Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

Düğün fotoları için biraz zaman lazım.Daha stüdyoda çekilenleri bile gidip seçemedik cnm.

Çakırım canım arkadaşım çok teşekkür ederim.Kocişinle mutluluğunuzun devamını dilerim.Sevgiler

Tatlım teşekkür ederim.Koltuk takımımızı buradaki kelebek mobilya nın sahibi kendisine ait koltuk fabrikasında yaptırdı.Model lazzoni-casa-kelebek ve Ndesign karışımının bir tasarımı.

Mısracımm evinnii merak edenlerden biride bendeim canımm çokk beğendimm tamda hayell ettiğimm gibi olmuşş yatak örtüsünü diktirdimm demiştinn çokk güzell olmuşş
Perdelerinnde bir okadar harikaa
mobilyalarını mesala gitsek aynıı modeldenn bulabilirmiyizz çünküü senn yaptırmışsınn benimde çok hoşma gitti,ve kaça aldınn canımm koltuk takımını

ayyy benden sonra evlenenler koydu ben hala cekip bi koyamadım evimin resimlerini ya...... mısraaa cım evin cok güzel hayatım....güle güle otur...

Bence salon takımın aksesuarların cok şık ama duvarlar pembe cok sırıtıyor en kısa zamanda krem rengi falan yapın :))mutluluklar..

Canım ziyaretin için teşekkür ederim.Koltuğun fiyatı 5000 tl cnm.Koltuk hariç ,Tv ünitesi-masa-konsol ve yatak odası takımını aynı firmadan mutlaka bulabilirsin cnm merak etme.Sevgiler

Son düzenleme:
ayyy benden sonra evlenenler koydu ben hala cekip bi koyamadım evimin resimlerini ya...... mısraaa cım evin cok güzel hayatım....güle güle otur...

Tatlım senin evinin çok güzel olduğunu tahmin ediyorum ve ısrarla resimlerini paylaşmanı diliyorum.Beğenin için teşekkür ederim.

Bence salon takımın aksesuarların cok şık ama duvarlar pembe cok sırıtıyor en kısa zamanda krem rengi falan yapın :))mutluluklar..

Cnm,duvarların renginin neden böyle olduğunu ilk sayfada açıklamıştım.Şimdide;Kısa sürede değişecek gibi görünmüyor çünkü eşim çokkkk alıştım diyor
Ziyaretin ve beğenin için teşekkür ederim.

Merakle beklenen ev sonunda geldi :)
mısrraa tatlım, evin çok hoş özellikle yatak odan büyük çok güzelmiş.
Mutluluklar içinde yaşamanızı dilerim.

Bende evinizi çok beğendim. güle güle oturun inşallah. salonunuz gerçekten çok şık olmuş. eee kk nın bütün bayanları zevkli nede olsa.

canım eşyaların çok güzel..rabbim ağız tadıyla ,mutlu mesut yaşatsın..evinizin kapısından kötülük ve kem gözlü insanlar uzak dursun..rabbim mutluluğunuzu mutlu masalınızı bozmasın :Saruboceq:

Ay ben niye göremiyom yaa.
Bi tek salonu gördüm :çok üzgünüm:
Salon güzel canım güle güle oturun.

Sevgili ,Ecmel
Sevgili;raebzeh
Sevgili;neşeli45
Sevgili;Tubiş

Hepinize çokkkk teşekkür ederim dostlar.

Canım ziyaretin için teşekkür ederim.Koltuğun fiyatı 5000 tl cnm.Koltuk hariç ,Tv ünitesi-masa-konsol ve yatak odası takımını aynı firmadan mutlaka bulabilirsin cnm merak etme.Sevgiler

çok teşekkürler canımm ama çok pahalıymışş yaa güle güle kuullan

öncelilke tebrik ediyorum. Dünya evine girdiniz. Allah mesut ettsin huzurunuz hic kacmasin.
Güzel evinizde güle güle oturun

mısracım evini çok beğendim maşallah.yalnız banyonu koymadınmı yoksa benmi göremedim canım?onuda eklersen sevinirim

Sevgili fmk ve songa teşekkür ediyorum şekerlerim.
Songacım banyomu koymayı unutmuşum bir ara eklerim cnm

oy oy oy en rahat gelinimizin evi ne kadarda güzelmis ya :))

bayildim yemin ederim, yatak odan cok hos, güle güle otur canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…