SİNİR PATLAMASI

Erkekler bizim kadar duygusal olmuyor sizin gibi oturup ayrıntılı konuşmak istememesi normal.canlarını sıkmak istemiyorlar.görmezden gelmek daha basit.siz çok üzerine gitmişsiniz ve fevri davranmışsınız.adama sakinleşmesi için zaman tanımamışsınız.valizinizi toplayıp gitmemeniz çok ezikce.kesin çıkıp gitmeyecekseniz asla bu konuda blöf yapmayın.aşırı duygusal davrandığınızı düşünüyorum.eşiniz size adım atmadıkça artık üstüne düşmeyin değeriniz kalmaz gözünde.insanlar nankör üstüne düştükçe daha çok kaçar.

yazdiklarini bi okusan komiksin :) dok icini bakalim :)

iki erkek kavga ederken sizin araya girmeniz kötü olmuş. o an size dönüp küfretse, kocanızın elinden bir kaza bile çıkabilir mazallah. sizin karşılık vermenizle adam 'oo kancığın da mı polis' diyebilecek kozu bulmuş eşinizi ezmiş oldu. bu çok ağır bir erkek için.

geride durmanız gerekirdi diye düşünüyorum.

evde yaptıklarınızı da doğru bulmadım. o haldeyken teselli istiyor olabilirsiniz ama uzaklaşıyorsa da zorla yapamazsınız. üstüne gitmeseydiniz belki toparlardı. böyle bir olaydan sebep evi her şeyi bırakıyorum deyip gitmeye kalkmak da kötü olmuş. kendinizi itibarsızlaştırmış oldunuz. bir daha tehdidinize inanmaz. eşiniz burada daha olgun davranıyor. siz fazla fevrisiniz ve yaşayacaklarınızın sonuçlarını bilmediğiniz için bu şekilde davranıyorsunuz.

21 yaşında ilk evliliğimde ben de aynı böyleydim. eğer o düzgün bir insan olsaydı da kendi fevriliklerimden dolayı kaybetseydim çok kafamı duvarlara vururdum.

Allah'tan tutulcak hiçbir yanı yoktu da kurtuldum.

sonra kendimi etrafı inceledim. ve ı ıh. boşanmanın b'sini bile ağzınıza almayın. ayrılığın a'sı da dahil. terk edip giderim blöfleri vs. ı ıhhh. sakın ha. gerçekten bir gün bitmesi gerekiyorsa, kaldıramaycağınız düzelmeyecek bir durum olduğunda filan belki alın. tiksindiğim birinden 2 ayda boşandım. dünyayı tersten gördüm o süreçte. çocuk oyuncağı değil.

evliliğinize yapışın. kocanızın üzerine çok gitmeyin. çocuk gibi davranmamaya çalışın. siz ağlamak teselli olmak isteseniz de o uzaklaşmak istiyor, anlayışlı olun. bir de erkeğinize saygı duyun, onun önüne geçmeyin.

Yazınızı sonuna kadar okudum,zor bir gün,zor saatler yaşamışsınız. Ben asıl yorumları okumaya başladığımda sıkıldım,durumunuza biraz daha anlayışla bakılması gerektiğini düşünüyorum. Polis olduğunuz insan olmadığınız anlamına gelmiyor ki,ne kadar mesleki psikolojik eğitim ve destek de alsanız sonuçta insansınız ve her ne olursa olsun sövme gibi bir durumla da karşılaşmışsınız. Kötü söz sahibine aittir evet ama o an insan bunu düşünemiyor ki.Bir de diğer bağrış çağrışlar olmuş . Bu nedenle sinirlerinizin yıpranmasını ve ufak tatsızlıkların patlak vermesini anlayabiliyorum.

Acizane görüşümü söyleyim; iş hayatında da, evlilik hayatında da böyle şeyler olur. Ben de narin yapılı bir hanım olmama rağmen emin olun halledilmeyecek bir durum hissetmedim. Biraz alttan alın. Eşlerin birbirine bu kadar nazı geçmeyecek mi canım? Ve ben sizin eşinizi gerçekten aşkla sevdiğinizi hissettim. eşinizin de sizi tabii,ama sanki o daha bir hislerini gizleyen bir yapıda. Yani erkekliğe leke sürdürmeyen bir tip :)) ama sevgisinden ve size değer verdiğinden emin olun önemli olan o. Biraz ağır abi davranmış bizim damat bey :))Bunlar evliliğin tuzu biberi.Eşiniz tarafından size hakaret içeren bir durum yok. O anların verdiği stresle söylenmiş bir kaç sözü de evliliğiniz ve eşiniz hatırına yok sayın.

