Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uyumanız için biraz daha büyümesi lazım diyip çekiliyorum, her ana zombiliği tadıp kesintisiz uyuyabildiği ilk gün sevinçten ağlayacaktır daha var diyim ben size.
2 uyku vakti gelmiş. Sabah 11 ve 15 16 gibide ikinci uykusunu yaptır. Birde bunu dene bakalım. Bizimkide yarın 12 aylık olacak. Gece hala min 10 kere uyanıyor. Bende çözüm bulmuş değilim
Maşallah. Muhtemelen ekim yada Kasım annesi olacaksın. Ama muhtemelen ikizler 40 haftayi doldurulmuyor. O yüzden ekim 2025 anneleri topigine eklenebilirsin bir sürü hamile kadınlar var bizim gibi. Bende 10+2 hamileyim ekim olcak dogumum inşallah ama sezeryan olduğu için eylül de olabilir
benim bir yaşına girmek üzere olan bebeğimde de durum aynı.
diş diyorum ben. ve sanırım meme isteği. meme olmadan uyumaz. gece uykusu diye yatırdığımda saat başı uyanır. hatta bazen yarım saatte bir. meme vermezsem de asla tekrar dalmaz. derin uykuya geçmesi anca gece 12-1.
sizde memeyle ilgili bir sorun yoksa ve meme olmadan da uyuyorsa kesin diş.
diş mahvetti bizi.
Maşallah sağlıkla zamanında gelsinler minikler inşallah. Kaç haftalık oldun
Maşallah. Muhtemelen ekim yada Kasım annesi olacaksın. Ama muhtemelen ikizler 40 haftayi doldurulmuyor. O yüzden ekim 2025 anneleri topigine eklenebilirsin bir sürü hamile kadınlar var bizim gibi. Bende 10+2 hamileyim ekim olcak dogumum inşallah ama sezeryan olduğu için eylül de olabilir
Maşallah.Allah bebişinizi Sağ salim doğurmayı büyütmeyi nasip etsin.çift yumurta ikizi olunca daha çok korkuyorum ayrı ayrı rahimde büyüyorlar. 2 gündür kasık ağrım var . Sanki tutunma ağrısını yaşıyor gibiyim . Dün kahve rengi lekelenmem oldu. Biraz korktum açıkcası.çok korkuyorum ilk bebeğimin de kalbini duyamadım gelişimi durmuştu. Aynı şeyi yaşamanın korkusu var üzerimde .onu da kasım ayında kaybetmiştim inşallah bu miniklerimi rabbim bana bağışlar kasımda kucağımda olurlar