böyle abuk subuk şeyler içinde hiç kafamı yormam.
Hem gidip kadının dibine yerleşiyorlar, neymiş saygısızlık olmasınmış ondan sonrada öyle dedi, şunu dedi. Uzak oturun ozaman ya.
Benimde eşimin ailesi bize evlenirken evlerinin üst katını teklfi ettiler, yıllarca çalışmayla anca alabilecek çok güzel bir dubleks evdi hata, istemedim. Uzağa, kiraya taşındım ev alana kadar. Kafam mis.
Sonradan eltim taşındı o eve,hergün birbirlerini yiyorlar şimdi.

Anneniz cok alingan ve tripli. Konunun sonlarini okuyamadim ama okudugum yere kadar kv'de bir sikinti goremedim. Ama anneniz biraz kaprisli, yok benle konusmadi yok beni aramadi. Boyle hayat gecmez.

Valla kv aramadı diye üzülecekse iki kilo tatlının lafını yapacaksa kız anaları kızlarını evlendirmesinler.
Kizlar evlenip kv nefes almasından bile rahatsız olacaksa bekar kalsınlar.
Erkek anneleri gelinlerine saygı duymayaksa oğullarını kendilerine saklasinlar.
Eş olmak nedir adam olmak nedir bilmeyen insanlar da analariyla otursunlar kuzu kuzu.
Kimse kimsenin anasına babasına evladına bulaşmasın... Ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…