- 23 Mayıs 2007
- 8.602
- 583
- 39
- Konu Sahibi TracyFlick
atlantis bide bu filmler kaç dk sürüyor :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir tane sinema sitem var atlantis senin filmlerin fragmanına baktım ordan..Jules et Jim izledm şimdi 1 kadın bir kaç erkek film onlarla başlıyor onlarla bitiyor Fahrenheit 451 e baktım bol ateşli bir film..Les Quatre Cents Coups de izledim onu sevecek gibiyim.geriye dogru gidip diğer filmleri bulup onlarında fragmanlarını izlemeyi düşünüyorum ön bilgim olur en azından
Fahrenheit 451'in konusu anlatayım hemen, kitapların yasak olduğu bir dönemde bütün kitaplar toplanıp yakılır. insanlar televizyonla ilaçlarla uyuşturulmuş aptallaştırılmış. Ve tabi kitapları saklamaya çalışan küçük bir azınlık.. Çareyi her bir insan bir kitap ezberleyip geleceğe aktarmakta bulur. Bir insan bir kitap.. Fahrenheit 451 de kağıdın yanma sıcaklığı imiş.
bir tane sinema sitem var atlantis senin filmlerin fragmanına baktım ordan..Jules et Jim izledm şimdi 1 kadın bir kaç erkek film onlarla başlıyor onlarla bitiyor Fahrenheit 451 e baktım bol ateşli bir film..Les Quatre Cents Coups de izledim onu sevecek gibiyim.geriye dogru gidip diğer filmleri bulup onlarında fragmanlarını izlemeyi düşünüyorum ön bilgim olur en azından
Süpersin
en son upuzun filmlerden Dogville'i izlemiştim(178 dk ) ziyadesiyle uzun gelmişti filmin konusu enteresan olmasına rağmen izledikten sonra aklımda kalan pek bir sahnesi de yok zaten yönetmeni Lars von Trier ki hiç sevmem
Ya ben bu filmi 3 sene önce izlemiştim ve hala aklımdan çıkmayan sahneleri var. Ve hatta epey bi sahne var. Hele de Europa'yı izlememek bence büyük bir kayıptır insan hayatında. Gözümü kırpmadan izlediğim ve bittikten sonra da kendime uzun süre gelemediğim bir film. Karanlıkta Dans'ı da çok sevmiştim. Hatta ne zaman canım sıkılsa, trendeki o müzikal sahneyi açıp izlerim, kendime gelirim. Yani Trier hastasıyım, çok alındım kırıldım bilesin:))
ve gerçeken niye sevmediğini merak ettim
Dün Inception'ı izledim. Çok iyi bir konsantrasyonla izlenmesi gereken bilim-kurgu filmi. Rüyalar ve anlamları üzerine bi dönem kafayı takanlar için hele başyapıtları arasına girebilir. Sanırım Nolan'ın yaptığı bütün filmleri beğenicem ama Memento bende daha çok mu etki bırakmıştı, emin değilim. Inception'ı bi zaman sonra yeniden izlemek istiyorum:) 10/9
guvastanema 9
Nolan'ın Following filmini izledin mi? Pek duyulmamış bir Nolan filmidir, yanılmıyorsam ilk uzun metraj filmi, çok az bir bütçe ile tanıdıklarını oynatarak çektiği, yine kurgusu sağlam bir film. Öneririm izlemediysen:)
Biri Tim Burton mu dediiiiiiiiiiiiii
Biri Christopher Nolan mı dediiiiiiiiiiiii
uuuvv birileriyle zevklerimiz uyuşuyor sanırım
ikisinin de tüm filmlerini izlemişimidir çok severim
23 Kasım – 23 Aralık 2010
Sinema Günlüğü Katılımcısı - İzlediği Film Sayısı
- guvastanema ......9......
- Revolucion .........6......
- PrensesPeri ........2.......
- atlantis .............9.......
- deren1907 .........1.......
- MKT .................1.......
- Liv ...................2........
hoşgeldin deren
Viridiana
Luis Bunuel'in 1961 yapımı, 16 yıl yasaklı kaldıktan sonra ancak İspanya'da gösterime girebilmiş, tabuların üzerine giden, güçlü bir hristiyanlık eleştirisini içeren filmi.
Filmin en etkileyici sahnesi "son yemeğe" göndermelerle dolu yemek sahnesidir, bu sahne için bile izlenmeye değer.
Atlantis: 10
Bir Tim Burton, Nolan severler daha karşılaşmak ne güzelll
Duygu. C sen de katılmak istemez misin aramıza, belli ki sinemayla aran bayağı iyi:))