Sinema Günlüğümüz

atlantis net üzerinden izlediysen bu filmi nerden bulabileceğimi yazarmısın bana özelden bulamıyorum filmi nette. sadece orjinal diliyle bulabildim bir iki yerde.

selam kızlar

eğer sayılırsa dün akşam tv de gökten 3 elma düştüyü izledim.saat 01,00 i geçmişti bittiğinde filme süper diyemeyeceğim ama bırakıp ta yatamadım sonu ne oldu diye..bazı karakterlerin akıbetiyle ilgili bilgi verilmemiş öylece havada asılı kaldı kendi yorumumuz sonrası :44: puanım 10/5

av mevsimine yarın akşam 21,30 da gideceğiz.kardeşim filmi begenmemiş bilette alınca üzülmeye başlamıstım :44: neyseki sen iyi yorum yapmıssın umutlu gideceğim

av mevsimine yarın akşam 21,30 da gideceğiz.kardeşim filmi begenmemiş bilette alınca üzülmeye başlamıstım :44: neyseki sen iyi yorum yapmıssın umutlu gideceğim

Cnm filme gelen yorumlar oldukça iyi. Tabi beğeni ve tercihler görecelidir. Bakalım sen nasıl bulacaksın ! Ben puan vermemişim bu sayede vermiş olayım .
Av Mevsimi 10/8

sonuçta bir sinema filmi, sayıyorum tabi ki:)

23 Kasım – 23 Aralık 2010

Sinema Günlüğü Katılımcısı - İzlediği Film Sayısı

1. guvastanema ......10......
  2. Revolucion .........6......
  3. PrensesPeri ........3.......
  4. atlantis .............10.......
  5. deren1907 .........1.......
  6. MKT .................1.......
  7. Liv ...................2........
  8. Duygu.C .....................

Sinemayla aram iyidir, çok severim film izlemeyi.
Kitap okumak ve film izlemek hayatımın bir parçası aslında :)

İsterim tabii aranıza katılmayı neler yapıyorsunuz. :)

yukarıdaki tarihler arasında hangi filmleri izledik, filmler hakkında genel bir bilgi ve neden beğendik, beğenmedik onu yazıyoruz yalnızca:) Hem yeni filmler keşfetmiş oluyoruz hem de gaza gelip bir sürü film izlemiş oluyoruz. Kendi açımdan bu forumun bana çok katkısı olduğunu söyleyebilirim

Son düzenleme:

oo süpermiş tamam bende varım o zaman :)
Uğurlu rakamım 8'dir benim. 8. sıraya yerleşmişim hemen
Tamam o zaman 3 yazabilirsin benim haneme.

Çünkü Cuma Günü "Av Mevsimi "
Dün Akşam da "Bal" ve "Gece ve Gündüz" ü izledim

Ben burayı çok boşlamışım ya :44: Son yazdıklarımdan sonra izlediklerim Bang bang you are dead (Bunu sinema kulubüne koyacaktım ama vazgeçtim. Eğer klass i izlediyseniz bunuda beğeneceğinizi düşünüyorum .
Onegin ,Karete Kid,Angel-a diğer izlediğim filmler .Bugünde büyük ihtimal Av mevsimine gideceğim .

sonuçta bir sinema filmi, sayıyorum tabi ki:)

sağol canım

bana da çok faydası oldu iyiki aklına gelmiş

Duygu sen av mevsimini begendinmi :44:

Duygu sen av mevsimini begendinmi :44:
Evet PrensesPeri :) çok beğendim.
Şener Şen ve Çetin Tekindor'un yerleri ayrı tabii ama ben en çok Cem Yılmaz ve Okan Yalabık'ın performanslarını beğendim.
Cem Yılmaz'ı hiç bu kadar sıradışı bir rolde izlememiştik. Rolünün hakkını fazlasıyla vermiş.
Okan Yalabık'ta çok iyi oynamış ben beğendim arkadaşım izle tavsiye ediyorum.

