Sinema Günlüğümüz

kızlar evde yokum, photoshop yok, şimdilik böyle bi düzenleyeyim istedim.
PrensesPeri neden yanlış anlayayım, çok teşekkür ederim...

rica ederim canım ama filmlerin isimlerini ve puanlarınıda yazınca daha ayrıntılı bişi lazım bize bide kitap topiğindeki gibi herkes yorumunu yaptıktan sonra en alta kaç film oldugunu yeni izlediğini ve puanını yazarsa daha kolay takip edersin kitap topiğinden sonra burasıda heyecanlandırdı beni süperrrrrrrr oldu

Her filmi yazmak zor gelirse sadece sayı da yazabilirsin canım, o kadar uğraştırmayalım seni. 2 film daha izledim dün gece ve bu sabah hemen onların da yorumunu yazayım=))

uzun zamandır aldığı övgüler ve yüksek puan nedeniyle merak ettim trainspotting'i izledim, maalesef abartıldığı kadar ne görsellik ne bütünlük ne de konu itibarıyla bir yenilik bulabildim. Uyuşturucu, bırakma süreci ve dibe vuruşu anlatan ortalama bir film, izlenmese de olur. 5/10

Waking Life, diyalog ve monologlardan oluşan, tamamen felsefi bir zeminde ilerleyen bir animasyon. Felsefeye ilgi duyanların kaçırmaması gerekir, yalnız salt felsefi ve psikoloji kuramları üzerine kurulu olduğunu da hatırlatmalayım bir filmden ziyade felsefeye giriş kitabı ya da görsel bir anlatı özelliği gösteriyordu. 8/10

Atlantis: 4

selam kızlar guvastanema canım deneme tahtasına bir çok şekilde denedim olmadı malesef..eğer sende bir çözüm bulamazsan sadece sayıyı yazalım böle çok zor olur sana..takip etmek isteyen mesajlardan takip edip yorumlarıyla birlikte fikir edinir

ben de denedim excell, photoshop ama sürekli güncellendiği de düşünülünce evet epey zorlar(
zorluğundan öte, filmler çoğaldıkça isimler nasıl sığacak, ayda 20 film izleyenler oldu diyelim...
biz şimdilik bu şablondan gidelim.. ay sonunda 'ayın raporu" şeklinde güzel bir tablo koyabilirim.

23 Kasım – 23 Aralık 2010

Sinema Günlüğü Katılımcısı - İzlediği Film Sayısı - Filmler - Puanlama

1. guvastanema ......1...... - ..The Bourne Supremacy.. - ..10/7..
  2. Revolucion .......2....... - Son Tapınak Serisi.. - ..10/6..
  3. PrensesPeri .......1...... - ..Çılgın Bir Gece.. - ..10/5..
  4. atlantis ......4....... - ..The Commitments , Prensesin Uykusu, Trainspotting, Waiking Life..- ..10/6..-..?.. - ..10/5.. - 10/8
  5. deren1907 ............. - ................- ........... - ....
  6. MKT ......1....... - ..New York'ta 5 Minare..- ..10/7..
  7. Liv ......2....... - ..Heavy , Gerilim Hattı..- ..10/2 , 10/6..

sana katılıyorum canım trainspotting i ben de izleyip hiç beğenmemiştim daha ii uyuşturucu temalı filmler var

Son düzenleme:
Kızlar istediğin nasıl birşey ?İsterseniz ben ilk sayfaya kullancı adına göre kim kaç tane izlemiş ,puanları neler vb. Orayı sürekli değiştirip güncellerim .

Son düzenleme:
sana katılıyorum canım trainspotting i ben de izleyip hiç beğenmemiştim daha ii uyuşturucu temalı filmler var

kesinlikle çok daha iyileri var, Candy misal, daha sarsıcı uyuşturucunun dağıttığı yaşamları anlatmakta daha başarılı bir öyküydü, ilk aklıma gelenlerden.

Before Sunset'i izledim, Before Sunrise'ı çok beğenmeme rağmen 2. filmin çekildiğini çok geç öğrendim ve ancak izleme fırsatı buldum. Yine diyalog üzerine kurulu bir film, keyif alarak izledim sadece süresi kısa geldi. 7/10

Atlantis:5

Kızlar istediğin nasıl birşey ?İsterseniz ben ilk sayfaya kullancı adına göre kim kaç tane izlemiş ,puanları neler vb. Orayı sürekli değiştirip güncellerim .

