Vallahi süpersiniz .Güzel telkinlerde bulunuyorsunuz!Ne kayınvalide ne görümce, ne de eşinin akrabalarından herhangi biri... Senin ailen kadar güzel aile olamayacaklar maalesef ki sana. Yapman gereken,saygi duy. Ama cevap vermen gereken yerde mutlaka ver ki kinlenme. Cevap vermediğinde kin tutuyor çünkü insan. Saygı duyulacak yerde duyarsın, cevap verilecek yerde cevabını verirsin. Ben de eşimin yanında saygılı olmaya çalışıyorum genelde. Dışarda da iyi gibi görünsem de laf sokmaktan geri kalmıyorum umrumda da değil. Üzülmüş, kırılmış...
Benim annemle ne alakasi var?? Annem hic birzsman gelip bana bisey sikayet etmedi tam tersi herzaman sustu!! Ben hersyi kendim gördüm ve farkettim sordum sorusturdum ögrendim!!Allah kaynananıza sabır versin.. Çok kaprisli çok mızmızsınız. Ayrıca annenizin, sizin kendisinin tesirinde kalıp kaynananıza bileneceğinizi bilip boş yere sizi doldurmaması gerekirdi. Yok tatlı getirmemiş, yok yanına gelmemiş. Sizin gibi gelinim olsun asla istemem. O kaynananın yerinde ben olsam kendi evimi bırakıp başka yere ben giderdim o derece çekilmez görünüyorsunuz burdan.
onun için annem bekledi ama tatlı gelmedi diye bozuldu, annemi kınada yalnız bıraktı annem darıldı, annem hep çağıran taraf oldu kaynanam çağırmadı annem üzüldü diye yazdınız. Anneniz size yansıtmasa haberiniz olmazdı. Kadının her yaptığı yapmadığı sorun olmuş.Benim annemle ne alakasi var?? Annem hic birzsman gelip bana bisey sikayet etmedi tam tersi herzaman sustu!! Ben hersyi kendim gördüm ve farkettim sordum sorusturdum ögrendim!!
Allah kaynananıza sabır versin.. Çok kaprisli çok mızmızsınız. Ayrıca annenizin, sizin kendisinin tesirinde kalıp kaynananıza bileneceğinizi bilip boş yere sizi doldurmaması gerekirdi. Yok tatlı getirmemiş, yok yanına gelmemiş. Sizin gibi gelinim olsun asla istemem. O kaynananın yerinde ben olsam kendi evimi bırakıp başka yere ben giderdim o derece çekilmez görünüyorsunuz burdan.
+1Hepsini okuyamadım bile. Insanın boş vakti olunca ne çok dert yaratıyor kendine. En küçük şeyden dünyanın en büyük derdi çıkıyor. Umarım adina dert dedikleriniz hep böyle olur...