Sinema Günlüğümüz

3. film alacakaranlık efsanesi. yine seri bir film dün gece 1. flimle başladım. beklediğimden çok daha farklı çıktığını söyleyebilirim.bildiğimiz vampir filmerinden değil. tavsiye edilir. 10/8

3. film alacakaranlık efsanesi. yine seri bir film dün gece 1. flimle başladım. beklediğimden çok daha farklı çıktığını söyleyebilirim.bildiğimiz vampir filmerinden değil. tavsiye edilir. 10/8

evet çok güzel bir seri ama eğer imkanınız varsa kitaplarını okumanızı tavsiye ederim..duygular daha yogun filmler güzel ama kitabın yanında yavan kalıyor o kadar diyim

23 Kasım – 23 Aralık 2010

Sinema Günlüğü Katılımcısı - İzlediği Film Sayısı

1. guvastanema ......3......
  2. Revolucion .......3.......
  3. PrensesPeri .......1......
  4. atlantis ......6.......
  5. deren1907 .............
  6. MKT ......1.......
  7. Liv ......2.......

Dün In Bruges filmini izledim. Filmleri izlemeden önce hakkındaki yorumları abartmadan okurum, moduma göre birşey seçmeye çalışırım, eksisözlükte film hakkında 'imdb oylarina gore 8.3 puan alip, en iyi komedi filmleri listesinde simdilik onaltinci sirada bulunmaktadir " bilgisi var. Kim, neresiyle izleyerek bu filme 'komedi' demiş zerre anlamadım, izlediğim en hüzünlü filmlerden biri. Colin Farrell'in mimiklerinden dolayı yer yer güldürüyor kabul ama o kadar.. Keyifle (hüzünle) izleyeceğinizi düşünüyorum. Şu ara sinema üstadı bir arkadaştan aldığım filmleri izlediğimden herşeyi tavsiye ediyorum çünkü gerçekten iyi filmler.
10/8

alacakaranlık serisini bitirdim bu gün yani +2 film daha. gerçekten hoştu ama devamı gelicek heralde askıda kaldı. ve 2 . filde iyice saçmalaya başladılar konu bakımından. 2 ve 3. filmler için puanım 10/5

alacakaranlık serisini bitirdim bu gün yani +2 film daha. gerçekten hoştu ama devamı gelicek heralde askıda kaldı. ve 2 . filde iyice saçmalaya başladılar konu bakımından. 2 ve 3. filmler için puanım 10/5

ben en çok bellanın 2 erkeğin arasında kalmasına gitgellerine sinir olmustum ama onunda sebebi 4. kitapta ortaya çıkıyor

1. guvastanema ......4......
  2. Revolucion .......5.......
  4. atlantis ......6.......
  6. MKT ......1.......
  7. Liv ......2.......

Wathmen'i izledim. 2009 yapımı Alan Moore filmi. İlk defa bir film iyi mi kötü mü değerlendiremiyorum.. 2,5 saatlik film, izlerken, nedir bu yahu zaman kaybı dediğim anlar da oldu, hmmm güzelmiş dediğim de..
Çizgi film uyarlaması olduğu için, kitabını okusaydım belki daha iyi anlardım. Filmde bütün karakterleri tek tek anlatma gereği duyduğu için heralde başlarda kopuk ilerliyor, ordan oraya atlıyor. Sonunu çok beğendim ben, yani böyle kopuk hikaye anca bu şekilde toplanırdı. 10/6 vericem.
Dark Knight ve SinCity'i beğenenler bu filmi kesin beğenir diyorlar, ben iki filmi de sevmiştim ama bu filmi bilmiyorum emin değilim:S 2,5 saat sürmesine rağmen sıkmıyor ama onu da söyliyim.