Film sayısı ve puanlamaları yazmak sorun değil, ama film isimlerini de yazınca liste çok uzayacağı için (yukarıda mesela atlantisin henüz 4 filmi olmasına rağmen ikinci satıra dayandığını görüyoruz) buradan bir liste oluşturmak çok zor.

ama film isimlerinin de yer alması hoş olur bence, o yüzden şöyle birşey olabilir, ay boyunca sitede yalnızca katılımcı ve izlediği film sayısı görülür... ay sonunda dediğim gibi film isimleri ve puanlamalarıyla birlikte bir tablo hazırlayıp koyarım... ama sen film isimlerini de sorunsuz şekilde sığdırabilecek bir tablo yaparım bu sitede diyorsan amenna

atlantis süpersinn

Son düzenleme:

Sinema Günlüğü Katılımcısı - İzlediği Film Sayısı

1. guvastanema ......1......
  2. Revolucion .......2.......
  3. PrensesPeri .......1......
  4. atlantis ......5.......
  5. deren1907 .............
  6. MKT ......1.......
  7. Liv ......2.......

Listeyi ben bozuyorum demek

Dönem dönem sinema ve kitap tutkum birbirinin önüne geçiyor, bu aralar kitapları biraz askıya alıp filmlere yöneldim, özellikle gece sessizlikte bir battaniye alıp film izlemek çok keyifli oluyor, dün izlediğim Before sunset de tam yağmurlu bir gecede battaniye altında, mümkünse yalnız- çünkü çok dikkatli takip etmek gerekir diyalog ağırlıklı olduğu için- izlenmesi gereken filmlerdendi. Bence de tablo ay sonunda hazırlanabilir, aksi takdirde kim güncellemeyi yaparsa yapsın biraz zahmet olacak ona.

topiği açtım ama ben de kitaba sardım şu ara:))

ben de dün 6 tane kısa film izledim. bunları saymayacağım elbette ama kısa film meraklıları varsa diye paylaşmak istedim
Kısa film izle * * * BenimSinemalarım Türkiyenin ilk ve en Büyük Kısa Film Portalı * * * 'dan
Karga Leşi, Belki, Kayısı, Çarşamba, Işık Başlıklı, Defin ve Senmova'yı izledim.
Senmova'yı iki kez izledim, değişik bir atmosferi var, beğenmediğim yanları var ama izlenesi film.
Kayısı'yı çok beğendim.
Karga Leşi'ni anladım mı anlamadım mı emin olamadım, anladıysam pek beğenemedim.
Çarşamba güzel çekilmiş bir film ama çok vurucu oluduğunu söyleyemem
Işık Başlıklı, baştaki müziğiyle beni kopardı:)) sonu çok hoş ama
Defin enterasan bir film:)) izleyin görün.
Belki, ıssız adamdan önce çekilmiş "ıssız adam" filmi. Muhtemelen çağan ırmak'ın konuyu arakladığı kısa film.

tabi kısa filmleri, uzun metraj filmler gibi değerlendirmemek gerekiyor.

Down By Law 'ı izledim. Jim Jarmush'un 1986'da çektiği siyah beyaz çok güzel bir film. Kesinlikle izleyin derim. 10/8
Başta biraz yavaş ilerliyor havası verebilir fakat Roberto Benigni'nin filme dahil olmasıyla filme kitleniyorsunuz. Öyle dünyaları kurtaran bir film değil ama güzel vakit geçireceğiniz, yer yer güleceğiniz, siyah beyaz atmosferine kapılacağınız bir film diyebilirim.

deilephila: 2

Son düzenleme:

1. guvastanema ......2......
  4. atlantis ......5.......
  6. MKT ......1.......
  7. Liv ......2.......

Angel-A

Naif, akıcı, izlemesi keyifli bir film. Basit bir öyküsü var, filmden sonra akılda birkaç cümlesi de kalıyor, özellikle özgüvenin yitirildiği anlarda moral vermesi için izlenebilir. 6/10

Atlantis:6

1. guvastanema ......2......
  4. atlantis ......6.......
  6. MKT ......1.......
  7. Liv ......2.......

sadece 7 kişi miyiz, listeye yeni katılmakkk isteyen yok mu
atlantis filmleri indiriyor musun, netten mi izliyorsun yoksa korsan mı alıyorsun napıyorsun

Son düzenleme:
Torrent kullanıyorum guvastanema, indirip izliyorum yani, netten görüntü kalitesi yüksek bir site bulamadım izlemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…