• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Bende vereyim Menumu ablamlara davetliydik iftara ancak musait olabildim. Yarinda orucum insallah sonra normal menu veririm.

... MENUM...
SABAH (03.30)
1 kk Peynir
3 zeytin
2 dlm ç. Ekmegi
1.5 h. Yumurta
1sb sut
2 ceri domates

AKSAM (19.10)
2 kepce mercimek corbasi
Salata
1 kofte
3 catal sucuk
1 dlm ç. Ekmegi

SU 2

@Sidelya95 ya katılıyorum, doyabilmişsin, ama iki kepçe çorba yanında bir dilim ekmek bile doyuruyucu olabiliyor değil mi?
Yeter ki insan doymak istesin.
Tebrik ederim Emelimmm

Menüm
Kalkınca limonlu su

Sabah 09:30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta
Dereotu, maydonoz, tere

Ara 12:00
Beyaz çay

Öğle 15:00
5 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
Yağsız salata

Akşam 19:00
1 kepçe tarhana çorbası
5 yk zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yoğurt + Keten tohumu
1 lahana sarması

Bir tane daha beyaz çay içildi ve 1 çb kadar bebe büsküvili süt içildi.
2,8 lt su
20 dk yürüyüş ,
25 dk zumba ,
50 dk pilates.

Mükemmel menü canım, beyaz çayın, suyun ve sporun.

Geçen Hafta 71.8
Bugün 71.4

-400

öfff 70 olamadık :KK12:
Amaaa kızlar ne dedik, Pes Etmeyeceğiz! Vazgeçmeyeceğiz!

Kızlar bişi yerken nasıl zor kilo verdiğimizi hatırımızdan çıkartmasak iyi olur.
20170331_071427.jpg

Siz olmasaydınız,
Yürekten yaptığım çağrı karşılık bulmasaydı, nereye gidecekti yolum?
Dile kolay, göze az 3,5 kilo ama yan yağlarım gitti, kıyafetlerim tekrar güzel durmaya başladı. AMA ben henüz yeni başlıyorum! 65 olana kadar mutlu olamam.

goldenheart goldenheart
13 Ocak: 74.9 / 20 Ocak: 73.8 /
03 Şubat 74.2 / 10 Şubat 74.0 /17 Şubat 73.6 /24 Şubat 72.9
03 Mart 73.2 / 10 Mart 72.3 / 17 Mart 72.00 / 24 Mart 71.8 / 30 Mart 71.4

Fatmaaaa aynı başladık senle, diyetisyen ve çaba farkına bak! Eliptik ve spor farkına bak! TAM 6 KİLO! Benim iki katım kilo vermişsin. Tebrik ediyorum Maaşallah diyorum.:nazar:

Muttapa7555 Muttapa7555

03 Şubat 73.2 / 10 Şubat 72.3 /17 Şubat 71.7 / 24 Şubat 71.0
03 Mart 69.8 / 10 Mart 69.6 / 17 Mart 68.8/24 Mart 67.9/ 30 Mart 67.2

Serraz canım, giderek şişmek yerine giderek mutlu olmaya karar vermişsin 73 kilo olmak nerde? 70 kilo olmak nerde?
Daha da iyi olacağız.

serraz serraz
10 Mart 72.7 / 17 Mart 72.5 / 24 Mart 71.2 / 30 Mart 70.9

S lam kızlar benim telefonum bozuldu kaç gündür doğum günü işleriyle uğraştım bitti büyük ihtimal yenisini alırım aktif o zamana kadar aktif olamam ama en geç kilo bildiriminde tekrar aranizdayim maalesef kilom 74.5 kilo veren heerksei tebrik ederim galiba bende diyetistenee ve spora baslicam aranızda tek yerinde sayan benim

goldenheart goldenheart canım teşekkür ederim diyetisyen olmasa ben hala 70 üstünde dolanıyor olurdum. Spor yapsamda ise yaramıyordu. Benim hedefim 65 di daha var yani hedefe :KK55: yolumuz uzun ilk hedef 65 ikinci hedef 55

S lam kızlar benim telefonum bozuldu kaç gündür doğum günü işleriyle uğraştım bitti büyük ihtimal yenisini alırım aktif o zamana kadar aktif olamam ama en geç kilo bildiriminde tekrar aranizdayim maalesef kilom 74.5 kilo veren heerksei tebrik ederim galiba bende diyetistenee ve spora baslicam aranızda tek yerinde sayan benim
Melekcim gitmeden önce kan testlerini yaptır. Aile de şeker hastası varsa annende babanda kardeşlerinde falan o zaman insülin direnci içinde test istiyor. İnsülin dışındakileri sağlık ocağı yapiyor

