• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Cuma günü müdür çağırdı, 4 yılı dolanlar kendine okul bulsun minvalinde konuştu. Başka okullarda böyle bişey denmemiş. Ben şuna kanaat getirdim her ortamın bşr ruhu var insanlar değişse de gelen o ruha uyum sağlıyor. Önceki idare Fe böyle konuşurdu ( gerçi o hakaret ve aşağılamaya da giriyordu bu en azından öyle yapmıyor)

Bugün tercihler başlıyor işin kötü tarafı şu sadece proje okulları seçebiliyoruz ve ben proje okulda çalışmayı düşünmüyorum saçmalık çünkü

İyi yanı da il depoya çekilme ihtimalimiz var 🙈 depoya çekilirsem nisanda norm fazlası tercihlerinde güzel okullar açılır diye düşünüyorum

Tercih yapmayacağım bakalım bekleyip görelim mevlam neylerse güzel eyler ❤️

Cuma günü müdür çağırdı, 4 yılı dolanlar kendine okul bulsun minvalinde konuştu. Başka okullarda böyle bişey denmemiş. Ben şuna kanaat getirdim her ortamın bşr ruhu var insanlar değişse de gelen o ruha uyum sağlıyor. Önceki idare Fe böyle konuşurdu ( gerçi o hakaret ve aşağılamaya da giriyordu bu en azından öyle yapmıyor)

Bugün tercihler başlıyor işin kötü tarafı şu sadece proje okulları seçebiliyoruz ve ben proje okulda çalışmayı düşünmüyorum saçmalık çünkü

İyi yanı da il depoya çekilme ihtimalimiz var 🙈 depoya çekilirsem nisanda norm fazlası tercihlerinde güzel okullar açılır diye düşünüyorum

Hakkında en hayırlısı olsun bal kuzum
Mutlu haberlerin gelsin 😘🌺🤗

İyiyim canım bir ara hastaydım geçti çok şükür sende hastaymışssın sanada geçmiş olsun acil şifalar dilerim
İyi olmana sevindim ablacım ben de iyiyim hamdolsun Rabbim bütün hastalara acil kalıcı iz bırakmayan şifalar versin 🤲🏻

Merhabalar görüşmeyeli nasılsınız bende izinliydim yeni geldim işe başladım
Hoj geldin bacimsu

Hakkında hayırlısı olsun cano🥰

Selam genşler
Kar yağıyor hemde nasıl
Çıktık biraz kartopu oynadık
Yarın okullar tatil ama bilin bakalım kim okula gidecek😂
Ben bu ara aşırı harcama yapmaya başladım biri beni durdursun 2 triko tunik ayirttim arkadasa ama Almaya gidemedim 1300tl maviden pontul aldım 1200tl 4 taksit denerim olmazsa iade Birde etekli scuba takım aldım 1200tl
Kiz triko takim Kitap ve sweat siparişi verdi 2000 onunkiler tuttu
Büyükbaş balık almış yarın menüde balık var

Hayırlı geceler kızlar
2 adet halıyı yıkamaya vermiştim
Toplam 10 m2 1800 TL tuttu
Salon halısı ipek bambu diye geçiyor m2sini 250 TLden yıkıyor vicdansızlar :KK62:
İçim gitti ödemeyi yaparken
Halı yıkama makinem var ama çok yoruluyorum diye uğraşmak istememiştim
Ama Pişman oldum hem iyi yıkayamamışlar halı kirli kalmış hemde yıkadıkları fırçalar halıyı biraz yıpratmış.
Tekrar yıkayalım dediler ama göndermeyeceğim
Salon halısını Hep kendim yıkardım zarar görmesinden korkuyordum açıkçası
Bu sefer canıma yazık benimlemi yaşacak dedim verdim
Korktuğum başıma geldi
Artık kendim yıkamaya devam ederim
Çünkü halının sıfırı 35bin olmuş

Bir yere 300 TL vermem gerekiyordu
Eşim 10 dolar vardı evde onu ver dedi
300 TLyi zuladan verip
10 doları zulaya attım bende :KK9:
Bütünün tek karı o oldu

Hayırlı geceler kızlar
2 adet halıyı yıkamaya vermiştim
Toplam 10 m2 1800 TL tuttu
Salon halısı ipek bambu diye geçiyor m2sini 250 TLden yıkıyor vicdansızlar :KK62:
İçim gitti ödemeyi yaparken
Halı yıkama makinem var ama çok yoruluyorum diye uğraşmak istememiştim
Ama Pişman oldum hem iyi yıkayamamışlar halı kirli kalmış hemde yıkadıkları fırçalar halıyı biraz yıpratmış.
Tekrar yıkayalım dediler ama göndermeyeceğim
Salon halısını Hep kendim yıkardım zarar görmesinden korkuyordum açıkçası
Bu sefer canıma yazık benimlemi yaşacak dedim verdim
Korktuğum başıma geldi
Artık kendim yıkamaya devam ederim
Çünkü halının sıfırı 35bin olmuş

Bir yere 300 TL vermem gerekiyordu
Eşim 10 dolar vardı evde onu ver dedi
300 TLyi zuladan verip
10 doları zulaya attım bende :KK9:
Bütünün tek karı o oldu

isimler değişince eski dostlar yok diye üzülmüştüm