- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
-
- Konu Sahibi TracyFlick
- #3.041
canım seni listeye katacak mıyım ?Aralık Ayı şimdilik; Hadi İnşallah / Black Swan
Tesekkur ederimmm :)Kasım ayı birincimiz NancyFrancis oldu. Kendisini biraz geç de olsa tebrik ediyorum
hobbit
beş ordunun savaşı
filmi çok beğendim ve bitmesine üzüldüm
Of of çok güzeldi. Film bittiğinde salondan çıkamadım uzun süre. Büyüsü, etkisi hala üzerimde.Özellikle Martin Freeman'ın oyunculuğu, hele ki sonlara doğru, Bard'ın Smaug'la olan sahneleri, Thorin'in dönüşümü, cüce ordusu filan efsaneydi.
Kitaba sadık kalınmayan bazı noktalarda Peter abiye içerledim (alışkanlık haline getirmiş her Tolkien hastası gibi) ama nihayetinde karşımızda Orta Dünya var, tabi ki ağzım bir karış açık, bir ağlayıp, bir coşarak izledim.
Hayatımın sonuna dek tekrar tekrar izleyeceğim filmlere bir seri daha ekledi.
Umarım yönetmen tayfası, Tolkien'in dünyasından daha çok faydalanır da, biz de nasibimizi alırız.
Evet, kesilmiş sahneleri biz de fark ettik eşimle. O kadar fark edilir kesmişler ki, resmen filmde atlama var gibiydi.filmin 40 dksı filan kesilmiş
daha sonra gösterime girecekmiş diyolar
ki bana da kısa geldi film izlerken
sanırım o yüzden bazı sahneler kopuk gibiydi
yüzüklerin efendisinin bi kitabını okumuştum ve çok ağırdı
yani bu tarz kitapları filme aktarabilmesi bile büyük başarı
o yüzden bazı eksikleri görmezden gelebilirim kendi adıma
umarım bu türde daha fazla film çekerler gerçekten sinemaya gitmeye değiyo
1. Tokyo Godfathers;
Çöplükten topladıkları ile karınlarını doyuran, ihiyaclarını gideren bir kaçak, bir travesti, bir de eski bisikletçi yılbası gecesi çöpte bir bebek bulur. Bu üç kafadarın bebeğin annesini bulma maceraları herbirini kendi gecmisine götürecektir.
Eglenceli, yüksek puanlı, japon yapım bir animasyon.
drioli:::::::::::::::::::1
10- Aşka Yükseliş 2
Dün ilkini izlediğim filmin devam filmi. İlki kadar güzeldi ama altyazılısının düzgününü bir türlü bulamadığım ikincisinin. Dublajlı izledim. O yüzden altyazılı kadar keyif alamadım. Ama birincisini izleyen ikinciyi de izlemeli diye düşünüyorum.
NancyFrancis : 10
Aslında çok övmedim ama? Yine de izle tabi. Ben fena bulmadım.Filmi merak ettim, cok övmüşsün. The pillow book diye bir film izleyecegim simdi bulabilirsem, bir sonrakine buna bakarım belki.