• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sinir oldum eşime

Günaydınnnnn daki n kadar terliği yapıştır ağzına.Sondaki gülücük içinde ekstra 3 yumruk işi çözer 😅 Şaka şaka şiddete hayır 😂 Sınır iyidir.Eşinin sana saygısı varsa o sınırı cizmeli rahatsızsın cünkü.Ama bunu kötülükle değil güzel güzel çözebilirsin.Tehditle bağırışla degil.Al karşına gayet sakince neden rahatsız olduğunu ve beklentini tekrar anlat.Empati yapsın sana öyle yazılsa yada sen yazsan ne hisseder onu sor.Baktın hic tınlamıyo terliğe geri dön 😂

Kızlar anlatmak istedim . Eşim işyerinde şef. Çalışanlarla mesajlaşıyor iş konusunda .Bundan aylar önce bir çalışan kız şefimm günaydınn yazmış işle ilgili bir şey sormuş . Eşim de günaydınnnnnnn:) demiş o kadar sinir oldum ki olay çıkardım . Abartıyorsun sen dedi . Kızla instagramdan ekli fotolarını beğenmiş ayrıca . Geçen haft yine mesajlaşma gördüm . Bizim gezdiğimiz fotomuzun altına Kız fiş atmış biz de çalışıyoruz yazmış , eşim de ben de sana atarım sabah işe gittiğimde demiş . Şok oldum bağırdım , kötü bir şey yazmadım dedi . Kötü bir düşüncesi yok bunu biliyorum ama samimi konuşmayacaksın dememe rağmen konuşuyor . Şimdi de bi mesajını okudum aynı kişi şefimmm demiş yine bişeyler yazmış bu da tuğçeee yazmış bağırdım yine , bıktım senden evlendiğim güne lanet olsun dedi çekti gitti diğer odaya yatmaya . Neden diyorum başka çalışanlar değil de hep hu kızı görüyorum ben . O kız küçük diğerleri büyük diyo . Ya benim ne yapmam lazım sizce ben mi abartıyorum . Beni gazlayıcı şeyler yazmayın lütfen
Yanı gazlamak istemiyorum ama uzatarak yazması çok gereksızce. Kım bılır iş yerınde nasıl davranıyordur. Bır kere olur anlarımda eşin yılışık bı tip belli.

Back