siz benim yerimde olsanız ne yapardınız

Şu an aynen babamla bunu yapıyoruz... Kreşlerde 30 aydan önce almıyor

Erken aylarda alan kresler de var ama tabi ucreti cok yuksek oluyor onlarin.

Siz gene de soyleyin, kres veya bakici bulsun, bulabilirse. O zaman ben de is bakarim dersiniz. Acik uclu.

Kayinvalidenize ben olsam cicek bile sulasin diye emanet etmem.

Erken aylarda alan kresler de var ama tabi ucreti cok yuksek oluyor onlarin.

Siz gene de soyleyin, kres veya bakici bulsun, bulabilirse. O zaman ben de is bakarim dersiniz. Acik uclu.

Kayinvalidenize ben olsam cicek bile sulasin diye emanet etmem.
Ne kadar yerine bir tesbit, dediğiniz gibi.çiçek bile teslim edilmez... Anne hassas noktam hele sevdiğim adamın annesi için bunları söylemek çok kötü ama söylettiriyorlar işte

Siz manipüle edeceksiniz. Çalış bir iştemi diyor ya aslında fena olmaz kız kreş zamanına gelince çalışırım. Hem aile apartmanından da kurtulurum yeni eve tasiniriz diyeceksiniz.
Arkadaşın yok mu diyor aslında evet keşke babamın yanına tasinsak diyeceksiniz.
3 ay emziremedin mi diyor biz küçükken erkek ailesine bakar dediler yeni dönemin erkeklerinde de iş yokmus diyeceksiniz.
Annesine sürekli bir çocuk gelişim methodundan bahset. Siz duymuş muydunuz diye sor. Memen sarktı diyen adama aslında meme estetiği var. Fiyat aldım su kadarmis. Gidip yaptırsam mi de.

Ben senin yerinde olsam yol yapıp bu varoslardan kurtulurdum. Ama madem bosanmayacagim diyorsun. Fakulteni bitir, kendine bak.Asla bosanmayacaksan boşanma blofu çekme asla. Nasıl gitti de tıpış tıpış döndü derler. Saygınlığının azalır. Bu konular açılınca da kvnize tıp ilerledi aslında siz de dogurabilirsiniz de. Hem siz çocuk bakma hevesinizi alırsınız hem bizimkine arkadaş olur de. Sinirlenirseler aaaa kötü birşey demedim de.

Ek olarak memeniz sarkmış diyen adamla da sevisilmez ki

Yeni bomba kb karşı dairesi boşalıcakmış siz alın orayı dedi, eşimde mantıklı olabilir dedi... Bende sen önce ne yapmak istediğine karar ver hem daire alacak kadar paran var mı ki dedim, ses çıkmadı... Boşanma mevzusunu sen 3 ay anca emzirdin dediklerinde söyledim. Meme estetiğini söyledim devlet Hastanesi'nde yokmu dedi, devlet hastanesi doktorları da beni bekliyorlardı zaten estetik için dedim ... Geçen günde yazdım şu an kendime bakma hayatımı yola sokma amacındayım, manipüle etmeye çalışıyorlar ama o oyuna gelmiyorum

Bu adamdan bir cacık olmaz da sen bu evlilikte kalmak istiyorsun. O zaman ipleri al eline. Bunu hem tavrinla yaparsın hem de meslek sahibi olarak. Eşinin anneciliği ile çaktırmadan dalga geç. Git teşekkür et bazı erkekler küçük erkek bebekler gibi annelerinin dizinin dibinden ayrilamiyorlar. İyi ki öyle biriyle evlenmedim. Kendi aklı, sözü olan biri var de.
Tamam devlet de olabilir senin de surani yaptıralım de.
Laf söylediklerinde laf duyacağını bilsin herkes. Ahhh ne kizim sen de fakültenin son senesinde niye bitirmiyorsun?

Benim evladımla arama girip birde anneliğime laf edenlere aynı senin yaptığın gibi hadlerini bildirirdin çok doğru yapmışsın herşey ammennah da anneliğime laf edemezz kimse yada bebeğime ben bakmak istiyosam kimse bana çalış diyemez çok doğru yapmışsın eşinin kendi aklı yokmu ben bu dolduruşa gelen adamları anlamıyorum ya tam birey olmadan neden evleniyolarki onun bunun sokma aklıyla yaşayacaklarsa...

Okulu neden bitiremedşm söyleyeyim İzmir depreminde evim hasar aldı, taşındık, uzaktan eğitimle yapamadım ....

Anlattıklarına bakılınca senin haklı olduğun ortada. Hiçkimsenin size hak etmediğiniz bi muameleyle davranmasına izin vermeyin ilerde daha büyük sorunlara sebebiyet verebilirsiniz çünkü insanlar siz verdikçe alır. Eşinizin yaptıkları konusunda kırılmakta haklısınız sizi anlayabileceği şekilde sakin bir tavırla konuşmanızı öneririm

Eee cocugu kv’ye mi biraksin? Kadina neler yapti cocugu annesine karsi düsman etmeyecegi nerden biliyorsunuz? Cok riskli bi durumm

Yeni durum güncellemesi ile geldim, öncelikle gözüne sokmak için sosyal medya wp dahil ne varsa kaldırdım x profil fotoğrafı bile akşamına geldi sorun ne kızgınsın galiba dedi. Kızgın değilim kırgınım dedim ve kırgınlık geçmez dedim konuşmak istedi tamam konuşalım ailenin yaptıklarını geçiyorum bu ikinci planda kaldı önce sendeki hataları konuşalım dedim farkediyorum ki senin şiddete meğilin var sinirlendiğinde duvara etrafına vuruyorsun, çabuk sinirleniyorsun ben senin öfke problemin olduğunu düşünüyorum ve ne kendimi ne de çocuğumu yanında güvende hissetmiyorum dedim... Saçmalama dedi ben size nasıl zarar verebilirim dedi, zarar verecek olsam senle neden evlendim dedi, bizim karşılıklı hatalarımız var evliliğimiz yeni onu oturtmaya çalışıyoruz dedi...

Sonuç ise 1 hafta akşam mesaisi vardı bu bir haftada kb gitmedim o sebepren beni görmezden geliyor, çok konuşmuyorlar, umrumda değil , değişende birşey var 9 günlük planlarını hazırlamışlar eşim ve kaynanamlar , eşim olacak adam benim yapalım dediğim şeylere mana buluyor... Çarşıya çıkalım yok kalabalık avmye gidelim ben sevmiyorum ama anası oğlum şuraya gidelim tamam gidelim...
İyi eğlenceler size benim kızımla başka planım var dedim.
Hepsinden tiksiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…