- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.741
Tebrikler canım - olması bile yetiyor insana 300 de hic yoktan iyidirKilom 70.9
Bende vereyim Menumu ablamlara davetliydik iftara ancak musait olabildim. Yarinda orucum insallah sonra normal menu veririm.
... MENUM...
SABAH (03.30)
1 kk Peynir
3 zeytin
2 dlm ç. Ekmegi
1.5 h. Yumurta
1sb sut
2 ceri domates
AKSAM (19.10)
2 kepce mercimek corbasi
Salata
1 kofte
3 catal sucuk
1 dlm ç. Ekmegi
SU 2
Menüm
Kalkınca limonlu su
Sabah 09:30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta
Dereotu, maydonoz, tere
Ara 12:00
Beyaz çay
Öğle 15:00
5 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
Yağsız salata
Akşam 19:00
1 kepçe tarhana çorbası
5 yk zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yoğurt + Keten tohumu
1 lahana sarması
Bir tane daha beyaz çay içildi ve 1 çb kadar bebe büsküvili süt içildi.
2,8 lt su
20 dk yürüyüş ,
25 dk zumba ,
50 dk pilates.
Aynen canim yeterki doymak iste@Sidelya95 ya katılıyorum, doyabilmişsin, ama iki kepçe çorba yanında bir dilim ekmek bile doyuruyucu olabiliyor değil mi?
Yeter ki insan doymak istesin.
Tebrik ederim Emelimmm
Günaydın kızlar tartı fotosu atayım:) Geçen hafta 67.9 du.Eki Görüntüle 1975258 - 700 hic yoktan iyidir
selam kızlar bu sabah tartılmadım unutmuşum çokta iç açıcı degil durumlar
Melekcim gitmeden önce kan testlerini yaptır. Aile de şeker hastası varsa annende babanda kardeşlerinde falan o zaman insülin direnci içinde test istiyor. İnsülin dışındakileri sağlık ocağı yapiyorS lam kızlar benim telefonum bozuldu kaç gündür doğum günü işleriyle uğraştım bitti büyük ihtimal yenisini alırım aktif o zamana kadar aktif olamam ama en geç kilo bildiriminde tekrar aranizdayim maalesef kilom 74.5 kilo veren heerksei tebrik ederim galiba bende diyetistenee ve spora baslicam aranızda tek yerinde sayan benim
Hoş buldum teşekkürler. 27 yaşındayım bu 2 hafta memleke gideceğim herhalde diyet felan yapamam sinavlarimda olduğu için ne bulursam yerim yani. Ama reglyim de 75 kilo ile aranizdayim inşallah verip 65 olurumKızlar merhaba, ben iki gündür çok yoğundum ve beslenme olarak berbat bı iki gün geçirdim. Galiba pzt tartı sonucum gevşememe sebep oldu. Ama ben önümüzdeki pzt yaklaşan adet dönemim ve artan ödemimle ekstra + görmek istemiyorum. Hemen bir u dönüşü yapıyorum ve uçurumun kenarından dönüyorum.
Yeni gelen arkadaşlarım @peaceful16 ve B Bhr_89 hoşgeldiniz sefa geldiniz. Umarım hedeflere sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız . Kaç yaslarinizdasiniz kızlar?
S lam kızlar benim telefonum bozuldu kaç gündür doğum günü işleriyle uğraştım bitti büyük ihtimal yenisini alırım aktif o zamana kadar aktif olamam ama en geç kilo bildiriminde tekrar aranizdayim maalesef kilom 74.5 kilo veren heerksei tebrik ederim galiba bende diyetistenee ve spora baslicam aranızda tek yerinde sayan benim
Emelciğim benim kardeşim de 100 kilo, dün konuştuk "tüp mide olsam" falan dedi, "sakın!" dedim ya, üstelik 40 kilo nasıl gideri de bana o göstermişti, kısacası Emelcim sen bi yola girdin, baş koydun, 90 dan 100 kiloya kolayca rahat rahat ben böyleyim diye çıkmaktansa, ben böyle iyi değilim'e karar verip azmetmen en güzel şey. Elbet değişecek, daha güzel daha da iyi olacaksın. 80 kilo olduğunda sen de kabuk değiştirmiş olacaksın!
Bence geçmişi düşünmeyin ya oyleydim o kadar verdim neden aldım bunları boşverin kendinizi yargilamayin ne olduysa oldu sağlığınız umarim yerindedir gerisi önemsiz kilo bu bi kere yapıldıysa yine yapılır bir besmeleye bakar başlamak bence sadece bundan sonra güzel olacak güzel günler gelecek deyip önünüze bakın sadece bi tavsiye destek ne demek isterseniz adına hayırlı cumalarNe guzel 102 den 76 ya inmistim. Cok sitem ediyorum kiziyorum da kndime ama yine benim azmimle dusucem ve sizin desteginizle
Bence geçmişi düşünmeyin ya oyleydim o kadar verdim neden aldım bunları boşverin kendinizi yargilamayin ne olduysa oldu sağlığınız umarim yerindedir gerisi önemsiz kilo bu bi kere yapıldıysa yine yapılır bir besmeleye bakar başlamak bence sadece bundan sonra güzel olacak güzel günler gelecek deyip önünüze bakın sadece bi tavsiye destek ne demek isterseniz adına hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?