SİNİR PATLAMASI

çok teşekkür ederim size gerçekten ...

1-Haksizsin
2-polis bayanın sinirlerinin daha kuvvetli olması gerekmiyor mu
Ben anlam veremedim
1.biliyorum. sadece bu esnada napmak gerektiğini sordum
2. bi süre sonra kalmıyor iş yerinde kendini tutsan da meslekle alakalı en ufak bi sıkıntı yaşamasan da özel hayatında patlıyor.
Anlam vermen için değil anlayış gösterebilmen için diyorum. Teşekkürler

çok teşekkür ederim size gerçekten ...
Rica ederim canım benim. Hepimizin başına gelebilir. Evlilik bu, tartışma da kavga da olacak. Sağlıklı olanı bu zaten. Ikı taraf da sakinlestikten sonra birbirinize sarılıp olanları unutacaginiza eminim. Ikı taraf da stresli sinirli ve iki tarafın da nazının gececegi başka biri yok. Hem böyle kavgaların barışması çok tatlı olur sıkma canını

Sokaktaki kavga olayında adınıza üzüldüm geçmiş olsun ama siz neden kendinizi böyle düşürüyorsunuz? Aklı başında eğitimli insansınız adam çekip gitmiş üstüne gitmeyin destek olmak istemiyor mizacı bu işte hep böyle yapmış hadi gittin evden gitmeye mesleği bırakmaya karar vermek nedir lise öğrencisi gibi boş blöfler madem karar verdiniz o kapıyı çarpıp çıkın adam aranızdan gelmeyince geri dönmüşsünüz adam sizi bu şekilde tabi ki ciddiye almaz gidiyorum demeyi göze alıyorsaniz gidin gidiyorum diyip gitmezseniz ağladığınız da çekip giden adama gidip yapışırsaniz bu böyle devam eder gider bırakin o koşsun peşinizden o sizin gibi yalvarsin sizi kaybetmeye korksun nasılsa gitmez demesin biraz sert yazdım kusura bakmayın ama evli bir çift değil iki küçük sevgili kavgası gibi

Hepsini okudum valla.
Geçmiş olsun. Siz olaya müdahale edince eşinizin tepkisini yadırgamadım doğrusu.

bazen evet haklısın deyip şakaya vurmak gerekiyo. Hatalarınızı görmüşsünüz zaten.
Eşinizin de sinirleri bozulmuştur keşke üzerine gitmeseydiniz. Bide öfke anlarında uzaklaşıyosa sizi üzmek istememesindendir.
Siz de yıpratmayın kendinizi sakinleşince ikinizde, konuşup tatlıya bağlarsınız inşallah :)

Benim anlayış göstereceğim bir şey yok.benlik bir olay yok.rahatla bence sen...
Her lafı böyle ters anlayıp ters düz cevaplar veriyorsan sorun ortada.al iste cozumu de burdan cikar

Ben bile okurken senin silahını kaptım o valeyi öldürdüm. Eşin ne yapsın? İçinizde kalan sıkıntı yol bulamamış birbirinize patlamış.
Şimdi sen sakin ol, eve gelince de hiç üstüne varma. Bir süre soğusun durumlar. Sen konuşmaya çalıştıkça iyice kendini haklı bulacak surat yapacak. Zamanla kendi gelir ve her şey düzelir. Öyle boşanılacak bir şey yok ortada.

ağlamandan ben bunaldım.. tamam sinirlerin olaya bozuldu ağladın bitti.
diğer mevzularda seni haksız bulduğum bir durum yok. kaldı ki mesleğin icabıda müdahale etmiş olman bana normal geldi.
hak savunulacaksa illa erkekler mi yapabilir bunu ki bir adım geri durasın.
son olarak bavulu toplayıp gidiyorum dedikten sonra ben o lafı hayatta yiyip o evde kalmazdım.
atamayacağınız adımlarla ilgili büyük büyük konuşmayın.

inşallah bakalım . ben halen düşünüyorum şimdi yatıp uyusam ayıp olur mu acaba onu beklemediğimi görse üzülür mü sorun yokmuş gibi davranıyorum diye mi algılar vs...

Hepsini okuyamadım.
Lakin kendinizi bu kadar alçatmayın.
Eşiniz (demek istemedim ama eşiniz maalesef ) valeden daha beter!

teşekkür ederim , yok sert değil bunun böyle olduğunu aslında biliyorum ama kıyamıyorum bakın şimdi daha gelmedi mesela beklesem mi beklemesem mi diye bile sürekli düşünüyorum

inşallah, teşekkür ederim ayrıca da üşenmemiş okumuşsunuz :)

Benim anlayış göstereceğim bir şey yok.benlik bir olay yok.rahatla bence sen...
Her lafı böyle ters anlayıp ters düz cevaplar veriyorsan sorun ortada.al iste cozumu de burdan cikar
eyvallah..

ya her şeye boşan yazıyorlar ya ben ondan dedim aslında :) evet hiç ilişmemekte fayda var sanırım.

