Sinema Günlüğümüz

Selamlar herkese , epeydir yoğunluktan pek boş bıraktım buraları. Baslıyorum

Nisan

1. Big eyes ;
Emegi kocası tarafından calınan gücsüz bir kadının mücadelesini anlatıyor. Tim Burton filmi

2. Grave of friflies;
Savas yüzünden öksüz ve yetim kalan iki kardesin yok olusunun hazin öyküsü. Animasyon

3.Strain
Bu bir dizi aslında, film degil. Ama 10 numara 5 yıldız bir dizi. Cok ilginc bir vampir dizisi, nazilere kadar uzanıyor konu. Kelimeleri vampir, virüs, salgın, mistik.

Sanirim herkes ara verdi ya da bu topigi unuttular. Ben guncelliyorum arada bi ama :) gelin yahu hadi...

Gördügüm kadarı ile senden başka pek yazan yok son sayfalari inceledim sadece.
Kk nin en uzun soluklu film sayfası bura zannımca.
Nezamandir filmler uzerine kimseyle konusmuyordum. Umarım bu kadar ara verilmez katılım cok olur :))

merhabalar, sinema deyince öncelikle telefonumda en çok kullandığım uygulamayı öneriyorum. IMDB. ingilizce bir kaynak , her film, oyuncu, yönetmen ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. ben izlediğim veya merak ettiğim her filmle ilgili buradan bilgi alıyorum. sonra filmin yönetmeninin diğer filmlerine , veya aktörün hayatına vs vs bakarak saatlerimi geçirebiliyorum.
geçen hafta izlediğim bir film beni çok etkiledi. I Origins(2014) mutlaka izlemenizi öneririm.
www.youtube.com/watch?v=amFKzf4Lr5M

merhabalar, sinema deyince öncelikle telefonumda en çok kullandığım uygulamayı öneriyorum. IMDB. ingilizce bir kaynak , her film, oyuncu, yönetmen ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. ben izlediğim veya merak ettiğim her filmle ilgili buradan bilgi alıyorum. sonra filmin yönetmeninin diğer filmlerine , veya aktörün hayatına vs vs bakarak saatlerimi geçirebiliyorum.
geçen hafta izlediğim bir film beni çok etkiledi. I Origins(2014) mutlaka izlemenizi öneririm.
www.youtube.com/watch?v=amFKzf4Lr5M
Ben uygulamayı kullanamıyorum. Illa ki telden de girsem masaüstü sürüme geçiyorum. :) izlediğim filmleri ekliyorum. Insan ne izlediğini bile unutuyor o kadar film arasında tekrar izlemeye çalıştığım filmler bile oluyordu. :KK53: Büyük bi listem oldu.
Söylediğin film dikkatimi çekti. Özellikle imdb puanı iyi bir kriter oluyor. Ben de son zamanlarda izlediklerimden daglicht'i önereyim. http://imdb.com/title/tt2359002/

Keşke daha çok Paylaşım olsa burada.

X