Son düzenleme:
Murder By Numbers

Bir gerilim/ polisiye filmde olması gereken gizem katillerin başta öğrenilmesi nedeniyle maalesef bulunamıyor lakin sonu tahmin edilebilir, konusu bilindik olmasına rağmen sıkılmadan da kendini izletebilen bir film. 5/10

1. guvastanema ......4......
  2. Revolucion .......5.......
  4. atlantis ......7.......
  6. MKT ......1.......
  7. Liv ......2.......

listeye yeni arkadaşlar aranıyor:)))))

prenses peri, bu tarz senaryoları olan filmlerin kitapları pek ilgimi çekmiyor ne yalan söyliyim. ama film deki o kızıldereli çocuğunda vampir çıkması artık iyice saçmaladılar tamam dediğim nokta oldu.ve 4. flm herhalde çekilecektir 4 tede frankeştaynın ortaya çıkmasını bekliyorum
bu gün bir film daha izledim ismi koleksiyoncu. gerilim severlere tavsiyemdir. tam anlamıyla yalın bir vahşi zekayı, sadisti konu alıyor. testere meraklıları için izlenmeli diyeceğim türden, ancak uyarayım çok daha şiddet içerikli.sanırım bu filmde seri olarak çekilecek öle düşündürüyo. puanım 10/7 . birde şimdi küp serisini indiriyorum yarın izlerim herhalde. hoş birini izlemiştim tümünü yarın izliycem izlediğimde dahil.

revolucion yok canım 4 için mutlu bittiğini söyleyeyim sadece de büyüsü bozulmasın

ayy ben korku filmi izleyemiyorum..okumayı severim ama izlemeye gelince yok tırsıyorum :18: koleksiyoncu falan bana baya baya uzak

prenses mutlu bitiyo he söle kız bişey olmaz nede olsa ben filmlerin kitapların önce sonundan başlıyorum napim yoksa çatlıyom sonunu görene kadar. bari kız vampir olcakmı onu söle. yada özelden yaz okuyan yada izleyecekler bilmek istemeyebilir.

1. guvastanema ......6......
  2. Revolucion ........6......
  3. PrensesPeri .......1.......
  4. atlantis .............7.......
  5. deren1907 ................
  6. MKT ................1.......
  7. Liv ..................2........

Son düzenleme:
Dün iki film izledim. İlki Funny Games. Michael Haneke'nin 97 yapımı başarılı bir gerilim filmi. Nedensiz şiddeti temel alıyor. Başroldeki Arno Frisch, ara ara kameraya dönerek direk seyirciyle konuşuyor, filme dahil olmanıza hatta kendinizi suçlu hissetmenize neden oluyor. 10/8

İkinci film La Haine. Paris'te yaşayan arap, zenci ve balkan kökenli üç gencin hikayesini işliyor. Gettoda yaşayan bu üç gencin bir günlük hikayesinde ötekileşen toplumu çok iyi anlatıyor. 10/8
(Çok basit bir şey ama puanlarken çok zorlanıyorum, bana göre çok iyidir size göre değildir:))

Şu an aktif üç kişi olduğumuzdan takip etmek kolay oluyor ama yine de mesaj sonunda izlenen film sayısını yazmayı alışkanlık haline getirsek iyi olacak sanırım. Ya da en azından filmleri bold karakterleri yazalım.

guvastanema: 6

Son düzenleme:
canım sınavımda geçti ben hala toparlanamadım eve gidince yemek yiyip yatıyorum aldıgım 7 filmde köşede beni bekliyor

küçük bi dilim belkiiii:97:
forumu açmadan önce bu kadar izlemiyordum mesela, o kadar çok zaman öldürüyoruz ki ve bu miskinlik yapıştı mı kolay kolay da kalkmıyor sen çabalamazsan. katıl bizeeee

Dead Man Walking

Susan Sarandon ve Sean Penn'in başrolleri paylaştığı bir idam mahkumunun son günlerini anlatan, idam cezasını, merhameti sorgulayan ve izlerken sizi ikilemde bırakan etkileyici bir film. Yine de mutlu bir günde izlenmesini önermem zira film o kadar gerçekçi biçimde gelişip öyle çetin bir soru soruyor ki izleyiciye izlerken üzerinizde bir ağırlık hissediyor, film bittiğinde de sarsılıyorsunuz.

7/10

Atlantis:8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…