- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- Konu Sahibi goldenheart
Sabah:
İki dilim çavdar ekmeği arasında kırmızı köz biber + beyaz peynir + 8 siyah zeytin + çay.
İki dilim çavdar ekmeği arasında kırmızı köz biber + beyaz peynir + 8 siyah zeytin + çay.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiiki vereceksin sakın bırakmaSapıttım cozuttum
meğerse spora gitmek beni nasıl da zaptediyormuş..
amaaa
tabii ki "dur! yoksa yanacaksın!" dedim.
Sabah 9,30 1 muz
1 lt. su
10.30 bir avuç fıstık
11.30 1 şekersiz t.kahvesi + 2 bitter (mini kare) + 2 kuru kayısı (tatlı hakkım bitti)
Öğle menüm bellli üç köfte + salata
Cuma kilo bildirimim var..
Beni takip edin.. peşimi bırakmayın.. lütfen canlarım size beni takip eden herkese ihtiyacım var..
azmedince birer birer verebildiğim.. bırakırsam ök.z gibi yediğim için ama bu benim! değişemiyorum!
tabiiki vereceksin sakın bırakma
Amin insallah canim. Hadi sende paylas ne yiyosun ne kadar yiyosun bu belki seni frenlerAkşam spora gittim..
Ben de bir ekmek krizi başladı kızlar, bir de yedikçe yiyesimin geldiği bir dönemdeyim .. hadi hayırlısı.
Bu cuma + 3 kilo bile olsam (Allah korusun) kilo bildirimi yapacağım SÖZ.
Hayat inişli çıkışlı ne de olsa ... Kilolarda İnelim, Sağlık Başarı İman Gücü ve Parasal olarak Çıkışta Olalım İnşallah.
Cok guzel tatlim supersinBu sabah iki dilim tam buğday ekmeği + süzme peynir (3 kibrit kutusu) + 9 siyah zeytin ve şekersiz çay.
Ara: Türk kahvesi + 1 şam fıstıklı lokum (aşırı tatlı geldi bir taneyi zor yedim kahve şekersizdi)
Öğlen: İki kaşarlı köfte (Hasanpaşa dedikleri) + mercimek çorba + 3 çatal makarna (sadece 3 çatal)
Bugün 4 de 1 portakal yiyeceğim
Akşama ne yiyeceğim belli değil :) Hafif olmalı yoğurt + meyve çok şahane olacaktır.
Aynen ben yaz bitmeden 65 olacaktim guya sonra ramazan dedim yilbasi dedim kizimin dogum gunu dedim dedim dedim olmadi olmuyo hevesimde kalmadi zaten 3 veriyom 2 aliyom sonra basa sariyom tekrar 1 veriyom 2 aliyom karmakarisik biseyler
9 günlük tatilden kilo almadan döndüm..
Kızlar hayat neden misafirlikli ve misafirse söz konusu iş, kekli börekli tatlılı
Olmazsa olmuyor değil mi?
İşte tatil.. misafirler, gittin geldin derken kilo almamanın başarı olduğunu düşünüyorum.
Benim kadar yavaşşşşş veren.. düşük seviyeli hırsla devam edeniniz var mı acep?
3 Haziran 2015 --- 72.5 kilo
8 Şubat 2016 ------- 68.8 kilo
Offf 9 ayı geride bırakmışım.. toplam 4 kilo vermişim!
Ne sözler ne yeminler doğum günümde 65 olcaktım, olmadı yılbaşına 65 dedim
Olmadı..
Yaza kadar sağlıkla sıhhatle huzurla ne çıkacağım bakalım?
Ha gayret devammm..
Aynen ben yaz bitmeden 65 olacaktim guya sonra ramazan dedim yilbasi dedim kizimin dogum gunu dedim dedim dedim olmadi olmuyo hevesimde kalmadi zaten 3 veriyom 2 aliyom sonra basa sariyom tekrar 1 veriyom 2 aliyom karmakarisik biseyler