canım evin çokk çokk güzel..özellikle misafir odası koltuklarına bittim....huzur mutluluk dolu bir yuva diliyorum sanaa.s.
canım ben filleri sorucaktım..çok güzeller..ben de bu fillerin grisinden almak istiyorum..nerden ne kadara almıştın canım..bir de tv üzerinde raf takımın kendi aparatı mı yoksa ayrımı aldın?
Canımcım çokkkk teşekkür ederim beğenilerin için.SevgilerMısraacım öncelikle sana ve eşine mutluluklar dilerim.
Evini bende çok beğendim. Başka koltuk takımına uygun olsun diye düşünerek boyattığın salonun bence şuanki takımınla çok hoş uyum sağlamış. Resimde renk aldatıcı olabiliyor ama bir pembe bu kadarmı şeker ve farklı kılar odayı, bayıldımmm
Ayrıca gelinlik fotoğrafınıda gördüm, gelinliğinin ışıltısı harika. Saçının topuzuda süper olmuş ne kuaför krizi seninki anlamadım. İçindeki köpük möpük, sonuçda o hacmi vermek için içine bişey koymaları normal zaten. Bence çok yakışmışş hiç sorun etme.
Herşey gönlünce olsun, mutluluklar... a.s.
Öncelikle evimi beğendiğin için teşekkür ederim.
Halının kampanyası konusundada uyarsaydın keşke.Halıcı güya eniştemin arkadaşı dost kazığı buna deniliyor sanırım.
Evet bu evi almayı çok istiyoruz ama kaç fırın ekmek yememiz lazım bilmiyorum artık.Emlakçının ağzını yokladık 200 milyar dedi şok olduk.Zaten ortalama 30 milyarda masrafı olacak kapı-çerçeve-mutfak dolabı ve fayansları değiştireceğiz.İnşallah birgün alabiliriz cnm.
hayırlı gunlerle oturun ınşaallah..
buzdolabınızın altı ustune ustu altına dönmuş.)
memnun olup olmadıgınızı ogrenmek ıstıyorum..
ImageShack - Image Hosting :: kuafrgi2.jpg
mısracım evinin resimlerine tekrar tekrar bakıyorum canım çok zevklisin...sanırım sen de ben gibi ince detaylara çok takılıyorsun ve bişiy istediğin renk olmadı mı ona kafana takıyorsun..salonun duvarları pembe bence hoş olmuş canım hiç üzülme ..çünkü atıyom duvarları krem renk yapmış olsaydın mobilyaların koltukların bu kadar kendini göstermiyceklerdi...zıt renkler her zaman daha çok uyuyor bence birbirine...ayrıca turunculu odanda çok şeker ve sıcak bence ünlük orda otur krem rengi tatlı koltukların kirlenmesina.s.
evin çok güzelmiş yatak odana bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?