- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi tirtilhikayesi
-
Şu an aynen babamla bunu yapıyoruz... Kreşlerde 30 aydan önce almıyor
Ne kadar yerine bir tesbit, dediğiniz gibi.çiçek bile teslim edilmez... Anne hassas noktam hele sevdiğim adamın annesi için bunları söylemek çok kötü ama söylettiriyorlar işteErken aylarda alan kresler de var ama tabi ucreti cok yuksek oluyor onlarin.
Siz gene de soyleyin, kres veya bakici bulsun, bulabilirse. O zaman ben de is bakarim dersiniz. Acik uclu.
Kayinvalidenize ben olsam cicek bile sulasin diye emanet etmem.
Yeni bomba kb karşı dairesi boşalıcakmış siz alın orayı dedi, eşimde mantıklı olabilir dedi... Bende sen önce ne yapmak istediğine karar ver hem daire alacak kadar paran var mı ki dedim, ses çıkmadı... Boşanma mevzusunu sen 3 ay anca emzirdin dediklerinde söyledim. Meme estetiğini söyledim devlet Hastanesi'nde yokmu dedi, devlet hastanesi doktorları da beni bekliyorlardı zaten estetik için dedim ... Geçen günde yazdım şu an kendime bakma hayatımı yola sokma amacındayım, manipüle etmeye çalışıyorlar ama o oyuna gelmiyorumSiz manipüle edeceksiniz. Çalış bir iştemi diyor ya aslında fena olmaz kız kreş zamanına gelince çalışırım. Hem aile apartmanından da kurtulurum yeni eve tasiniriz diyeceksiniz.
Arkadaşın yok mu diyor aslında evet keşke babamın yanına tasinsak diyeceksiniz.
3 ay emziremedin mi diyor biz küçükken erkek ailesine bakar dediler yeni dönemin erkeklerinde de iş yokmus diyeceksiniz.
Annesine sürekli bir çocuk gelişim methodundan bahset. Siz duymuş muydunuz diye sor. Memen sarktı diyen adama aslında meme estetiği var. Fiyat aldım su kadarmis. Gidip yaptırsam mi de.
Ben senin yerinde olsam yol yapıp bu varoslardan kurtulurdum. Ama madem bosanmayacagim diyorsun. Fakulteni bitir, kendine bak.Asla bosanmayacaksan boşanma blofu çekme asla. Nasıl gitti de tıpış tıpış döndü derler. Saygınlığının azalır. Bu konular açılınca da kvnize tıp ilerledi aslında siz de dogurabilirsiniz de. Hem siz çocuk bakma hevesinizi alırsınız hem bizimkine arkadaş olur de. Sinirlenirseler aaaa kötü birşey demedim de.
Ek olarak memeniz sarkmış diyen adamla da sevisilmez ki
Bu adamdan bir cacık olmaz da sen bu evlilikte kalmak istiyorsun. O zaman ipleri al eline. Bunu hem tavrinla yaparsın hem de meslek sahibi olarak. Eşinin anneciliği ile çaktırmadan dalga geç. Git teşekkür et bazı erkekler küçük erkek bebekler gibi annelerinin dizinin dibinden ayrilamiyorlar. İyi ki öyle biriyle evlenmedim. Kendi aklı, sözü olan biri var de.Yeni bomba kb karşı dairesi boşalıcakmış siz alın orayı dedi, eşimde mantıklı olabilir dedi... Bende sen önce ne yapmak istediğine karar ver hem daire alacak kadar paran var mı ki dedim, ses çıkmadı... Boşanma mevzusunu sen 3 ay anca emzirdin dediklerinde söyledim. Meme estetiğini söyledim devlet Hastanesi'nde yokmu dedi, devlet hastanesi doktorları da beni bekliyorlardı zaten estetik için dedim ... Geçen günde yazdım şu an kendime bakma hayatımı yola sokma amacındayım, manipüle etmeye çalışıyorlar ama o oyuna gelmiyorum
