Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

Mısra'cım hayırlı uğurlu olsun tatlım.Allahım huzurla,mutlulukla,sağlıkla yaşamayı nasip etsin eşin ve sana.Ayrıca Mutluluklarda dilerim canım.Her şeyin senin kadar güzel oldu canısı.Çok öperim Şeniz

evin çok güzel mısracım zevkle döşenmiş mutlulukla iyi gnlerde oturun yatak odanı ben de çok beğendim.

evin çok güzel döşenmiş canım allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin
yatak odan lake çok güzel olmuş bende açık renk yaptırdım ama lake hiç aklma gelmemişdi
halılarında çok güzel aslında salonu duvarşarını boyat derim salonu basitleştirmiş bu renk
tekrar mutluluklar canım

mısracım, henüz yeni bakabildim. Gerçekten çoooook beğendim mutlu mesut yaşarsınız inşallah yuwanızda. Allah bozmasın ağzınızın tadını.
Nereyi öveceğimi bilemedim bütün detayların çook yakışmış, çok güzel olmuş.

Sevgili mutlulukreçetem,can dostum Nazlım,aybuer,infanta ve mandilincim çokkkk teşekkür ederim canlarım.

Mısracım topic te okur okumaz buraya koştum. Ya koltukların rengi aynı benim istediğim gibi bende böyle istiyorum hatta baktım bir kaç yere burdada görünce işte bu dedim. Hatta o tabloları koçtaş ta gördüm. alsammı diye düşündüm nasıl olur die ama gayet güzel olmuş gidip onları bende almalıyım.
ayrıca yatak odan benim aldığıma benziyor bir ara dikkatlice bakma gereği duydum. Ay gelecekte kendi düşündüğüm evimi görmüş gibi oldum. gerçekten süpersin...

Ya bide gelinlikli resmini göremedim yoksa benmi kaçırdım yineeea.s.:1hug:

Allah ağız tadi ile oturmak nasip etsin inşallah Allah kendi evinde oturmayı nasip eder.

MISRACIM Valla yeni gördüm ben nasıl görmedim hemde okadar merakla beklerken...

tüm odaların çok hoş ve güzel olmuş, evinde çok güzel büyük büyük odalar,
yatak odan benim zevkim çok beğendim, sende benim gibi ayna önüne birşeyler (parfüm vs.) koymuyorsun sadelikden yanasın, dikkatimi çeken bir ayrıntı var perden ile yatak örtün aynı özel dikim mi?
salonunu da çok beğendim, duvarının rengide çok güzel bence yakışmış eşyalarına
her yer çok modern döşenmiş tebrik ederim canım,
birde salondaki fillere bayıldım ya nereden aldın ben altın sarısı olan süs eşyalarına bitiyorum.

Allah sağlıklı, mutlu ve huzurlu oturmanızı nasip etsin evinizde. a.s.
sevginiz ilk günkü gibi olsun. :1hug:
Yüce Rabbim sizi nazarlardan korusun...

canım arkadasım,hersey çok hoş olmuş..hatırlıyo musun sen halı alıyordun ben de kaşmirden begenmiştim halıları ,sende.. sonra sen aldın inan 2 gün sonra 1 alana 1 bedava diye bir kapanya cıktı.sonra ben soylemedim uzmemek için ama size halıyı satan bayii büyük ayıp etm,iş!insan soyler 2 gun sonra kampanya var diye!!! (

neyse tatlım mutlukla oturun evinizde.. sen sanırım bu evi almak istiyordun,inşalllaaaaaah :))

canım evin çokk çokk güzel..özellikle misafir odası koltuklarına bittim....huzur mutluluk dolu bir yuva diliyorum sanaa.s.
canım ben filleri sorucaktım..çok güzeller..ben de bu fillerin grisinden almak istiyorum..nerden ne kadara almıştın canım..bir de tv üzerinde raf takımın kendi aparatı mı yoksa ayrımı aldın?

Canımcım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.Allah sanada nasip eder inşallah dilediğin herşeyi.
Gelinlikli resim henüz 2 adet var,kuaföre ve gelinlikçiye çok sinirlendiğim için sadece bir tane eklemiştim 3 veya 4.sayfada olabilir haftaya resim geçerse elime eklerim.

Ay ay ayyy benim zevkli arkadaşım evime misafir olmuşta haberim yokmuş.

Evet tuvalet masası denilen mobilyanın üzerinde parfüm krem ..vs sevmiyorum,benimkiler banyo dolabında :)

Yatak örtümü perdenin fonundan diktirdim hazır değil,zaten benim yatağa uygun örtüde yok cnm.

Fillerimi burada çok büyük çeyiz eşyası satan yer var ordan aldım.

Öncelikle evimi beğendiğin için teşekkür ederim.
Halının kampanyası konusundada uyarsaydın keşke.Halıcı güya eniştemin arkadaşı dost kazığı buna deniliyor sanırım.
Evet bu evi almayı çok istiyoruz ama kaç fırın ekmek yememiz lazım bilmiyorum artık.Emlakçının ağzını yokladık 200 milyar dedi şok olduk.Zaten ortalama 30 milyarda masrafı olacak kapı-çerçeve-mutfak dolabı ve fayansları değiştireceğiz.İnşallah birgün alabiliriz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…