• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Gunaydinnnnn.

Olabilir canim ama yaziyor olmak kacamak yapmamizi engelliyor. Onun icin demustim.

MENÜ PAYLAŞMAK grur verici haklısın, paylşamakta yarar var.

Cemeni alinmis pastirma idi umarim arti yapmaz bak simdi isgillendim yapar mi acaba

Patırma olabilcek en tuzlu gıdalardan biri, ben de işgillendim. Ama tuza da ihtiyaç hasıl olmuştur oruç nedeni ile. Diyetisyen bilip de veriştir derim ben.

Patırma olabilcek en tuzlu gıdalardan biri, ben de işgillendim. Ama tuza da ihtiyaç hasıl olmuştur oruç nedeni ile. Diyetisyen bilip de veriştir derim ben.
Diyetisyen kofte yazdi 3 tane ama ben pastirma yedim sabah sislik yoktu ama vucudumda 2.5 lt su ictim insllh tartida sikinti olmaz

Dün sabah peynir zeytin yeşillik 1 dilim tb ekmek

ara Kahve

12.00 de soda
12.30 da ayran
13.00 de cacık ve 1 tabak bezelye
15.00 de 9'lu çay (mate yaprağı kekik vs.)
16.00 da elma + iki ceviz
16.45 de sütlü nescafe

HEP İÇİYORUM :)

Akşam kötülere gelelim bir dilim tost ekmeğine fıstık ezmesi (sabah kızım bırakmış ben de işten gelince lüplettim :(
Öbür kızım takmış kafayı soğan halkası yapalım diye, limon suyu un sütten bişi yapılıyor soğanlar buna batırılıp kızgın yağda kızartılıyor. Neyse SADECE TADINA baktım yemedim. Çok yağlıydı zaten.. Ama eski beslenme şeklimde olsam hepsini yerdim. Sonra ben kendime ciğer hazırladım 2 ym kş yağ ile ciğeri bol biberli domatesli soğanlı kavurdum.

Akşam 8 yemek kaşığı ciğer sote + ayran +1 dlm tb ekmek

Erkenden yattım.. yeşil çay su vs içmeden!

ara Kahve

12.00 de soda
12.30 da ayran
16.45 de sütlü nescafe

Akşam kötülere gelelim bir dilim tost ekmeğine fıstık ezmesi (sabah kızım bırakmış ben de işten gelince lüplettim :KK43:
Öbür kızım takmış kafayı soğan halkası yapalım diye, limon suyu un sütten bişi yapılıyor soğanlar buna batırılıp kızgın yağda kızartılıyor. Neyse SADECE TADINA baktım yemedim. Çok yağlıydı zaten.. Ama eski beslenme şeklimde olsam hepsini yerdim. Sonra ben kendime ciğer hazırladım 2 ym kş yağ ile ciğeri bol biberli domatesli soğanlı kavurdum.

Menunuz kotu degil bence ama hep biseyler iciyorsun, sevdigin icinmi yoksa tok tutsun diye mi ?
Baya az yemissin aslinda..

Malum burada oglen oldu, bugunku menumu bildireyim :KK52:

Kahvalti:
avokadolu yesillikli yarim kepekli tost ekmegine sandvic + yesil cay

11 gibi: yarim portakal ve greyfurt

oglen:
tavuk gogus, izgara patlican domates soslu, cok az sebze sote (kabak, havuc, domates) + su

aksam icin zeytinyagli fasulye yapmistim bol kivircik salata ve birazda yogurtla yemeyi dusunuyorum.

nasil menum?

yurtdisinda oldugum icin sabah ve oglenleri bizim usul yemekler bulmak zor, aksam icin her zaman yaparim ama :)
Canım menün çok güzel , yanlız suyu yemekten sonra mı içiyorsun? Eğer öyleyse yemekten 15 dk önce içmeni öneririm.

ara Kahve

12.00 de soda
12.30 da ayran
16.45 de sütlü nescafe

Akşam kötülere gelelim bir dilim tost ekmeğine fıstık ezmesi (sabah kızım bırakmış ben de işten gelince lüplettim :KK43:

Fıstık ezmeli ekmek dışında gayet iyi kraliçem. Tadına bakmaktan bişey olmaz endişelenme :-) o da çok yağlı oluyo yaaa harbiden iyiki devamı gelmemiş canım :)

peaceful16 peaceful16 Sabahtan akşama kadar iş yerinde eskiden olsa bisküvi çikolata vs yerdim, şimdi onu kestim tamamen.
Kahveyi eğer müsait olursam 30 dk. yürümeden önceye denk getirip içiyorum sodayı ise yürüdükten sonra.

Ayran ise yemek öncesi inanılmaz tok tutuyor doğal ve sağlıklı iştah kapatıcı :KK45:

Malum burada oglen oldu, bugunku menumu bildireyim :KK52:

Kahvalti:
avokadolu yesillikli yarim kepekli tost ekmegine sandvic + yesil cay

11 gibi: yarim portakal ve greyfurt

oglen:
tavuk gogus, izgara patlican domates soslu, cok az sebze sote (kabak, havuc, domates) + su

aksam icin zeytinyagli fasulye yapmistim bol kivircik salata ve birazda yogurtla yemeyi dusunuyorum.

nasil menum?

yurtdisinda oldugum icin sabah ve oglenleri bizim usul yemekler bulmak zor, aksam icin her zaman yaparim ama :)

Çok güzel! beğendim! sadece sebze sote bazen çok yağlı oluyor, seninki nasıldı acaba?

