siz benim yerimde olsanız ne yapardınız

Kokuna alismasin diye vermemeleri kadar absürt birşey duymadım doğar doğmaz alırız ki kokumiza alışsın. Ne biçim bir yaklaşım. Çalışma baskısı da muhtemelen çocuğunuza bakmak için. Siz eşinize ben çalışmak istemiyorum demek yerine çocuk kreş yaşına gelsin o zaman bakinayim. Şimdi çok küçük kimseye bırakamam kıyamam de. Pis kaynana...

Tam cinnetlik desenize

Bunları demediğimi mi zannediyorsunuz, tabiki de dedim üstüme gelindiğğ için inat ediyorum

Kayinvalidenizin esinizi doldurma sebebi cok acik. Cocugunuza kendi bakmak istiyor. Cocugunuzu kendi dogurdu zannediyor hatta malesef. Bu ulkedeki kaynanalarin buyuk kisminin bu konuda tedaviye ihtiyaci var. Cocugunuz kres yasina gelene kadar asla esinizin yetisemiyorum vs doldurusuna gelip de bu oyuna dusmeyin. Evet gecim cok zor ama bir kere cocugunuzu birakirsaniz bir daha hicbir sey eskisi gibi olamayacak. Bir daha da bebeginizin bu gunleri geri gelmeyecek. Kapatin kulaginizi, ciksin gitsin asla manipulasyona gelmeyin. Anneliginiz uzerinden yapilacak manioulasyona ise asla gelmeyin. Esiniz tavir yaparsa aman tadimiz kacmasin diye alttan da almayin. Birakin biraz tadiniz kacsin.

Kaynanada maşallah kara mamba. Korkulur bu kadından. Yazıyı okuyunca ise girsin demek aklına nasilda gelmemiş dedim. Yazının sonunda onu da okudum. Kayınvaliden çok tehlikeli. Evinden ayağını kes. Kilidini de değiştir. Bundan her şey beklenir.

Aynen ondan herşey beklenir ama dedim ya benim çabam eşime annesinin yaptığı yanlışlaro göstermek bak aşkım üzülüyorum demek değil artık, eşimin gözünün önünde değişmek yavaş yavaş

İnanın umrumda değil eşimi çok seviyorum değer veriyorum ama çocuğumu eşimden daha çok seviyorum ben en değerlim çocuğum... Tadım kaçarsa tad kaçırırım çok net

Sizi çalıştırıp çocuğa el koymak amaçları

İnanın umrumda değil eşimi çok seviyorum değer veriyorum ama çocuğumu eşimden daha çok seviyorum ben en değerlim çocuğum... Tadım kaçarsa tad kaçırırım çok net
Sakın laf dalaşına girmeyin ki nefretlerini kusmasınlar aksine susun muhatap almayın soğuk davranın yeni hayatınızı kurun kendi dilediğiniz gibi yaşayın. Si ne yaparsanız sizi sevmeyecekler eşinize de kendi değerinizi gösterin alttan almayın korksun sizin onlara ihtiyaç duymadığını hissetsin

Ne güzel demişsiniz ne yaparsanız yapın sevmeyecekler.... O yüzden meydan okuyorum artık onlara....
Onları umursamayarak, kendime değer vererek, kendimi önemseyerek

Eşim annesinin baskısıyla lafıyla bana çalış dese calisacagim varsada çalışmazdim. Kaynanam sana takmış kafayı. Yonetemedigi için seni uzaklaslastirmaya çalışıyor. He de geç. Ciddiye alıp münakaşa bile yapma. Bu devirde iki kişi bile çalışsa ne biriktiripte ev sahibi olacak. He yemeyip giymeyip gezmeyip öyle olur. Mesafeli olmaya devam et

Aynen benimde aslında anlatmak istediğim bu onlara , alacağım asgari ücretle hiçbirşey sahibi olamayacağız, eşimle izinler denk gelmeyeceği için gezemeyeceğiz, gezmeyi bırak akşamları bile denk gelmeyeceğiz , ben AVM'de çalışacağım için 10 da çıkacağım 11 de evde olacağım... Böyle bir hayat kimseyi mutlu etmez... Diyor ki yaşlanınca sigortan olur, ona da inanmıyorum yarının garantisi yokken bir gün emekli olacağım diye çocuğumun zamanından çalmak çok saçma geliyor... Eşimin çalış derken şunun arasına saklanıyor, senin bu şehirde arkadaş ortamın yok, arkada ortamın olur... Onada dedim benim yakın arkadaşım sensin, ben hayatımı grantilemek için eclenmedim senle ben seni kendime yakın buldum diye evlendim, benim arkadaş arayışım yok dedim

Valla bu kv cocugu sizden sogurur o nedenle çalismayın. Çocuk ilkokula baslayinca da mutlaka çalışın bu eş sizi magdur edebilir. Esiniz gecinemeyiz derse de bak bir zahmet iki bogaza deyin. Yoksa sinir hastasi eder kv sizi

Benim bu görüşmenin eşi asker şimdide yalın ile görevlendirmeye geldi, biraz önce eşim soruyor görğmceme kocan haftasonu gelecek mi diye kaynana ceva veriyor hayır hayır gelmesin rahatınız bozulmasın hem ne para harcayıp duracak içimden birden çok cümleler geçerken sadece güldüm , bir insanın içi bu kadar kararmış olamaz dedim

eşiniz sizin sütünüze laf etti ve sonra da normal konuşmaya devam mı ettiniz? şuradaki erkeklerin 10 da 8i midemi bulandırmaya bile yetiyor adama bak ya sanki kadın istemez çocuğunu emzirmeyi!

Calisirim ama anana cocuk emanet etmem de.
Hodri meydan.
Ya kres parasini gozden cikarsin ya bakici parasini.
Bu kotu kalpli kadina cocuk mu birakilirmis.

Babaniz da kesenin agzini kapatsin bence. Yerinizde olsam babama derim bana birikim yapsin, ne olur ne olmaz.

Şu an aynen babamla bunu yapıyoruz... Kreşlerde 30 aydan önce almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…