ben kendimi bi an geldiğim yerde zannettim dedim kapıda ben napıyorum ya dedim diye. lojmandan dışarı çıksam o saatte ben ilden ayrılana kadar her yere duyulur ondan sonra burda 3 senen zehir olsun.. bilemiyorum saçmaladım o an ya

Yaşadığınız olaya benzer olaylar daha önce de yaşamışsınız.Az çok eşinizin tepkisini bilmeniz lazımdı diye düşünüyorum.
Ayrıca bu kadar ağlamak neden ??
Kocanız kapılara vurmuş siz keşke bana vursaydın demişsiniz.
Bavulu toplayıp kapıdan geri dönmüşsünüz.
Ertesi gün yemek yapayım mı diyince haliyle eşiniz de yaptığınız tavrı pek takmamış.
Resmen eşinize bağımlı gibi davranmışsınız

Beklemeyin yatın uyuyun ondan vazgeçmiş hiçbir şey beklemiyor havası verin sessiz kalın geri adım atmayın

Beni gitmeye mecbur birakma vs ne demek?
Evden cikmak istemiyormussun..cikip gidecek gibi yaparken birde boyle cumleler soylemen asil senin esine uyguladigin psikolojik sidddet bence.
Sizi anliyorum ikinizin de sinirleri yipranmistir ama olayi arabeske baglamissiniz. Dengesiz bir cahile denk gelmissiniz..ne ara esinizle bu yuzden tartisma yaratmissiniz algilayamadim.
Bu yasanan olaylara gulerek de tepki verebilirdiniz. Eve donunca gel konusalim agliyorum bak gozumden damlalar akiyor bak gidiyorum bak kotuyum vs biraz sacma kacmis. Benim bile gulesim geldi yahu.
Esinize gidin sarilin...sinirleriniz zaten bozulmus birde birbirinizi ne diye yipratiyorsunuz anlamadim..
Gecmis bitmis...derin bir nefes alin sakinlesin..

Esinizle baska sorunlariniz mi var acaba?

Son düzenleme:
1 ini beraber 1 ini ben bekarken yaşadım. eşimle yaşadığımızda trafikte el freni çekti indi ve arkadaki araç sürücüsünün yanına gitti önce inmedim sonra baktım sürücü kadın , kadının camına vuruyor in diye o zaman arabadan indim napıyosun sen diye. kadın bizi öldürüyordu neredeyse ama ben yine de eşimi çektim arabaya getirdim . o zman da dedi karışma bi daha diye ama karışmasam napacağını kestiremiyorum.
kapıya vurma konusunda da anlatmaya çalıştığım mantıksız gelebilir yine de bana vurmasıyla benim yanımda duvara vurmasının bi farkı yok. bağımlı mıyım maddi yaşam olarak değil ama burda uzun zamandır başka kimsem olmamasından kaynaklı duygusal anlamda bi bağımlılığım var galiba.

Eşinizin öfke problemi var sanırım
Maddi olarak bağımlılık değil zaten kastettiğim duygusal anlamda bağımlısınız
Çalışan bir bayansınız.Hiç mi sosyal çevreniz yok ?

Duygularınızı biraz uçlarda yaşıyosunuz sanırım.. bi taraf sinirliyken diğeri bi adım geri atmalı bence ama karşı tarafın siniri geçince de içinde ne varsa dökmeli o ayrı.. ayrıca o valizi toplayıp kapıya kadar gittiyseniz çekip çıkcaksınız çok büyük hata.. gün içinde yaşadığınız sıkıntıları eşiniz de yaşamış ve bana kalırsa sizden daha ağırını yaşamış adamın karısına küfür edilmiş ama eli kolu bağlı bi erkek için zor bir durum... keşke siz biraz sakin kalabilseydiniz..

Eşinizin öfke problemi var sanırım
Maddi olarak bağımlılık değil zaten kastettiğim duygusal anlamda bağımlısınız
Çalışan bir bayansınız.Hiç mi sosyal çevreniz yok ?
geçen sene şarka geldik. iş olarak terör yoğun bölgedeyiz ilçemiz çok sıkıntılı. tek bayan personelim. lojmanda polis eşleri var fakat benim çalışma saatlerim hiç uymuyor sabah 9 akşam 7-8 bazen gece operasyonu da cabası. cumartesi bazen gidiyorum pazar izinliyim genelde onda da eşimle bi şeyler yapmaya çalışıyoruz. benim cumartesim temizlik ve çamaşırla geçiyor zaten. pazar da öğlene kadar uyuyorum öğleden sonra dışarı çıkıyoruz bazen arkadaşlarla bazen de yakındaki diğer ilçeleri gezmeye gidiyoruz.
buraya her şeyi açık açık hatalarımla doğrusuyla yazdım ama bunu burda kimseyle yapamam. diğer polislerin de amiri konumundayız bi yerde anlatsam dedikodu kaynağı olur bir de üstüne. offff her yönden sıkıntı yani

ilk kez alttan almadım olay bende patladı.. içinde benden daha ağır yaşamıştır ona eminim evet keşke ama olanlar oldu şimdi bi yerden toparlamak lazım dedim. adım attım duvara çarptım resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…