Benim evladımla arama girip birde anneliğime laf edenlere aynı senin yaptığın gibi hadlerini bildirirdin çok doğru yapmışsın herşey ammennah da anneliğime laf edemezz kimse yada bebeğime ben bakmak istiyosam kimse bana çalış diyemez çok doğru yapmışsın eşinin kendi aklı yokmu ben bu dolduruşa gelen adamları anlamıyorum ya tam birey olmadan neden evleniyolarki onun bunun sokma aklıyla yaşayacaklarsa...Merhaba, sizlere ailem hakkında danışmak istediğim bazı konular var ama sizden ricam başkasına yol göstererek değil de kendiniz benim yerimde olsaydınız nasıl davranırdınız ona göre cevaplamanız. Konu birçok kişinin yaşadığı kayınvalide görümce eş sorunu... 7 ay önce doğum yaptım, Allah'a emanet hayatıma neşe katan tatlı bir kızım var ve benim ayağa kalkışım da hey bir durun diyişimde kızımla beraber başladı.mm Evlendiğim dönemlerde herşeyi kayınvalidemlerle yapmaktan onlarla gezmekten şikayetçiydim ama bunu dile getiremezdim tabi bu durum hamileliğim sürecinde daha da arttı kayınvalide baskısına dönmeye başladı durum, dışarı çıksam nereye gidiyorsun eve biri gelse ses geliyor kim var sizde, eşimle başbaşa birşey yapmaya çalışsak bizde gelelim.... taki çocuğumu doğurasıya kadar , doğum yaptım çocuk kokuna alışmasın diye emzirme dışında bana vermek istememeye çalıştılar eee sen dinlen dediler ama evimde 10 kişi oturdular vs vs doğum üzerinden çok geçmemişti bir canıma tak ettti geçtim eşimibn karşısına rahatsız olduğumu dile getirdim kalabalıktan da tavırlardan da rahatsızım dedim uzun uzun anlattım... Eşimin açıklaması onlar seni düşünüyorlar art niyet yok içlerinde vs oldu tamam dedim en azından eşim onlarada uygun bir dille anlatır durumu,ben mesafemi koyayım bunlara .... Ne olduysa bunu dedikten sonra oldu gelin yani ben suratsız,memnuniyetsiz oldu, o çocuğa bakamaz dediler, kaynanam görümcemin çocuğuna baktığı gibi ! benim çocuğuma bakmak istedi ben bakamazmışım diye, doğurduğum gibi bakarım dedim. Bu seferde sen annemisin 3 ay emzirdin çocuğunu dediler( acı ama bunu eşimde dedi ) o anda koptu bende bazı şeyler herşeye tamam ama kimse anneliğime laf söyleyemez sonuçta, hepsinin üstüne yürüdüm, bildirdim hadlerini.... Fakat şuan farklı bir sorunla karşı karşıyayım kayınvalidem olacak kişi eşime karın çalışsın, ev alın ,birikim yapın baskısı kuruyor ve benim kocamda çok güzel kuruluyor, ben yetişemiyorum diye geliyor karşıma... Ama benim onlara hiçbir masrafım yok aksine babam sağ olsun sürekli destekler beni, markete gitse kendine 1 alsa birde bize alır, pazara gitsede aynı şekilde.... eşim yine çalışmayacak mısın nasıl olsa emzirmiyorsun diye geldi karşıma dayanamadım dedim kendisine çalış çalış diyorsun benim sana yük olacak birşeyim yok bu kadar da bakamayacaktın neden evlendin dedim, iyi tamam birşey demiyorum dedi gitti.... Ama sinirim bozuk kaldıramıyorum bu olanaları, siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
Okulu neden bitiremedşm söyleyeyim İzmir depreminde evim hasar aldı, taşındık, uzaktan eğitimle yapamadım ....Bu adamdan bir cacık olmaz da sen bu evlilikte kalmak istiyorsun. O zaman ipleri al eline. Bunu hem tavrinla yaparsın hem de meslek sahibi olarak. Eşinin anneciliği ile çaktırmadan dalga geç. Git teşekkür et bazı erkekler küçük erkek bebekler gibi annelerinin dizinin dibinden ayrilamiyorlar. İyi ki öyle biriyle evlenmedim. Kendi aklı, sözü olan biri var de.
Tamam devlet de olabilir senin de surani yaptıralım de.
Laf söylediklerinde laf duyacağını bilsin herkes. Ahhh ne kizim sen de fakültenin son senesinde niye bitirmiyorsun?
