Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

Elifcim halıların tamamı Kaşmir cnm,biz yatak odasındakini çok seviyoruz:))))Bu arada bitmediyse kampanyaları var,bir halı alana bir halı bedava,biz çok üzülmüştük çünkü halılarımızı aldıktan sonra bu kampanya peydahlandı.Git bak hemen derim tatlım.Teşekkür ederim beğenilerin için de.

Çiçekscim çok teşekkür ederim cnm.

evin çok güzel allah sağlık mutluluk ve huzur versin tabi birde bebiş :) canım koltuk takımlarının markası nedir öğrenebilirmiyim

mısraacım evin çok güzel hele yatak odana bayıldım duvar renginide değiştirebilsen muhteşem olacak iyi günlerde sağlıkla huzurla otur canım evinde

inanamıyorum mısranın evi sonunda
canım evine nişanlımla birlikte misafir olduk ve koltuklarına bayıldı tam onun istediği gibiymiş ben o kadar rahat koltuk seçmediğim için kızdı ama evindeki uyum okadar güzelki her eşya da mutluluğunun resmi var sanki ya ben şimdi endişeye kapıldım ya okadar güzel düzenleyemezsem gelip benimkinide döşermisin

canım benim çok ama çok güzel günlerde otur.inşallah bebiş odalarını görürüz

Resimler çıkmamış tekrar yükler misin ben göremedim

canım evin çok zevkli döşenmiş yeni evlenmişsin hayırlı olsun ömür boyu sağlıkla bide hayırlı bebişlerle oturmayı rabbim nasip etsin

çok güzel seçimler yapmışınız tebrikler mutluluk içinde kullanın yatak odasının halılarına bayıldım:lepi:

Sevgili meltememre,isaura ve derinnn çok teşekkür ederim dostlar.
Derincim evim Defterdarlığın hemen karşısındaki arada Güneyliler Restorant ın olduğu ara sokakta tatlım.Ilgın a yakın :)

Ayyyy çok iyi valla. :1hug:

çok güzel canım çok beğendim rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin inşallah...

evin çok güzel allah sağlık mutluluk ve huzur versin tabi birde bebiş :) canım koltuk takımlarının markası nedir öğrenebilirmiyim

Tatlım teşekkür ederim.Koltuk takımımızı buradaki kelebek mobilya nın sahibi kendisine ait koltuk fabrikasında yaptırdı.Model lazzoni-casa-kelebek ve Nill's firmalarının karışımı bir tasarım oldu.

Son düzenleme:
Sevgili;zeliş82
Roselin
benimminikelem
sinay21
Meltoo
Rasiba
leptap
biricik50
jtosik
derman
sılagül çokkkkkkk teşekkür ederim canlarım.

Rasibacım,koltuklar evet güzel vede rahat ancak çokkk büyük,eve göre alınması lazım.Kiracı olan biz bu evden çıkarsak naneyi yedik valla.Kociş söz verdi bu büyüklüğe yakın ev bulurum dedi.Göreceğiz artık..:)Ayrıca sizin evinizde çok cici olacak eminim,eşyalar yerleşmeden ve birkaç obje eklenmeden belli olmuyor hiçbirşey.

Derman ve sılagül linkler açılıyor canlarım.Tekrar deneyin isterseniz.

evin çok çok güzelll
canım ömür boyuu mutluluklarr
gelinliğin çok güzel çok güzel bir gelin olmuşsun:)

hayatım gördüğüm kadarıyla çok güzel bir seçim...
benim salon koltuklarıma çok benziyor,hatta tablolarımız bile aynı...
çok beğendim ben..
devamını merakla bekliyorum....

özlos06 ben senın evın sandım :) megersem tablolarınız aynımıs :)

Tatlım iyi temennilerin için çok tşk ederim.Yatak odasının gardrobunu sormuşsun,mobilyaların hepsi kelebek mobilya yani yaptırmadım cnm

benim hiç aklıma gelmemişti kelebek mobilyaya bakmak.sayende hatırladım canım.ben birde onu değerlendiriyim istikbal doğtaş ve bellona bakmıştım.tekrar mutluluklar dilerken en kısa zamanda düğün fotolarını görmeyi ümid ediyorum tatlım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…