- 28 Aralık 2023
- 6.283
- 19.105
- 168
Bak böyle konuşma ilk otobüse bilet alıp kocamaaaannn sarılmaya gelirim heSensiz tabi olmaz bal kuzum sen evin minnağısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak böyle konuşma ilk otobüse bilet alıp kocamaaaannn sarılmaya gelirim heSensiz tabi olmaz bal kuzum sen evin minnağısın
Yarasın koçuma bu arada midye favorimdir üfffff yanında sütle yicen ki baymasınHe brokoliyi yedim ama üstüne fıstıklı midye tatlısı yiyom
Gel kız, kalmaya da gel ev müsaitBak böyle konuşma ilk otobüse bilet alıp kocamaaaannn sarılmaya gelirim he
Belki bir gün o da olurGel kız, kalmaya da gel ev müsait
Insallah canomDaha iyi olursun inşallah balım
Şifa olsun bacımAkşam tost yaptılar yediler elleme iyi oldu
Akşam ağrılarım azdı resmen
İlaç içip yatacağım iyi geceler
Allah acil şifalar ve de rahatlık versin canım benimAkşam tost yaptılar yediler elleme iyi oldu
Şifa olsun bacım
Sagolun bacımsularAllah acil şifalar ve de rahatlık versin canım benim
Kanka okulda bir arkadaş şey demişti başka bir arkadaşa. C vit suda eriyen var yaAkşam tost yaptılar yediler elleme iyi oldu
Ne okudun ablacım güzel miydi2 gün önce başladığım kitabı da bitirdim en iyisi artık yavaş yavaş dinlenme uyku moduna geçmek
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar
Son 1 haftada okuduklarım sırasıyla tevhid ve şirk-mehmed AlagaşNe okudun ablacım güzel miydi
Ben de bugün ailemin yanına geldim, ilçeye. Çarşamba günü geri dönecegiz annemin kontrolü var babama da randevu aldım ikisini bir hallederiz inşallah.
Yanımda Acar baltaş hocanın kitabını getirdiim - akılsız duyguların cezasını kararlar çeker
İnşallah okuyabilirim gitmeden