Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Kalkar kalkmaz 1 çay kş çörekotu yağı + 1 büyük su brd. limonlu su
Sabah 9.00 5 yemek kaşığı sade k-fleks + bir kuru incir + bir kuru kayısı + 3 ceviz + 200 ml süt. (miss gibi dıyurucu sağlıklı bir kahvaltıydı kanımca)

Ara 10.30 Türk Kahvesi

12.00 Ayran

13.00 Yoğurt + salata + mercimek çorba + kıymalı patates oturtma vardı, patates yememeye karar verdiğimiz için iki dilim yiyip bıraktım.

Klasik yeşil çay ve sütlü nescafemi içerim.

Akşam ciğer sote + ayran + bol salata (inşallah)

Cokkk iyi canimmm
Afiyet olsun kaptan seninde guzel

Canım menü çok güzel sadece hazır kahvaltı gevrekleri kan şekerini hızlı yükselttiği için yağ depolanmasına neden oluyormus. Benim diyetisyen önermedi onun yerine sade yulaf var ya onu kullan içine meyve yada kutu meyve koy 1 porsiyon öyle ye dedi. Deneyebilirsin bence gevrekler hem doyurucu değil hemde zararlı bence

EMELinEMELi canım teşekkür ederim inşallah bu kez tartı da yüzün güler senin de. Çünkü bu hafta epey caba gösterdin listene sadik kaldın. Emeğine değer inşallah

Kesinlikle aynı duygular içerisindeyim (Fatmacım sen geldin geleli çok zaman seninle aynı duygular içerisinde oluyorum farkettin mi? )

Emelciğim EMELinEMELi mutlaka sonuç alacaksın, tüm çabana, özenine emeğine değecek!

Ben de aynı kanıdayım, ama bu evde vardı, yulafımı bitirdim yeniden alacağım, eskiden yulafla ne yapacağımı bilmezdim aylarca sürünürdü, şimdi hem yulaf lapası hem omlet olarak hem kuru meyve ve sütle tüketmeyi öğrendim.

Fatmacım birkez daha teşekkürler uyarın için.

Yarın tartı günümüz!
Tost yemek yok (kendime diyorum)
Tatlı ve fıstık ezmesi felan yemek yok!
Haha çok şekersin kraliçem valla yüzümü güldürdün. Ayni fikirde olma konusuna gelince bende mesajlarını okurken çoğu zaman bence de diye aklımdan geçiriyorum. Karşılıklı yani durumumuz

Yulaf ben çok seviyorum diyet yapmadığım zamanda tuketiyordum. Hele hastayken et suyuna lapa yapıp yemek iyi geliyordu bana bol baharatlı acılı. Simdi kahvaltım da yiyorum ama sadece 2 kaşık az geliyor öğleye kadar çok acıkıyorum ama vardır bi bildiği deyip devam ediyorum listeye

EMELinEMELi canım teşekkür ederim inşallah bu kez tartı da yüzün güler senin de. Çünkü bu hafta epey caba gösterdin listene sadik kaldın. Emeğine değer inşallah

Ayyy insallah yaaa cansiniz sagolun guc veriyosunuz bana iyi varsiniz

Bende vereyim Menumu ablamlara davetliydik iftara ancak musait olabildim. Yarinda orucum insallah sonra normal menu veririm.

... MENUM...
SABAH (03.30)
1 kk Peynir
3 zeytin
2 dlm ç. Ekmegi
1.5 h. Yumurta
1sb sut
2 ceri domates

AKSAM (19.10)
2 kepce mercimek corbasi
Salata
1 kofte
3 catal sucuk
1 dlm ç. Ekmegi

SU 2

Ayy o iftar menüsüyle nasıl doydun senn valla bravo :))

Menüm
Kalkınca limonlu su

Sabah 09:30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta
Dereotu, maydonoz, tere

Ara 12:00
Beyaz çay

Öğle 15:00
5 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
Yağsız salata

Akşam 19:00
1 kepçe tarhana çorbası
5 yk zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yoğurt + Keten tohumu
1 lahana sarması

Bir tane daha beyaz çay içildi ve 1 çb kadar bebe büsküvili süt içildi.
2,8 lt su
20 dk yürüyüş ,
25 dk zumba ,
50 dk pilates.

Ayy o iftar menüsüyle nasıl doydun senn valla bravo :))
Doydum elhamdulillah. Nefis iste gozu ac malum :)

Oooo baya guzel tebrikler cinimmmm

Gunaydinnnn

Fatmacim istikrarla gidiyorsun masallh nolur bende vermis olayim yarin yaa dua et olur mu.

-300 guzl. Eksi eksidir tebrikler
İnşallah canım dua etmez olur muyum hiç. İnşallah çok güzel olacak sonuçların. Çok çaba harcadın bi hafta karşılığı da olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…