Anlattıklarına bakılınca senin haklı olduğun ortada. Hiçkimsenin size hak etmediğiniz bi muameleyle davranmasına izin vermeyin ilerde daha büyük sorunlara sebebiyet verebilirsiniz çünkü insanlar siz verdikçe alır. Eşinizin yaptıkları konusunda kırılmakta haklısınız sizi anlayabileceği şekilde sakin bir tavırla konuşmanızı öneririmMerhaba, sizlere ailem hakkında danışmak istediğim bazı konular var ama sizden ricam başkasına yol göstererek değil de kendiniz benim yerimde olsaydınız nasıl davranırdınız ona göre cevaplamanız. Konu birçok kişinin yaşadığı kayınvalide görümce eş sorunu... 7 ay önce doğum yaptım, Allah'a emanet hayatıma neşe katan tatlı bir kızım var ve benim ayağa kalkışım da hey bir durun diyişimde kızımla beraber başladı.mm Evlendiğim dönemlerde herşeyi kayınvalidemlerle yapmaktan onlarla gezmekten şikayetçiydim ama bunu dile getiremezdim tabi bu durum hamileliğim sürecinde daha da arttı kayınvalide baskısına dönmeye başladı durum, dışarı çıksam nereye gidiyorsun eve biri gelse ses geliyor kim var sizde, eşimle başbaşa birşey yapmaya çalışsak bizde gelelim.... taki çocuğumu doğurasıya kadar , doğum yaptım çocuk kokuna alışmasın diye emzirme dışında bana vermek istememeye çalıştılar eee sen dinlen dediler ama evimde 10 kişi oturdular vs vs doğum üzerinden çok geçmemişti bir canıma tak ettti geçtim eşimibn karşısına rahatsız olduğumu dile getirdim kalabalıktan da tavırlardan da rahatsızım dedim uzun uzun anlattım... Eşimin açıklaması onlar seni düşünüyorlar art niyet yok içlerinde vs oldu tamam dedim en azından eşim onlarada uygun bir dille anlatır durumu,ben mesafemi koyayım bunlara .... Ne olduysa bunu dedikten sonra oldu gelin yani ben suratsız,memnuniyetsiz oldu, o çocuğa bakamaz dediler, kaynanam görümcemin çocuğuna baktığı gibi ! benim çocuğuma bakmak istedi ben bakamazmışım diye, doğurduğum gibi bakarım dedim. Bu seferde sen annemisin 3 ay emzirdin çocuğunu dediler( acı ama bunu eşimde dedi ) o anda koptu bende bazı şeyler herşeye tamam ama kimse anneliğime laf söyleyemez sonuçta, hepsinin üstüne yürüdüm, bildirdim hadlerini.... Fakat şuan farklı bir sorunla karşı karşıyayım kayınvalidem olacak kişi eşime karın çalışsın, ev alın ,birikim yapın baskısı kuruyor ve benim kocamda çok güzel kuruluyor, ben yetişemiyorum diye geliyor karşıma... Ama benim onlara hiçbir masrafım yok aksine babam sağ olsun sürekli destekler beni, markete gitse kendine 1 alsa birde bize alır, pazara gitsede aynı şekilde.... eşim yine çalışmayacak mısın nasıl olsa emzirmiyorsun diye geldi karşıma dayanamadım dedim kendisine çalış çalış diyorsun benim sana yük olacak birşeyim yok bu kadar da bakamayacaktın neden evlendin dedim, iyi tamam birşey demiyorum dedi gitti.... Ama sinirim bozuk kaldıramıyorum bu olanaları, siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
Eee cocugu kv’ye mi biraksin? Kadina neler yapti cocugu annesine karsi düsman etmeyecegi nerden biliyorsunuz? Cok riskli bi durummBence yavaş yavaş iş bulmaya bakın. Onlar zorladığı için değil. Ben sizin durumunuzda olsam ne kaynanam ne de kocama güvenebilirdim.En azından elinizde kendi paranız olsa çemkirmelerini çekmek zorunda kalmazsınız. Ama bebeğiniz çok küçük hemen çalışın demiyorum. Zaten kaynananız yine kendi çocukla haşır neşir olmak için iş bahanesiyle sizi evden göndermeye çalışıyor. Çocuk 2 yaşına falan gelsin mutlaka çalışmaya, başlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?