Canım menün çok güzel , yanlız suyu yemekten sonra mı içiyorsun? Eğer öyleyse yemekten 15 dk önce içmeni öneririm.

Tesekkur ederim :) Suyu yemekle ve yemekten sonra iciyorum. Aslinda yemekten oncede iciyorum, gunde 1.5 lt icmeye calisiyorum :)

Fıstık ezmeli ekmek dışında gayet iyi kraliçem. Tadına bakmaktan bişey olmaz endişelenme :-) o da çok yağlı oluyo yaaa harbiden iyiki devamı gelmemiş canım :)

Çok güzel! beğendim! sadece sebze sote bazen çok yağlı oluyor, seninki nasıldı acaba?

Fena degildi, azicik yagli evet ama idare eder. Burada cok fazla secenegim yok. Sadece salata yesem doymuyorum bu sefer aksam fazla kaciriyorum diye oglen balik , tavuk yiyip aksami daha az tutmaya calisiyorum.

peaceful16 peaceful16 Sabahtan akşama kadar iş yerinde eskiden olsa bisküvi çikolata vs yerdim, şimdi onu kestim tamamen.
Kahveyi eğer müsait olursam 30 dk. yürümeden önceye denk getirip içiyorum sodayı ise yürüdükten sonra.

Ayran ise yemek öncesi inanılmaz tok tutuyor doğal ve sağlıklı iştah kapatıcı :KK45:

benimde ayni, abur cubur delisiyim, en cok abur cuburdan kilo almisimdir kesin. tatli, kek ,borek , cips, ne istersen.
ama yok simdi tumden kestim, kendimizi egitmemiz lazim, nefsimizi kontrol edebilirsek 1 minik bitter cikolatayla kalabilmeyi basarabiliriz (simdi yesem 1 paket yerim cunku). :olamaz:

goldenheart goldenheart . Cok abarti bisey yok ama ogun aralarini cok yakin tutmusun gibi evet cogunlugu icecek ama ne bilim bi fazla geldi. Cok asiri icecek vucutta odem yapiyo ya ondan dedim canim

Kendini tutmusun o da buyuk bi basari insan tatliyi bi tadsa birakamiyo ki. Ben de tatli falan degil hamur isi ciyim valla rabbimin nimetleri super yaa dimi :)

goldenheart goldenheart . Cok abarti bisey yok ama ogun aralarini cok yakin tutmusun gibi evet cogunlugu icecek ama ne bilim bi fazla geldi. Cok asiri icecek vucutta odem yapiyo ya ondan dedim canim

Kendini tutmusun o da buyuk bi basari insan tatliyi bi tadsa birakamiyo ki. Ben de tatli falan degil hamur isi ciyim valla rabbimin nimetleri super yaa dimi :)
Evet evet, dün ben de içmekten şiştim :)
Neyse, çok mükemmel olamasak da gayet iyi gidiyoruz çok şükür.
Kızlar herkesin mübarek Regaip kandilini kutluyorum. Dualarımız kabul olsun.

benimde ayni, abur cubur delisiyim, en cok abur cuburdan kilo almisimdir kesin. tatli, kek ,borek , cips, ne istersen.
ama yok simdi tumden kestim, kendimizi egitmemiz lazim, nefsimizi kontrol edebilirsek 1 minik bitter cikolatayla kalabilmeyi basarabiliriz (simdi yesem 1 paket yerim cunku). :olamaz:

Amanınnn yapma! Yeme ;)
Evde kuru meyve bulundur harika oluyor!

Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Dun gece kaçamak yaptım malesef esim gelirken tatlı almış ama oldu bi kere yapacak bisey yok bugün telafi ederiz artik. Malum günün ilk günü bugün ve ben ölüyorum ağrıdan hic boyle olmazdı. Bu hafta ben kilo veremedim sanırım en fazla 100 grdir yarin bakıcaz duruma. Bugün kaçamak yapmam çünkü esim ede yok:)) genelde beni tetikleyen o oluyor bu aralar

Menüm
Sabah 9.30
Yarim simit 4 zeytin 1 dilim peynir 3 bardak çay şekersiz.
Öğle 13.30
5yk kıymalı sebze 1 kase salata
Ara 16.00
Yeşilçay
Aksam 19.00
3 yk yoğurt 1 etimek 5yk sebze
Su 2.5 olur 1 litresi ödem çayı
Spor bilmiyorum yapabilirmiyim ayağa bile kalkamıyorum ağrıdan. Düzelirse yaparim

Menüm
Sabah 9.30
Yarim simit 4 zeytin 1 dilim peynir 3 bardak çay şekersiz.
Öğle 13.30
5yk kıymalı sebze 1 kase salata
Ara 16.00
Yeşilçay
Aksam 19.00
3 yk yoğurt 1 etimek 5yk sebze
Su 2.5 olur 1 litresi ödem çayı
Spor bilmiyorum yapabilirmiyim ayağa bile kalkamıyorum ağrıdan. Düzelirse yaparim

Çok geçmiş olsun Fatmacım :KK60:
Biz kadınlar her daim zor işlerin altından kalkmaya çabalıyoruz.

Menünü gayet iyi buldum. İnş. kaçamaksız bir akşam yaşarız hepimiz.

Back