Siz olsaniz böyle kaynanadan ne düsünürdünüz?

Cok uzundu hepsini okuyamadım da e sen annene her gün giderken kv ile aynı apartmanda oturmaktan rahatsızsin

Değerli gelinler artik anlayın sizinki ana baba ise eşinizinki de öyle

Artı öyle her duyduğunu eşine şikayet etmek çok saçma.yarin bi gün adamın da başı şişer sonra yok neden benle ilgilenmiyosun yok neden sogudun

Ya anası babası eşe şikayet edilir mi böyle küçük mevzudan

Annemin fistekledigi yok tam tersi annem hicbizaman bisey demedi bana hep benim yanimda oldu bu olanlar kendim sahit oldum! Günah almayin bosuna
O zaman ana koz her şeyi fazla sorun ediyorsunuz

Ayrıntılar da boğulmuşsun.

Benim kv de düğünüme el gibi gelip gitti. Tatlı da getirmedi. Ama bunlar benim için hiç önemli şeyler değil.

Maasallah kv den ne demişse cevabı yapıştırmışsin. Valla benim kv deyi sana versem kesin kanser olursun.

Bu kadar seyi nasil aklinda tutuyorsun ayni hafizadan istiyorum evliligimin 5 ayinda daha cok seyler yasadim ama onemsizlestirip unuttum zamani geriye sarsak takilacak cok sey bulurdum ama saramiyoruz benim hafiza da baliktaki gibi unut gitsin bundan sonrakilere bak evi degistir mesela

Kk da ilk defa kaynanasından şikayetçi olmakta haksız birini görüyorum

Bir de şöyle oldu bir de böyle oldu diye diye yazmışsınız ama bir tanesi bile gerçek sorun değil.
EşiniZin kafasını bunlarla ağrıtıyorsanız yazık adama

İstediğiniz cevapları alamadınız sanırım kv nize kötü dememizi beklediniz ama maalesef değil. Konuyu kapattırmanıza az kaldı değil mi

Buraya herkes derdini icini döküyor bende yazamammk yasakmi?? Hosuna gitmiyosa okuma ve yorumda yapma!
Hem ben tavsiye istedim hakaret degil! Belki daha yasim kücük anlamiyorum yani düzeltseniz cokmu zor terslicenize
Bence kayınvaldenize incir çekirdeğini doldurmayacak meseleler yüzünden kızıp konu açmak yerine biraz kitap, gazete vb okuyun.
Hem meşgul olursunuz hem de kendinizi ifade etme beceriniz gelişir.
Bu nasıl imla? Ne mezunusunuz bilmiyorum ama en az lise mezunu olan biri anadilini daha iyi kullanabilir diye düşünüyorum.
Ben Türkçemizin doğru kullanılmasını önemseyen bir eğitimciyim, böyle imla kurallarına rahmet okutan yorumları okuyunca da duramıyorum illa eleştiriyorum.
Siz bana laf saymadan sebebimi izah edeyim dedim.

Gercekten bi kaynanan var mı?Kanlı canlı amaSen kaynana görmemişin yavrum

Zaten bugünler de konu açmıyor kendimi çok eksik hissediyorum
Artık eşimin ailesiyle ilgili konu açmam çünkü sonunda bertaraf edebildim çok şükür bayramda o elini on metreden uzatan kaynanam yok mesafeli hal hatır bitti.Gerçekten ufak bir cinnet hali herşeyi çözdü

Artık eşimin ailesiyle ilgili konu açmam çünkü sonunda bertaraf edebildim çok şükür bayramda o elini on metreden uzatan kaynanam yok mesafeli hal hatır bitti.Gerçekten ufak bir cinnet hali herşeyi çözdü
Ben olsam o kadar emin olmazdım.
Büyük lokma ye büyük konuşma demiş büyüklerimiz. Üstelik sizde eş ailesinden dertlenme konusunda yüksek bir potansiyel var.

Ufacik birşey demi yok? Resmen harmaniz tereliye.

Ben olsam o kadar emin olmazdım.
Büyük lokma ye büyük konuşma demiş büyüklerimiz. Üstelik sizde eş ailesinden dertlenme konusunda yüksek bir potansiyel var.
Yok artık bitti cidden abim konusu beni çileden çıkardı korktu bence.

Kınaya tatlı getirmedi de getirmedi! Öfff bu ne takıntı yok annemi de üzdü ondan da özür dileyecek, tatlı getirmedi. Yahu kadın sormuş yarım ağız cevap vermişsiniz anne bizde adettir lütfen getir diyememişsiniz.
Ayrıca bu ne kin analı kızlı bana sıkıntı bastı valla.

Yarısını okudum ve okuduğum kadarı ile kaynanada suç bulmadım. Altlı üstlü olmanız nedeni ile sabır diliyorum. Ayrıca bu kadar detaylı takıntılı olduğunuz için bir sabır da benden kaynanaya gelsin.

Kızım sana söylüyorum kaynanam sen tatlı istediğimi anla da anla demek istemiş konu sahibesi. Yok alma ama alsan daha iyi. Almasan mı alsan mı derken alınmamış o tatlı. Üstelik onlarda tatlı getirilmesi adet ise kaynana tarafında da getirme adeti yokmuş. Hadi bakalım kim haklı. Kafamda deli sorular

Problem annenizde, sonra da sizde. O ne öyle mıy mıy mıy, bir beklentiler, bir tavırlar...

Konuyu okurken benim bile enerjim çekildi, ya o kayınvalide ne yapsın? Kadın annenizden boşuna uzak durmuyordur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…