- 1 Ekim 2009
- 841
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi TracyFlick
Haneke filmografisini mi takip ediyorsun? Benny's Video da ilginç bir filmdi, Funny Games'e göre epeyce durağan:)
küçük bi dilim belkiiii:97:
forumu açmadan önce bu kadar izlemiyordum mesela, o kadar çok zaman öldürüyoruz ki ve bu miskinlik yapıştı mı kolay kolay da kalkmıyor sen çabalamazsan. katıl bizeeee
senin korkuna izledim dün akşamki filmi
atlantis izlediğin filmler çok ilginç..1962 yapımı bir filmi izlemek şimdiye kadar hiç aklıma gelmedi işin açıgı :44: seni merakla takip ediyorum fikir edinmiş oluyorum
Bugün klişeleşmiş konuların, sahnelerin çıkış noktasını görmek keyifli oluyor PrensesPeri, bir süredir klasikleri takip ediyorum ve maalesef izledikçe son dönem filmlerinden bize özgün görünen nadir yapımların dahi yıllar öncesine dayanan bir geçmişi olduğunu öğreniyorum=))
Aynı yönetmenin "Les Quatre Cents Coups "( 400 Darbe) adında bir filmi vardır, sinema tarihinin çocuk psikolojisini anlatmaktaki en başarılı filmi addedilir hatta öneririm, şayet sen de birgün klasiklere meyledersen:)
Bu tür başlıkların en keyifli yanı yeni filmler keşfetmek, biz sinema günlerinde de çok farklı türde filmler izlemiştik:)) Sen dvd den mi izliyorsun? Ben hepsini indirip izlediğim için sorun yaşamıyorum ama eğer satın alıyorsan filmleri bulmakta güçlük çekebilirsin.
evet canım satın alıyorum..onda da hep yeniler oluyor zaten..bu filmleri sanıyorum ki bulamam cd cilerde:44: sana zahmet olmazsa özelden bana indirdiğin sitenin adını atarmısın ben bir uğraşayımbende çok sevdim bu konuları. çalışmaya başlayınca kk da çok zaman geçirince konuları yeni yeni keşfediyorum