- 23 Mayıs 2007
- 8.602
- 583
- 39
-
- Konu Sahibi TracyFlick
- #3.001
masalsı fantastik olarak sana the purple rose of cairo filmini tavsiye ederim. woody allen filmi.ben korku filmi izleyemiyorum ama, masalsı fantastik seviyorum, hayaletli kanlı çirkin şeytanlı filmlerden çok korkarım, uyuyamam, korku filmi mi bunlar, ben masalsı fantastik zannettim
3.The Babadook
Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasında Badabook canavarını gördüğünü söyler. Bu günden itibaren esrarengiz şeyler yaşanmaya başlar.
masalsı fantastik olarak sana the purple rose of cairo filmini tavsiye ederim. woody allen filmi.
canım listeye katılmak ister misinAyrıca hatırladım Tvv'de görüp Marilyn Monroe'nun yaşamını anlatan bir biyogrofi filmi izledim sonra da internetten Sevgili Merly n'i izlemiştim onu tanımak için güzel bir film ama yanlı geldi bana.sevgili marlyn belgesel tadında daha güzel
Gizemli kadın diye bir film izledim fransız yapımıydı sanırım pek beğenmedim ,intikam filmi gibi ama vasat
teşekkür ederim ama saymadığım için şimdiye kadar liste önemli değil. Bu arada buradan görüp bugün Kahire'nin mor gülü'nü izledim. Tipik woody allen filmi, fantastik,ilginç senaryo ama harry sally ile tanışınca kadar güzel gelmedi banacanım listeye katılmak ister misin
eğer istersen bu ay izlediğin film sayısını da mesajın en altına eklersen ben de hemmen listeye yazarım :)
bu filmin etkisinden uzun süre kurtulamamıştım, kötü yönden tabii. Kabus gibi olaylarSleep tight diye bir ispanyol filmi daha izledim o da başka bir psikopat filmi ama çok gerçekçi bir o kadar da sinir bozucu, rahatsız edici. Başkalarının mutluluğuna tahammül edemeyen mutsuzlukla mutlu olan bi adamın hikayedi. Hep bencillikten bunlar başlarına gelyor insanların.
1 Kasım - 30 Kasım 2014
1. smeagol................................
2. sedulu.................................7
3. jooker...................................
4. TracyFlick............................4
5. NancyFrancis......................8
6. kissnookums.......................5
7. Kedi83................................4
8. zeytinyaglıpırasa..................
9. ssddaybala..........................
10. kardelenguzelli.....................
11. DatluCan..............................
12. PrensesPeri.........................4
13. Nihil....................................1
14. macellan...............................
15. raptiye.................................4