• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirin ve Şirine'nin evine hoş geldiniz :)

,
vovvvvvvvvvvvvvv hihoyyytcnm gayet güzel sade bi topuz olmuşşş çok güzel bi gelin olmuşsunn..gerçekten söylüyorum...hiç üzülmeee..çok begendimm kaydirigubbakcemile5:lepi::sm_cool::nazar:
bu arada resim koydugun içinde ayrıca teşekkürler cnmkaydirigubbakcemile2

Cnm tkr teşekkür ederim,o topuz nasıl zor oldu bir bilse.Altındada ne var bil bakalım?Köpük var :))))))

ÖNCELİKLE SAĞLIKLA SIHHATLE OTURUN EVİNİZDE.
HERŞEY BİRBİRİYLE UYUMLU.
KOMPLE UYUMU NEREDE YAKALADIN DERSEN, YATAK ODASI HARİKA...
SALONDA 2 HALI VAR SANIRIM, BENCE TAKIM OLSA DAHA ŞIK DURURDU ve SENİNDE BELİRTTİĞİN GİBİ DUVAR RENGİ BiRAZ SIRITMIŞ...
MUTFAK PERDELERİN ÇOOOOOK CİCİ..
GÜZEL GÜNLERDE OTURUN, EVİNİZİN İSTEDİĞİNİZ ANDA
ŞEN ÇOCUK KAHKAHALARIYLA ÇINLAMASI DİLEĞİYLE...

Cnm,öncelikle tşk ederim.
Salonumda tek halı var,kapının girişindeki küçük yolluğu halı zannettin sanıyorum.Onu birkaç gün önce tesadüfen görüp aldık.

İşte çeyiz başlığındaki paylaşımlarından sonra çok merak ettiğim bir ev hihoyyyt

Herşeyin muhteşem olmuş diyip dilimi ısırayım hemen nazar değmesin :nazar:

yatak odana zaten ilk bahsettiğin zamanda siteden bakıp bayılmıştım, canlısını görmek dahada güzelmiş doğrusu delikafadulden

Rabbim mutlu mesut huzur içinde güle güle oturmayı nasip etsin.. :1hug:

Cnm tkr teşekkür ederim,o topuz nasıl zor oldu bir bilse.Altındada ne var bil bakalım?Köpük var :))))))

aaaa köpükmü varr ilk kez duydum valla böyle bşy..delikafaduldenyalnız iyi cesaret edip koydurmuşsun cnm,,ben köpük çıkar yada görünür diye elim yüregimde olurdu valla....:1rolleyes:neyse kzasız belası atlatmışsın..darısı biz bekarlara inş:)

evin çok güzel yeni gelinin yeni evi ne güzel :1hug:
Allah güle güle bi ömür mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah :nazar:

mısracımm inanamıyorum evinin resimlerini koymuşsuunn :)) çok güzel herşey o kadar modern döşenmiş ki.. zevkli kızçeymişsin vesselam.. şaka gibi ya evlendi cidden bu kıs yaa sıra bize geliyooo anneciimmm korkuyom beeen :P

Mısra tatlım evin mükemmel herşey harika. Allah bir yastıkta kocatsın şirinleri :)))) herşey harika evi hangi semtten tuttun canım. Allah nazarlardan korusun.

Sevgili meltememre,isaura ve derinnn çok teşekkür ederim dostlar.
Derincim evim Defterdarlığın hemen karşısındaki arada Güneyliler Restorant ın olduğu ara sokakta tatlım.Ilgın a yakın :)

Canım benim evin çok hoş çok zevkli döşemişsiniz. Allah bir ömür boyu ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.a.s.

işte kış gelininin evi
tek kelimeyle mükemmel hatta ötesi
güzel mutlu huzurlu sağlıklı günlerde oturun evinizde tatlım
allah ağzınızın tadını bozmasın

Ayy çok tuhaf, çeyizler başlığında gördüğümüz şeylerşmiş bi şekilde mutfakta görüyoruz delikafadulden Güle güle otur mısra en çok yatak odanı sevdim.Benim de hayalim beyaz yatak odası böölee parlak :lepi:

evin süperrrr ya vede koltukalrın benimkinden yani benziyo özloş sen ve benim koltualrı nerdeyse aynı perdelerde öle zevkli bayanalrız sanırım güle güle oturun güzel günlerde yanlız o tablolardan yok bende nerden aldınız bende alıyımda tam olsun:))))))))))

Mısracım güle güle otur harika ya maşallah en çok da yatak odana bayıldım :)

mısracım güle güle sağlıkla huzurla oturŞeniz
mobılyaların çok guzel ama diğer arkadaşlara katılıyorum duvarların rengi konusunda
bu yaz onları değişsen daha cici olur krem yada kese kağıdı yaparsan koltukların daha şık dururyerimseniben

evin süperrrr ya vede koltukalrın benimkinden yani benziyo özloş sen ve benim koltualrı nerdeyse aynı perdelerde öle zevkli bayanalrız sanırım güle güle oturun güzel günlerde yanlız o tablolardan yok bende nerden aldınız bende alıyımda tam olsun:))))))))))

Tatlım teşekkür ederim.Tabloları Koçtaş tan aldık,fiyatlarıda çok uygun :)Oraya duvar sticker yapacaktık,lakin beğenmedik bulduklarımızı.

allahım sana şükürler olsun bu günleri bize yaşattığın için.nihayet mısranın evini görebildik :P
canım benim evin çok sade ve şık.iyi günlerde oturursunuz inşallah.
bu arada evimizn dolap ve kapıları aynı.çok rahatsız oluyodum eşyalarla nasıl duracak diye,sayende görmüş oldum.
bide yatak odandaki siyah beyaz halıyı,sanırım shagyy şarompolden mi aldın.orda küçük bi dükkanda aynını görmüştüm.fiyatı da uygundu.kullanışı nasıl,rahat mı canım?

Evin çok güzel,özellikle salon takımlarına bayıldımmm güle güle kullan,Allah huzurunuzu bozmasın canım.:nazar:

Mısracım evin çok güzel mutfağında rendene varıncaya kadar ayrıntılarıyla baktım :) hele masa ve sandalyelerin bi ayrı güzel,yatak odan desen tek kelimeyle harika yatak ünitene bittim bembeyaz çok ferah bir yatak odası,salonunda çok güzel özellikle tv ünitesindeki fillerin çok hoş görünüyor aynısından bende aldım evime ama ben tv ünitesi almadığım için konsolun önüne koymayı düşünüyorum,gelelim hole halı çok şirin durmuş bende mutfağıma düşünüyordum ondan royal mağazasında görmüştüm şimdi senin evinde serili görünce kesin karar verdim:) GELİNLİK SANA ÇOK YAKIŞMIŞ HELE DUVAĞIN ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR :nazar: Allah evinizden bereketinizi eksik etmesin mutlu huzurlu olun hep a.s.a.s.a.s.a.s.

Back
X