Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

Evimi beğendiğin için teşekkür ederim cnm.

Filleri ise;bir çeyiz mağazasından taksitle yanılmıyorsam 100 tl ye aldım.

Tv nin üzerindeki rafı firma biz istediğimiz için mobilyanın malzemesi olan kahverengi lakeden ayrıca yaptırdı cnm.

Mısraacım öncelikle sana ve eşine mutluluklar dilerim.
Evini bende çok beğendim. Başka koltuk takımına uygun olsun diye düşünerek boyattığın salonun bence şuanki takımınla çok hoş uyum sağlamış. Resimde renk aldatıcı olabiliyor ama bir pembe bu kadarmı şeker ve farklı kılar odayı, bayıldımmm
Ayrıca gelinlik fotoğrafınıda gördüm, gelinliğinin ışıltısı harika. Saçının topuzuda süper olmuş ne kuaför krizi seninki anlamadım. İçindeki köpük möpük, sonuçda o hacmi vermek için içine bişey koymaları normal zaten. Bence çok yakışmışş hiç sorun etme.
Herşey gönlünce olsun, mutluluklar... a.s.

Canımcım çokkkk teşekkür ederim beğenilerin için.Sevgiler

mısracım evınde gule gule otur. benım bır sorum var yatak odan tam hayalımdekı gıbı nerden aldıgını ogrenebılırmıyım belırmı bır markamı lutfen cevap verırmısın

canım bilseydim kampanya olacagını uyarmazmıydım hiç? aşkolsun...............
bu arada gelinliğinde çok guzel olmus,sende çok guzel olmussun

Tatlım mağazada fiyatı 5.100 tl idi,biz salonu da oradan aldığımız için biraz indirim yapıdı.Beğendiğin içinde teşekkür ederim

hayırlı gunlerle oturun ınşaallah..
buzdolabınızın altı ustune ustu altına dönmuş.)
memnun olup olmadıgınızı ogrenmek ıstıyorum..

hayırlı gunlerle oturun ınşaallah..
buzdolabınızın altı ustune ustu altına dönmuş.)
memnun olup olmadıgınızı ogrenmek ıstıyorum..

Temenin ve ziyaretin için teşekkür ederim cnm.
Buzdolabımdan çokkkkk memnunum,yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.
Diğer buzdolaplarında biliyorsunuz ki sürekli eğilerek birşeyler almak zorundasınız bunda öyle birşey yok büyük bir kolaylık diyorum.
Birde şunu belirtmek isterim ki;diğer markalarda bu modellerin içi dar biz iyice araştırdık ve aldık.Şayet düşünüyorsanızda Bosch u tercih etmenizi öneririm.

ImageShack - Image Hosting :: kuafrgi2.jpg

ne güzel ışıl ışıl gelinliğin. saçlarında gayet iyi neyine kızdın gelinlikçiyle kuaförün. bide bişi dicem bu rahibe duvak denilen duvakmı?
ikinci sorumda bu yüze kapatılmıyor dimi yani nikahta damat duvak açar falan yaaa ondan sordummç benimde olucak rahibe duvağım böleee uzuncaa kaydirigubbakcemile3

Cnm evet bu rahibe duvak,yüzüne kapatman için ikinci bir duvak veriyor gelinlikçi.Beğenmene sevindim,bugün birkaç resim daha elime geçti birazdan evlilik hazırlığı bölümüne ekleyeceğim,duvağı arkadanda görmüş olursun

mısracım evinin resimlerine tekrar tekrar bakıyorum canım çok zevklisin...sanırım sen de ben gibi ince detaylara çok takılıyorsun ve bişiy istediğin renk olmadı mı ona kafana takıyorsun..salonun duvarları pembe bence hoş olmuş canım hiç üzülme ..çünkü atıyom duvarları krem renk yapmış olsaydın mobilyaların koltukların bu kadar kendini göstermiyceklerdi...zıt renkler her zaman daha çok uyuyor bence birbirine...ayrıca turunculu odanda çok şeker ve sıcak bence ünlük orda otur krem rengi tatlı koltukların kirlenmesina.s.

Canım beğenilerin ve samimiyetin için çokkk teşekkür ederim.

Salon duvarının rengi konusundada hem fikiriz arkadaşların önerdiği renklerde olsa duvar mobilyalarımız bu denli kendini göstermeyecek.

Turuncu odamızda ne yazık ki oturmayacağız cnm.Yıllardır hep şunu savunuyordum şimdide uyguluyorum;evin mobilyalarında,perdelerinde,dekorasyon objelerinde en çok para harcanan ve tabir i caizse özenilen yer salondur.Ama birçoğumuz salonu misafirden misafire açar korkarak kullanırız.Biz de epey para harcamış biri olarak evimizin en güzel ve büyük odasında oturmayı yeğliyoruz.

Ayrıntılara fazlaca takılan biri değilim cnm,kısa sürelerdede karar veririm.Benim şansım dekorasyon işlerine yıllardır meraklı olmamdan,birçok mobilya vs örneklerinin pc den çıktısını alıp dosyalamamdan kaynaklanıyor.En sevdiğim şeyler ürün kataloglarıdır,eşimede bulaştı :)

Tekrar teşekkür ederim cnm.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…