Şener Şen ve Çetin Tekindor Her zaman ustalar başımızın üzerinde yerlerei var ama ben ikisinde de daha baskın roller göremedim. Çok durağan bir rolleri var.
Ama yine de müthişti. Filmin sonu 2. yarıda anlaşılıyor ama bu rahatsız etmedi beni. Oyunculuklar ve performanslar görülmeye değer.
Hele ki Cem Yılmaz :)

Son düzenleme:
400 Darbe'yi izledim dün. Inception'dan sonra tabi biraz durağan geldi ama film bittikten sonra tadına vardım. Hem ergen psikolojisine bakışı hem de sıradan bir insanın hikayesini ele alışı açısından izlenmesi gereken bir film. Filmdeki Antoine karakterinin Traffaut'un çocukluğu olduğu söyleniyor.
Benny's Video'da da bir ergen karakteri görmüştüm, onun büyüyünce Funny Games'te neler yapabileceği belliydi. Fakat bu filmden sonra içimde bi boşluk kaldı, Antoine ne oldu acaba. Traffaut oldu ama neler yaşadı... Traffaut bu filmi için, hafızası zayıf yetişkinler dışında, ergenlik kimsede tatlı anılar bırakmaz demiş. Ne güzel demiş.

guvastanema 10

Son düzenleme:

aslına bakarsan sadece cem yılmaz için gidiyorum dilme çok seviyorum sağol canım yorumların için kardeşim filmn sonu belli diye sevmemiş..siz moral verdiniz heyecanlandım film için

Ne güzel ne güzell hoşgeldiniz, bizi unutmayınız:))
canım bunların hepsini yeni mi izledin şimdi, öncekilerin üstüne 3 tane daha mı ekliycem?
bi de sizden ricam, bundan sonra her film hakkında ne düşündüğünüzü kısa da olsa yazarsanız sevinirim. ve en alta toplamda kaç film izlediğinizi not ederseniz takip etmem kolay olur.

Son düzenleme:
23 Kasım – 23 Aralık 2010

Sinema Günlüğü Katılımcısı - İzlediği Film Sayısı

1. guvastanema ......10......
  2. Revolucion .........6......
  3. PrensesPeri ........3.......
  4. atlantis .............10.......
  5. deren1907 .........1.......
  6. MKT .................1.......
  7. Liv ...................5........
  8. Duygu.C ............3.........

Son düzenleme:
aslına bakarsan sadece cem yılmaz için gidiyorum dilme çok seviyorum sağol canım yorumların için kardeşim filmn sonu belli diye sevmemiş..siz moral verdiniz heyecanlandım film için
tabi canım kaçar mı bu film. Ama en güzeli Sinemada izlemek evde bukadar tat almazdım.

Kızar bu arada filmleri Orjinal Dilleri ile mi izlemeyi tercih ediyorsunuz benim gibi?
Ben dublajlı film izleyemiyorum. İtici çok itici geliyor bana. Filmden soğuyorum resmen.
Var mı böyle bir takıntınız?

olmaz mıoff çok fena bir takıntı ama olması da gerekiyo.

olmaz mıoff çok fena bir takıntı ama olması da gerekiyo.

evde kavga ediyoruz annemlen birlikte film izleyemiyoruz
ben orjinal o dublajlı izliyo deliriyorum

Ama inanılmaz farkediyor.
Aslında bizde de Türkçe Dublaj çok gelişti ama yapamıyorlar çoğu zaman.

Ben sinema da Sweeney Todd'u izledim bayıldım. DVD aldım eve geldim sonra anne gel izleyelim diye.
Tutturdu Tükçe izleyelim yahu bu film müzikal dedim dinletemedim. Neyse açtım Türkçe ben yarıldım gülmekten filmden soğuyordum ya,
annemle başbaşa bıraktım filmi ve terk ettim odayı

orjinalini seviyorum bende daha çok ama fark etmez bir yerde yeterki güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…