Kızlar merhaba, ben iki gündür çok yoğundum ve beslenme olarak berbat bı iki gün geçirdim. Galiba pzt tartı sonucum gevşememe sebep oldu. Ama ben önümüzdeki pzt yaklaşan adet dönemim ve artan ödemimle ekstra + görmek istemiyorum. Hemen bir u dönüşü yapıyorum ve uçurumun kenarından dönüyorum.
Yeni gelen arkadaşlarım @peaceful16 ve B Bhr_89 hoşgeldiniz sefa geldiniz. Umarım hedeflere sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız . Kaç yaslarinizdasiniz kızlar?
Hoş buldum teşekkürler. 27 yaşındayım bu 2 hafta memleke gideceğim herhalde diyet felan yapamam sinavlarimda olduğu için ne bulursam yerim yani. Ama reglyim de 75 kilo ile aranizdayim inşallah verip 65 olurum

goldenheart goldenheart . Eksi eksidir bravo

Ne dicem kizlar sunu fark ettim aranizda en sisman benim yawww

:KK33::KK70:

Emelciğim benim kardeşim de 100 kilo, dün konuştuk "tüp mide olsam" falan dedi, "sakın!" dedim ya, üstelik 40 kilo nasıl gideri de bana o göstermişti, kısacası Emelcim sen bi yola girdin, baş koydun, 90 dan 100 kiloya kolayca rahat rahat ben böyleyim diye çıkmaktansa, ben böyle iyi değilim'e karar verip azmetmen en güzel şey. Elbet değişecek, daha güzel daha da iyi olacaksın. 80 kilo olduğunda sen de kabuk değiştirmiş olacaksın!

Melekciğim! Buradasın ya, takiptesin ya! kilo almadıysan o da yeter! Geçen haftaya göre -100 gr. 74,6'dan 74,5 e inmişsin..
Bana sorarsan bu da iyi.

Emelciğim benim kardeşim de 100 kilo, dün konuştuk "tüp mide olsam" falan dedi, "sakın!" dedim ya, üstelik 40 kilo nasıl gideri de bana o göstermişti, kısacası Emelcim sen bi yola girdin, baş koydun, 90 dan 100 kiloya kolayca rahat rahat ben böyleyim diye çıkmaktansa, ben böyle iyi değilim'e karar verip azmetmen en güzel şey. Elbet değişecek, daha güzel daha da iyi olacaksın. 80 kilo olduğunda sen de kabuk değiştirmiş olacaksın!

Ne guzel 102 den 76 ya inmistim. Cok sitem ediyorum kiziyorum da kndime ama yine benim azmimle dusucem ve sizin desteginizle

Ne guzel 102 den 76 ya inmistim. Cok sitem ediyorum kiziyorum da kndime ama yine benim azmimle dusucem ve sizin desteginizle
Bence geçmişi düşünmeyin ya oyleydim o kadar verdim neden aldım bunları boşverin kendinizi yargilamayin ne olduysa oldu sağlığınız umarim yerindedir gerisi önemsiz kilo bu bi kere yapıldıysa yine yapılır bir besmeleye bakar başlamak bence sadece bundan sonra güzel olacak güzel günler gelecek deyip önünüze bakın sadece bi tavsiye destek ne demek isterseniz adına hayırlı cumalar :KK200:

Bence geçmişi düşünmeyin ya oyleydim o kadar verdim neden aldım bunları boşverin kendinizi yargilamayin ne olduysa oldu sağlığınız umarim yerindedir gerisi önemsiz kilo bu bi kere yapıldıysa yine yapılır bir besmeleye bakar başlamak bence sadece bundan sonra güzel olacak güzel günler gelecek deyip önünüze bakın sadece bi tavsiye destek ne demek isterseniz adına hayırlı cumalar :KK200:

ne güzel yazmışsın Baharcım, adın gibi gönüllerimize bahar açtırdın.
Emelciğim ben de 68'den 75 e fırladım, ama geçmişe bakmaktansa şimdiden mutlu olmalıyız, bence damak tadımıza uygun sağlıklı ve yemekten keyif aldığımız yiyeceklerle zayıflamayı, zayıf kalmayı öğrenmek gerek. Bu aşamada bunu başarmak da önemli bence, şu ana kadar hep mutlu oldum yediklerimden, yemediklerimden, sporumdan, çayımdan kahvemden. Az sonra örnek vererek açıklayacağım.

Back