- 5 Aralık 2014
- 1.026
- 767
-
- Konu Sahibi TracyFlick
- #3.061
2. Quills; Sadizm üzerine yazan Sade'nin hayatını anlatıyor. Kate Winslet izleme sebebimdi.
3. The returned; Dünyayı kasıp kavuran bir salgınla insanlar ölmektedir, ölen kişilerden elde edilen protein sayesinde salgın kontrol altına alınmıstır. Ancak virüs bulasan kişiler bu proteini ömür boyu vücutlarına enjekte etmek zorundadır. Stoklar da tükenmek üzeredir. Sentetik protein arastırması yapılmaktadır. Ask ve korku içerikli.
4. May; Aksiyonsuz korku ve gerilim filmi. Yalnızlık, intikam, psikopatlık konusu.
OCAK
1. About Schmidt; Jack Nicholson oyunculugu ile, yaslı bir adımın emeklilik günlerini ve kendini yeniden bulmasını anlatan bir film.
2. Something's gotta give; Gene Jack Nicholson filmi. Bu sefer ünlü aktör, 60'lı yaslarında, basarılı ama o yasına kadar sürekli genc kadınlarla görüsen çapkın bir adamı canlandırıyor. Genc sevgililerinden birinin annesi ile yasadıgı askı anlatıyor film.
3. Aşk tarifi; Adına bakmayın, bayık bir aşk filmi degil. Hindistan'dan Fransa'ya gelen ailemiz buraya bir restoran acacaktır, ancak restoranın karsısında baska bir restoran daha vardır. İki restoran arasında savas baslar. Filmi özetlersek bir ascının kişisel gelişimi diyebiliriz. Film sıcacık bir his bırakıyor.
4. Moebius; Kim Ki Duk filmi. Kocası tarafından aldatılan kadın, cinnet gecirir ve kocasının cinsel organını kesmeye karar verir, ancak yapamaz. Sinirlenen kadın adamın oglunun cinsel organını keser ve yer, adam organ nakli ile ogluna organını verir. Söylenecek cok sey var aslında film hakkında özet geciyorum.
5. Annabelle; Konusu gercek hayattan alınmıs korku filmi, hayaletli oyuncak bebek özetle.
6. Sabır tası; Afgan yapım bir film, ilk kez bir afgan filmi izliyorum sanırım. Kocası felc olan kadın, sıkıntısını gidermenin yolunun basından gecen her seyi kocasına anlatmak oldugunun farkına varır. Kocası kadının sabır tası olmustur.
7. Like father like son; Hastanede bebekleri karıstırılan iki aileyi anlatıyor film. Cannes film festivali ödüllü.
Nisan
1- Her seyin Teorisi
Stephen Hawkingin biyografisi niteliginde bir film, mucize dolu bir yasam oykusu...
2- Kızım Olmadan Asla
Amerikali bir kadin. Iranli bir adam. Guzeller guzeli Mohtab. Tahranda zorla esir alinan kadinin kiziyla birlikte amerikaya kacis oykusu.
3- Son Umut
Buyuk beklentilerle izledim. Hayal kirikligiydi benim icin.
6- Home Sweet Hell4- American History X
5- Whiplash
7- Fakat Muzeyyen Bu Derin Bir Tutku6- Home Sweet Hell
Tipki ismi gibi tatli sert bir film. Bu kadar kan, ceset ve vahset ancak bu kadar eglenceli anlatilirdi.
8- Atesin Dustugu Yer7- Fakat Muzeyyen Bu Derin Bir Tutku
gecenlerde izlemistim eklemeyi unutmusum. Pek anlamadim ve sevemedim.
9- Rosewater (Gülsuyu)8- Atesin Dustugu Yer
Konusu siradan bir Turk filmi. Konu epey dramatik ama islenisini begenmedim.
Sanirim herkes ara verdi ya da bu topigi unuttular. Ben guncelliyorum arada bi ama :) gelin yahu hadi...Yine ara verdim film izlemeye