- 28 Aralık 2023
- 6.274
- 19.076
- 168
Uleynnnn yakacan beni bu genç yaşımdaDuyar düzelttim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uleynnnn yakacan beni bu genç yaşımdaDuyar düzelttim
DüzelmemişDuyar düzelttim
Sen yanmazsın anca biz ablalarını yakar geçersinUleynnnn yakacan beni bu genç yaşımda
Yok canım Estağfirullah size kıyamam yakıp geçeceklerim başka raaat ol bebeemmSen yanmazsın anca biz ablalarını yakar geçersin
Soğuk soğuk çıkmayın dışarı
TeeeeemammmmmSoğuk soğuk çıkmayın dışarı
Yooo, gayet de sıcaak bugün hava…. Kıskanıyor bizi oynarız diyeSoğuk soğuk çıkmayın dışarı
Kıskanmaz balımmmYooo, gayet de sıcaak bugün hava…. Kıskanıyor bizi oynarız diye
İyi madem, gelsin bakalım…Kıskanmaz balımmm
O da gelsin oynasın eğlensin evin küçüğü bal kızzz o
Ana yemek benim yafrrruummmm deseydinBrokoli çorbası, fırında karnabahar, brokoli, pırasa yaptım bugün, az da bulgur pilavı vardı… büyük oğlan geldi, anne, ana yemek nerde, diyor
Fena alıştırdım galibaAna yemek benim yafrrruummmm deseydin
kursak bulambacını ister derler bizim buradaFena alıştırdım galiba
kursak bulambacını ister derler bizim burada
Seni yiyerim yiyeriiiimmmmKıskanmaz balımmm
O da gelsin oynasın eğlensin evin küçüğü bal kızzz o
Hıhhhh ben oyun kurucuyum bensiz olmaz git sen prokolini yeİyi madem, gelsin bakalım…
He brokoliyi yedim ama üstüne fıstıklı midye tatlısı yiyomHıhhhh ben oyun kurucuyum bensiz olmaz git sen prokolini ye
Ye gitsin birşey olmazHe brokoliyi yedim ama üstüne fıstıklı midye tatlısı yiyom
Sensiz tabi olmaz bal kuzum sen evin minnağısınHıhhhh ben oyun kurucuyum bensiz olmaz git sen prokolini ye