- 25 Şubat 2010
- 2.299
- 1.557
-
- Konu Sahibi TracyFlick
- #2.961
takipteyiz o zaman :) bu aya en başından hızlı başlarsan yeni rekorlar görebiliriz :) şimdilik rekor 24 ile jooker de.
Kasım Film Listesi
1. Baba
Mario Puzo’nun çok satan kitabından Puzo ve yönetmen Francis Ford Coppola tarafından sinemaya uyarlanan eser, 40’lar ve 50’lerin Amerika’sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü konu alıyor.
Bir izlemeyen ben kalmıştım sanırım.
Sıra 2.sinde...
elbette :) hoşgeldingeç kalmadıysak bizde katılabilir miyiz?
1. Arrugas=Alzeimer hastası bir babanın huzurevine yerlesmesini ve orada yasadıklarını konu ediniyor. Cok duygusaldı. Animasyon.
2. Maymunlar cehennemi şafak vakti=Çok kötü idi, izlemeyin.
3. Güzel ve Çirkin=Fantastik sevenler için biçilmiş kaftan.
4. Jessabelle= Kızımız erkek arkadasını bir trafik kazasında kaybeder, kendi de yürüyemeyecektir bir süre. Babası ona bakmak için evine cagırır. Bu evde annesi ile ilgili korkunc bir sey onu bekliyor olacaktır. İzledigim korku filmlerinden en güzellerinden biri idi. Sıkılmadan izliyorsunuz.
Kissnookums-------4
bu film beni çok etkilemişti.Bunu yazmayı unutmusum.
5. Mutluluga Boya Beni= Ressamın yaptıgı tablodaki karakterler ikiye ayrılmıstır. Tamamlananlar ve yarım bırakılanlar diye. Tamamlananlar, yarım kalanları ezmekte, onlara yasama hakkı tanımamaktadır. Bugüne göndermeler yapılan, Allah'ın varlıgını sorgulayan, puanı yüksek bir animasyondur kendisi.
Kissnookums-------5
bu film beni çok etkilemişti.
garip bir hüznü var.