Bir yuvayı kurmak da, yıkmak da çok kolay olmamalı. Siz bana güvenin derim :) O gece çıkıp gitmemekle iyi etmişsiniz. Sabah güzel bir kahvaltı veya neş'eli bir öğlen yemeği ayarlayın ve geçenleri unutup önünüze bakın. Allah mutluk versin canım,unutmayın sudaki taş bile birbirine sürter demiş büyüklerimiz,bazen sabır güzel şeylerin kapısıdır. Sevgiler...

Çok teşekkür ediyorum ben yorumunuzu yeni gördüm , çok şükür toparladık .

Burada beni sakinliğe davet eden herkese çok teşekkür ederim , gerçekten bekledim hiç bi şey yapmadan ve ertesi akşam kendisi konuşmaya başladı konuyu daha sakin bir şekilde , işten geldiğimde o evdeydi ve sofrayı hazırlamış bekliyordu 1 saate yakın konuştuk Eğrisiyle doğrusuyla . Konuşmaya başladıktan Bi kaç gün sonra da yavaş yavaş normale döndü her şey . Burada üşenmeyip cevap yazan herkes hakkını helal etsin vaktiniz aldım .
Burada mesleğimle yargılananlar da olmuş da 20 yaşımdan beri içindeyim şimdiye kadar defalarca vurguladım mesleğimi seviyorum gayet de yeterliyim yetersiz olsaydım şu an içinde bulunduğum konumda tutmazlardı daha pasif bir görev yapardım ama bunu size kanıtlamaya ihtiyacım yok .
kimse benim konumda şov yapmasın özellikle S sarkin isimli kişi. Üşenmemiş işine gelmeyen tüm yorumların sahiplerinin açtıkları konuları okumuş burda gelmiş eştirmişsin yazık sana hayatta vaktini harcayacağın daha önemli şeylerin olsaydı keşke .
Her neyse Mune konumun artık daha fazla gereksiz uzamasını istemiyorum kapanmasını rica ediyorum . Teşekkürler

Yorumunuz için teşekkür ederim genel görüş de geride durmam yönündeydi evet, ben de bundan sonra öyle yapmaya çalışacağım

ikinizde bir tuhafsınız. dışarda kedi evde aslan kesiliyorsunuz.
aynı hareketi bana birisi yapsa ben o adamın orda ağzını burnunu kırardım. ister idari soruşturma olsun ister başka bir şey.
bir de siz nasıl devlet memurusunuz bilemiyorum! çünkü burda bir arkadaş vardı. sonanda idi sanırım. bir konusunda anlatmıştı. kadının biri bana hakaret etti demiş ki öyle bir durum yokken, karşı tarafın yanında sadece bir arkadaşı varmış ve evet öyle demişti ve tazminat davası açılmıştı. siz hem polissiniz hem saldırmamışsınız hem dünyanın küfrünü yemiş ve hiçbir şey yapmamışsınız.
yani benim eşim bana o kadar küfürü yedirse ben onu zaten boşardım. ha eşim de polis bu arada.

ayrıca mesleğinizle dalga geçtiğine göre biraz da farklı hain görüşleri vardır. bir de onun için kırardım ağzını burnunu mikrobun

Son düzenleme:
ALLAH ALLAH benmi yanlış okuyorum,herkeste bi adamın üstüne gitmişsiniz, bunaltmışsınız falan demiş... Kız sana ihtiyacım var, konuşmaya ihtiyacım var falan demiş.. nasıl üstüne gitmişki.. adam kalkıp kükremiş.. üstelik evden gitmeler falan.. tehditvari cümleler.. kadın bu haldeyken daha öncede yapma demişken yine yapmış.. sabırlı ve sakin olun ama şunu söyleyeyim, bu durum degişmeyecek,aynı anlamsız ilgisiz tepkilere maruz kalacaksınız, ve o kapıyı 13 kere daha çarpıp gidecek, bir kere yapan bin kerede yapıyor. huylu huyundan vazgeçmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…