- 6 Ağustos 2010
- 39.559
- 70.341
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında en hayırlısı olsun bal kuzumCuma günü müdür çağırdı, 4 yılı dolanlar kendine okul bulsun minvalinde konuştu. Başka okullarda böyle bişey denmemiş. Ben şuna kanaat getirdim her ortamın bşr ruhu var insanlar değişse de gelen o ruha uyum sağlıyor. Önceki idare Fe böyle konuşurdu ( gerçi o hakaret ve aşağılamaya da giriyordu bu en azından öyle yapmıyor)
Bugün tercihler başlıyor işin kötü tarafı şu sadece proje okulları seçebiliyoruz ve ben proje okulda çalışmayı düşünmüyorum saçmalık çünkü
İyi yanı da il depoya çekilme ihtimalimiz vardepoya çekilirsem nisanda norm fazlası tercihlerinde güzel okullar açılır diye düşünüyorum
Tercih yapmayacağım bakalım bekleyip görelim mevlam neylerse güzel eyler![]()
İyiyim canım bir ara hastaydım geçti çok şükür sende hastaymışssın sanada geçmiş olsun acil şifalar dilerimMerhaba ablacım iyi şükür sen nasılsın![]()
Amin ecmain baalll ablacımmmHakkında en hayırlısı olsun bal kuzum
Mutlu haberlerin gelsin![]()
İyi olmana sevindim ablacım ben de iyiyim hamdolsun Rabbim bütün hastalara acil kalıcı iz bırakmayan şifalar versinİyiyim canım bir ara hastaydım geçti çok şükür sende hastaymışssın sanada geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Hoj geldin bacimsuMerhabalar görüşmeyeli nasılsınız bende izinliydim yeni geldim işe başladım
Hakkında hayırlısı olsun canoCuma günü müdür çağırdı, 4 yılı dolanlar kendine okul bulsun minvalinde konuştu. Başka okullarda böyle bişey denmemiş. Ben şuna kanaat getirdim her ortamın bşr ruhu var insanlar değişse de gelen o ruha uyum sağlıyor. Önceki idare Fe böyle konuşurdu ( gerçi o hakaret ve aşağılamaya da giriyordu bu en azından öyle yapmıyor)
Bugün tercihler başlıyor işin kötü tarafı şu sadece proje okulları seçebiliyoruz ve ben proje okulda çalışmayı düşünmüyorum saçmalık çünkü
İyi yanı da il depoya çekilme ihtimalimiz vardepoya çekilirsem nisanda norm fazlası tercihlerinde güzel okullar açılır diye düşünüyorum
Tercih yapmayacağım bakalım bekleyip görelim mevlam neylerse güzel eyler![]()
Hoşbulduk canım sen nasılsın neler yapıyorsunHoj geldin bacimsu
Hakkında hayırlısı olsun cano![]()
Hayırlı geceler kızlar
2 adet halıyı yıkamaya vermiştim
Toplam 10 m2 1800 TL tuttu
Salon halısı ipek bambu diye geçiyor m2sini 250 TLden yıkıyor vicdansızlar
İçim gitti ödemeyi yaparken
Halı yıkama makinem var ama çok yoruluyorum diye uğraşmak istememiştim
Ama Pişman oldum hem iyi yıkayamamışlar halı kirli kalmış hemde yıkadıkları fırçalar halıyı biraz yıpratmış.
Tekrar yıkayalım dediler ama göndermeyeceğim
Salon halısını Hep kendim yıkardım zarar görmesinden korkuyordum açıkçası
Bu sefer canıma yazık benimlemi yaşacak dedim verdim
Korktuğum başıma geldi
Artık kendim yıkamaya devam ederim
Çünkü halının sıfırı 35bin olmuş
Bir yere 300 TL vermem gerekiyordu
Eşim 10 dolar vardı evde onu ver dedi
300 TLyi zuladan verip
10 doları zulaya attım bende
Bütünün tek karı o oldu
Sempatik kız sende aramıza hoşgeldin.Bebişin oldu Allah analı babalı büyütsünisimler değişince eski dostlar yok diye üzülmüştüm
Seni gördüğüme sevindim
Yalnız şu büyükbaş lafını bir sende duymuştum
Ne yalan söyleyeyim hem çok gülmüştüm hemde çok hoşuma gitmişti
Bu sözünden tanırdım seni![]()
Amin ecmain canım benimHoj geldin bacimsu
Hakkında hayırlısı olsun cano![]()
Kandilimiz mübarek olsın Rabbim nicelerine kavuştursunMerhaba kızlar
Allah'tan hepimize hayırlı beraatler ihsan etmesini diliyorum
Kandilimiz mübarek ve de hayırlara vesile olsun, amin![]()