- 14 Ekim 2014
- 127
- 59
-
- Konu Sahibi TracyFlick
- #2.981
evet ne kadar da ilginç bir sondu oSon kısımdaki ressamla kahraman arasında gecen konusmadan cok etkilenmiştim ben de.
Şu sıralar devamlı dizi izliyorum. Üç dizim var. Falling Skies, Haven ve Forever.
Bir de Kozmos Bir Uzay Serüveni serisine tekrar tekrar bakıyorum. Filmlerimden uzak kaldım.
Hafta sonu Yıldızlararası filmine gideceğim.
bu ara çok izlemişsin, bazılarını yazmayı unutmuşsun bile :) çok güzel :)Sinemaya gidicem dedin aklıma geldi, ben sinemaya gittim hafta sonu Cagan Irmak'ın son filmini izledim, onu yazmadım. Bir sonraki filmlerimle beraber ekleyim onu da.
bu ara çok izlemişsin, bazılarını yazmayı unutmuşsun bile :) çok güzel :)
çağan ırmak filminin fragmanını izlemiştim. pek yakında filmi için gittiğimde, film başlamadan önce yarım saat reklam ve fragman koydular. o ara o kadar çok bezmiştim ki, ne gösterdikleri reklamlardaki ürünleri alırım ne de bu fragmanlardaki filmleri izlerim demiştimartık sinemada bile bezdiriyorlar insanı
sen öyle yazınca hemen arattım kimmiş bu adam diye8- Stuart'ın Hikayesi
Gündüz televizyonda zapping yaparken tv2de denk geldim bu filme. Daha önce ne adını duydum, ne sanını. Biraz izledim, izledikçe merak ettim. Filmde Benedict Cumberbatch'ı görünce tamam dedim kesinlikle bu filmi bitirmeliyim... Benedict hayranıyımdır ve daha toymuş bu filmde. Filme gelecek olursam beni çok fazla etkilediğini söyleyemem. Evsiz ve alkolik bir adamın hayatı konu alınmış.
NancyFrancis : 8
Sherlock dizisi ile başladı benim de Benedict sevdam. İzlemediysen o diziyi de tavsiye ederim : )sen öyle yazınca hemen arattım kimmiş bu adam diye
falling skies dizim yeni bitti, ben de dizi arıyordum, buna başlarım teşekkür ettim :)Sherlock dizisi ile başladı benim de Benedict sevdam. İzlemediysen o diziyi de tavsiye ederim : )
2.Piyanist
Wladyslaw Szpilman, savaş patlak verdiğinde 27 yaşındaydı ve Polonya'nın geleceği en parlak konser piyanistlerinden biriydi. Luftwaffe'de radyo istasyonu bombalandığında Chopin'in C minor Nocturne'nü çalıyordu.Tüm Yahudiler gibi o ve ailesi de evlerinden çıkartılarak Varşova gettolarına sürülmüştü.
çok severim böyle filmleri :) ben de izlemeliyim.3.The Babadook
Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasında Badabook canavarını gördüğünü söyler. Bu günden itibaren esrarengiz şeyler yaşanmaya başlar.
çok severim böyle filmleri :) ben de izlemeliyim.
ben korku filmi izleyemiyorum ama, masalsı fantastik seviyorum, hayaletli kanlı çirkin şeytanlı filmlerden çok korkarım, uyuyamam, korku filmi mi bunlar, ben masalsı fantastik zannettimEvlendikten sonra tam bir korku sever oldum, çıktım.
Seviyorum bende böyle filmleri.
Bir tane daha önereyim filmin adı : Mama.. :)
ben korku filmi izleyemiyorum ama, masalsı fantastik seviyorum, hayaletli kanlı çirkin şeytanlı filmlerden çok korkarım, uyuyamam, korku filmi mi bunlar, ben masalsı fantastik zannettim
iyiki yazdın, tek bir sahnesi bile asla aklımdan çıkmazKorku, gerilim, dram bunlar. Hayaletli film.