Mısracım topic te okur okumaz buraya koştum. Ya koltukların rengi aynı benim istediğim gibi bende böyle istiyorum hatta baktım bir kaç yere burdada görünce işte bu dedim. Hatta o tabloları koçtaş ta gördüm. alsammı diye düşündüm nasıl olur die ama gayet güzel olmuş gidip onları bende almalıyım.
ayrıca yatak odan benim aldığıma benziyor bir ara dikkatlice bakma gereği duydum. Ay gelecekte kendi düşündüğüm evimi görmüş gibi oldum. gerçekten süpersin...
Ya bide gelinlikli resmini göremedim yoksa benmi kaçırdım yineeea.s.:1hug:
Allah ağız tadi ile oturmak nasip etsin inşallah Allah kendi evinde oturmayı nasip eder.
MISRACIM Valla yeni gördüm ben nasıl görmedim hemde okadar merakla beklerken...
tüm odaların çok hoş ve güzel olmuş, evinde çok güzel büyük büyük odalar,
yatak odan benim zevkim çok beğendim, sende benim gibi ayna önüne birşeyler (parfüm vs.) koymuyorsun sadelikden yanasın, dikkatimi çeken bir ayrıntı var perden ile yatak örtün aynı özel dikim mi?
salonunu da çok beğendim, duvarının rengide çok güzel bence yakışmış eşyalarına
her yer çok modern döşenmiş tebrik ederim canım,
birde salondaki fillere bayıldım ya nereden aldın ben altın sarısı olan süs eşyalarına bitiyorum.
Allah sağlıklı, mutlu ve huzurlu oturmanızı nasip etsin evinizde. a.s.
sevginiz ilk günkü gibi olsun. :1hug:
Yüce Rabbim sizi nazarlardan korusun...
Allah mesut etsin,evinizde cok güzel olmus,zevkli dösenmis, ömür boyu MUTLULUKLAR .yerimseniben
canım arkadasım,hersey çok hoş olmuş..hatırlıyo musun sen halı alıyordun ben de kaşmirden begenmiştim halıları ,sende.. sonra sen aldın inan 2 gün sonra 1 alana 1 bedava diye bir kapanya cıktı.sonra ben soylemedim uzmemek için ama size halıyı satan bayii büyük ayıp etm,iş!insan soyler 2 gun sonra kampanya var diye!!!(
neyse tatlım mutlukla oturun evinizde.. sen sanırım bu evi almak istiyordun,inşalllaaaaaah :))
Evin çok güzel güle güle otur. Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah
evin çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?