- 26 Ağustos 2012
- 4.985
- 1.287
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiyorum ama rapor alman gerekli sanırım savunma isteyebilirlerBir sualim var kaymakamlık oluruyla görevli izinli sayılacağımız seminere gitmeyip okula gidersek ne olur
Iııhhhhhh gideyim bari mademBilemiyorum ama rapor alman gerekli sanırım savunma isteyebilirler
Ben hala Ocak ayı için alım yapamadım kaldım (mal) gibiKiz altına ne oldu da coştu böyle yaaaa
3500 oldu yuh bea
Ben de 3 haftadır alcam alamadım, aştın uçtu. ZarardayızBen hala Ocak ayı için alım yapamadım kaldım (mal) gibi![]()
Nasip bu işler ya sağlık olsunBen de 3 haftadır alcam alamadım, aştın uçtu. Zarardayız
Geldim bidenem görev kutsaldır dedim@dolar bal kuzum görevlendirildiğin yere gitmişsindir inşaallah canım![]()
Çok iyi yapmışsın kuzucum öyle durumlarda gitmeyeceksen hiç riske gerek yok hemen rapor al tatlım yoksa savunma isterlerGeldim bidenem görev kutsaldır dedim![]()
Haklısın ablacım okula gidersem belki bişey olmaz mı dedim ama uğraşmaya gerek yok dediğin gibiÇok iyi yapmışsın kuzucum öyle durumlarda gitmeyeceksen hiç riske gerek yok hemen rapor al tatlım yoksa savunma isterler
Birşey olur olmaz mı hiç idari amirinin görevine muhalefet etmekten savunma isterlerHaklısın ablacım okula gidersem belki bişey olmaz mı dedim ama uğraşmaya gerek yok dediğin gibi
Anaaammmm etmem etmem dik başlıyım ama deli değilimBirşey olur olmaz mı hiç idari amirinin görevine muhalefet etmekten savunma isterler
Rapor olsa sorun olmaz
Aferin kuzumaAnaaammmm etmem etmem dik başlıyım ama deli değilim![]()
Savunma yazarlar..Anaaammmm etmem etmem dik başlıyım ama deli değilim![]()
Aferin kuzuma![]()
Merhaba ablacım iyi şükür sen nasılsınMerhabalar görüşmeyeli nasılsınız bende izinliydim yeni geldim işe başladım