- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
-
- Konu Sahibi TracyFlick
Ben burayı unutmuşummm
Av Mevsiminden geliyorum. Filmin ortalarından itibaren sonu anlaşılıyor ama olaylara değişik açıdan bakmanın dersini de veriyor... film güzel akıcı... keyifli... Şener Şen ve Cem yılmaz'ı izlemek bile yeterli... Abartıdan ,küfürden uzak düzgün bir proje çıkmış ortaya. Tavsiye ediyorum. Ben tekrar tekrar izleyebilirim bu filmi.
av mevsimine yarın akşam 21,30 da gideceğiz.kardeşim filmi begenmemiş bilette alınca üzülmeye başlamıstım :44: neyseki sen iyi yorum yapmıssın umutlu gideceğim
selam kızlar
eğer sayılırsa dün akşam tv de gökten 3 elma düştüyü izledim.saat 01,00 i geçmişti bittiğindefilme süper diyemeyeceğim ama bırakıp ta yatamadım sonu ne oldu diye..bazı karakterlerin akıbetiyle ilgili bilgi verilmemiş öylece havada asılı kaldı kendi yorumumuz sonrası :44: puanım 10/5
Sinemayla aram iyidir, çok severim film izlemeyi.
Kitap okumak ve film izlemek hayatımın bir parçası aslında :)
İsterim tabii aranıza katılmayı neler yapıyorsunuz. :)
yukarıdaki tarihler arasında hangi filmleri izledik, filmler hakkında genel bir bilgi ve neden beğendik, beğenmedik onu yazıyoruz yalnızca:) Hem yeni filmler keşfetmiş oluyoruz hem de gaza gelip bir sürü film izlemiş oluyoruz. Kendi açımdan bu forumun bana çok katkısı olduğunu söyleyebilirim
sonuçta bir sinema filmi, sayıyorum tabi ki:)
yukarıdaki tarihler arasında hangi filmleri izledik, filmler hakkında genel bir bilgi ve neden beğendik, beğenmedik onu yazıyoruz yalnızca:) Hem yeni filmler keşfetmiş oluyoruz hem de gaza gelip bir sürü film izlemiş oluyoruz. Kendi açımdan bu forumun bana çok katkısı olduğunu söyleyebilirim
Evet PrensesPeri :) çok beğendim.Duygu sen av mevsimini begendinmi :44:
Evet PrensesPeri :) çok beğendim.
Şener Şen ve Çetin Tekindor'un yerleri ayrı tabii ama ben en çok Cem Yılmaz ve Okan Yalabık'ın performanslarını beğendim.
Cem Yılmaz'ı hiç bu kadar sıradışı bir rolde izlememiştik. Rolünün hakkını fazlasıyla vermiş.
Okan Yalabık'ta çok iyi oynamış ben beğendim arkadaşım izle tavsiye ediyorum.
Şener Şen ve Çetin Tekindor Her zaman ustalar başımızın üzerinde yerlerei var ama ben ikisinde de daha baskın roller göremedim. Çok durağan bir rolleri var.
Ama yine de müthişti. Filmin sonu 2. yarıda anlaşılıyor ama bu rahatsız etmedi beni. Oyunculuklar ve performanslar görülmeye değer.
Hele ki Cem Yılmaz :)
Ben burayı çok boşlamışım ya :44: Son yazdıklarımdan sonra izlediklerim Bang bang you are dead (Bunu sinema kulubüne koyacaktım ama vazgeçtim. Eğer klass i izlediyseniz bunuda beğeneceğinizi düşünüyorum .
Onegin ,Karete Kid,Angel-a diğer izlediğim filmler .Bugünde büyük ihtimal Av mevsimine gideceğim .
tabi canım kaçar mı bu film. Ama en güzeli Sinemada izlemek evde bukadar tat almazdım.aslına bakarsan sadece cem yılmaz için gidiyorum dilmeçok seviyorum sağol canım yorumların için kardeşim filmn sonu belli diye sevmemiş..siz moral verdiniz heyecanlandım film için
tabi canım kaçar mı bu film. Ama en güzeli Sinemada izlemek evde bukadar tat almazdım.
Kızar bu arada filmleri Orjinal Dilleri ile mi izlemeyi tercih ediyorsunuz benim gibi?
Ben dublajlı film izleyemiyorum. İtici çok itici geliyor bana. Filmden soğuyorum resmen.
Var mı böyle bir takıntınız?
atlantis net üzerinden izlediysen bu filmi nerden bulabileceğimi yazarmısın bana özelden bulamıyorum filmi nette. sadece orjinal diliyle bulabildim bir iki yerde.
olmaz mıoff çok fena bir takıntı ama olması da gerekiyo.
tabi canım kaçar mı bu film. Ama en güzeli Sinemada izlemek evde bukadar tat almazdım.
Kızar bu arada filmleri Orjinal Dilleri ile mi izlemeyi tercih ediyorsunuz benim gibi?
Ben dublajlı film izleyemiyorum. İtici çok itici geliyor bana. Filmden soğuyorum resmen.
Var mı böyle bir takıntınız?