Sinema Günlüğümüz

1 Kasım - 30 Kasım 2014
1. smeagol................................
2. sedulu.................................5
3. jooker...................................
4. TracyFlick............................1
5. NancyFrancis......................7
6. kissnookums.......................5
7. Kedi83................................4
8. zeytinyaglıpırasa..................
9. ssddaybala..........................
10. kardelenguzelli.....................
11. DatluCan..............................
12. PrensesPeri..........................
13. Nihil....................................1
14. macellan...............................
15. raptiye.................................2

Şu sıralar devamlı dizi izliyorum. Üç dizim var. Falling Skies, Haven ve Forever.
Bir de Kozmos Bir Uzay Serüveni serisine tekrar tekrar bakıyorum. Filmlerimden uzak kaldım.
Hafta sonu Yıldızlararası filmine gideceğim.

Sinemaya gidicem dedin aklıma geldi, ben sinemaya gittim hafta sonu Cagan Irmak'ın son filmini izledim, onu yazmadım. Bir sonraki filmlerimle beraber ekleyim onu da.

Sinemaya gidicem dedin aklıma geldi, ben sinemaya gittim hafta sonu Cagan Irmak'ın son filmini izledim, onu yazmadım. Bir sonraki filmlerimle beraber ekleyim onu da.
bu ara çok izlemişsin, bazılarını yazmayı unutmuşsun bile :) çok güzel :)
çağan ırmak filminin fragmanını izlemiştim. pek yakında filmi için gittiğimde, film başlamadan önce yarım saat reklam ve fragman koydular. o ara o kadar çok bezmiştim ki, ne gösterdikleri reklamlardaki ürünleri alırım ne de bu fragmanlardaki filmleri izlerim demiştim artık sinemada bile bezdiriyorlar insanı

Bir iş yaparken filan izledim cogunlugunu aslında : ) O yüzden yarım yamalak da olanlar var iclerinde; sonunu getirdim ama parca parca izledim kimisini.
Her yer reklam can. Ne yapacaksın...

8- Stuart'ın Hikayesi
Gündüz televizyonda zapping yaparken tv2de denk geldim bu filme. Daha önce ne adını duydum, ne sanını. Biraz izledim, izledikçe merak ettim. Filmde Benedict Cumberbatch'ı görünce tamam dedim kesinlikle bu filmi bitirmeliyim... Benedict hayranıyımdır ve daha toymuş bu filmde. Filme gelecek olursam beni çok fazla etkilediğini söyleyemem. Evsiz ve alkolik bir adamın hayatı konu alınmış.

NancyFrancis : 8

sen öyle yazınca hemen arattım kimmiş bu adam diye

6- Jersey Boys

Çok harika bir filmdi. biyografi, şarkılar ve Four Seasons grubunun nasıl yükseldiğini anlattı.
Bilmeyenler için mükemmel bir şarkının doğuşu :
Film en başından içine bir çekti öyle de devam etti.

7- Hodejegerne

Norveç yapımlı bir film. Bir kaç tavsiye üzerine izledim. Fakat filmde bir heyecan yoktu. Konunun nereye gideceği belliydi. Imdb de iyi bir puanı var.

Sedulu: 7

1 Kasım - 30 Kasım 2014
1. smeagol................................
2. sedulu.................................7
3. jooker...................................
4. TracyFlick............................1
5. NancyFrancis......................8
6. kissnookums.......................5
7. Kedi83................................4
8. zeytinyaglıpırasa..................
9. ssddaybala..........................
10. kardelenguzelli.....................
11. DatluCan..............................
12. PrensesPeri..........................
13. Nihil....................................1
14. macellan...............................
15. raptiye.................................2

3.The Babadook

Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasında Badabook canavarını gördüğünü söyler. Bu günden itibaren esrarengiz şeyler yaşanmaya başlar.

çok severim böyle filmleri :) ben de izlemeliyim.

The Pianist (2002)
Evet o meşhur piyanist filmi. Daha önce iki kere izlemiştim, kitabını bile okumuştum, ama eşim izlememiş. Onunla bir daha izledim ve her izleyişimde aynı şekilde etkileniyorum. Dört dörtlük film, Adrien'in o sakallı halleri, elinde konserve kutusu, ayağını sürüyerek kaçtığı sahneler gözümün önünden gitmiyor.

TracyFlick: 2

Evlendikten sonra tam bir korku sever oldum, çıktım.
Seviyorum bende böyle filmleri.
Bir tane daha önereyim filmin adı : Mama.. :)
ben korku filmi izleyemiyorum ama, masalsı fantastik seviyorum, hayaletli kanlı çirkin şeytanlı filmlerden çok korkarım, uyuyamam, korku filmi mi bunlar, ben masalsı fantastik zannettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…