- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.721
Cokkk iyi canimmmMenüm
Sabah 9.30
Yarim simit 4 zeytin 1 dilim peynir 3 bardak çay şekersiz.
Öğle 13.30
5yk kıymalı sebze 1 kase salata
Ara 16.00
Yeşilçay
Aksam 19.00
3 yk yoğurt 1 etimek 5yk sebze
Su 2.5 olur 1 litresi ödem çayı
Spor bilmiyorum yapabilirmiyim ayağa bile kalkamıyorum ağrıdan. Düzelirse yaparim
Afiyet olsun kaptan seninde guzelKalkar kalkmaz 1 çay kş çörekotu yağı + 1 büyük su brd. limonlu su
Sabah 9.00 5 yemek kaşığı sade k-fleks + bir kuru incir + bir kuru kayısı + 3 ceviz + 200 ml süt. (miss gibi dıyurucu sağlıklı bir kahvaltıydı kanımca)
Ara 10.30 Türk Kahvesi
12.00 Ayran
13.00 Yoğurt + salata + mercimek çorba + kıymalı patates oturtma vardı, patates yememeye karar verdiğimiz için iki dilim yiyip bıraktım.
Klasik yeşil çay ve sütlü nescafemi içerim.
Akşam ciğer sote + ayran + bol salata (inşallah)
Tesekkur ederim canım şimdiye kadar kaçamak yapmadım darısı geri kalaninaÇok geçmiş olsun Fatmacım
Biz kadınlar her daim zor işlerin altından kalkmaya çabalıyoruz.
Menünü gayet iyi buldum. İnş. kaçamaksız bir akşam yaşarız hepimiz.
Canım menü çok güzel sadece hazır kahvaltı gevrekleri kan şekerini hızlı yükselttiği için yağ depolanmasına neden oluyormus. Benim diyetisyen önermedi onun yerine sade yulaf var ya onu kullan içine meyve yada kutu meyve koy 1 porsiyon öyle ye dedi. Deneyebilirsin bence gevrekler hem doyurucu değil hemde zararlı benceKalkar kalkmaz 1 çay kş çörekotu yağı + 1 büyük su brd. limonlu su
Sabah 9.00 5 yemek kaşığı sade k-fleks + bir kuru incir + bir kuru kayısı + 3 ceviz + 200 ml süt. (miss gibi dıyurucu sağlıklı bir kahvaltıydı kanımca)
Ara 10.30 Türk Kahvesi
12.00 Ayran
13.00 Yoğurt + salata + mercimek çorba + kıymalı patates oturtma vardı, patates yememeye karar verdiğimiz için iki dilim yiyip bıraktım.
Klasik yeşil çay ve sütlü nescafemi içerim.
Akşam ciğer sote + ayran + bol salata (inşallah)
EMELinEMELi canım teşekkür ederim inşallah bu kez tartı da yüzün güler senin de. Çünkü bu hafta epey caba gösterdin listene sadik kaldın. Emeğine değer inşallah
Canım menü çok güzel sadece hazır kahvaltı gevrekleri kan şekerini hızlı yükselttiği için yağ depolanmasına neden oluyormus. Benim diyetisyen önermedi onun yerine sade yulaf var ya onu kullan içine meyve yada kutu meyve koy 1 porsiyon öyle ye dedi. Deneyebilirsin bence gevrekler hem doyurucu değil hemde zararlı bence
Haha çok şekersin kraliçem valla yüzümü güldürdün. Ayni fikirde olma konusuna gelince bende mesajlarını okurken çoğu zaman bence de diye aklımdan geçiriyorum. Karşılıklı yani durumumuzYarın tartı günümüz!
Tost yemek yok (kendime diyorum)
Tatlı ve fıstık ezmesi felan yemek yok!
Yulaf ben çok seviyorum diyet yapmadığım zamanda tuketiyordum. Hele hastayken et suyuna lapa yapıp yemek iyi geliyordu bana bol baharatlı acılı. Simdi kahvaltım da yiyorum ama sadece 2 kaşık az geliyor öğleye kadar çok acıkıyorum ama vardır bi bildiği deyip devam ediyorum listeyeBen de aynı kanıdayım, ama bu evde vardı, yulafımı bitirdim yeniden alacağım, eskiden yulafla ne yapacağımı bilmezdim aylarca sürünürdü, şimdi hem yulaf lapası hem omlet olarak hem kuru meyve ve sütle tüketmeyi öğrendim.
Fatmacım birkez daha teşekkürler uyarın için.
EMELinEMELi canım teşekkür ederim inşallah bu kez tartı da yüzün güler senin de. Çünkü bu hafta epey caba gösterdin listene sadik kaldın. Emeğine değer inşallah
Kesinlikle aynı duygular içerisindeyim (Fatmacım sen geldin geleli çok zaman seninle aynı duygular içerisinde oluyorum farkettin mi? )
EmelciğimEMELinEMELi mutlaka sonuç alacaksın, tüm çabana, özenine emeğine değecek!
Ayy o iftar menüsüyle nasıl doydun senn valla bravo :))Bende vereyim Menumu ablamlara davetliydik iftara ancak musait olabildim. Yarinda orucum insallah sonra normal menu veririm.
... MENUM...
SABAH (03.30)
1 kk Peynir
3 zeytin
2 dlm ç. Ekmegi
1.5 h. Yumurta
1sb sut
2 ceri domates
AKSAM (19.10)
2 kepce mercimek corbasi
Salata
1 kofte
3 catal sucuk
1 dlm ç. Ekmegi
SU 2
Doydum elhamdulillah. Nefis iste gozu ac malum :)Ayy o iftar menüsüyle nasıl doydun senn valla bravo :))
Menüm
Kalkınca limonlu su
Sabah 09:30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir
1 haşlanmış yumurta
Dereotu, maydonoz, tere
Ara 12:00
Beyaz çay
Öğle 15:00
5 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
Yağsız salata
Akşam 19:00
1 kepçe tarhana çorbası
5 yk zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yoğurt + Keten tohumu
1 lahana sarması
Bir tane daha beyaz çay içildi ve 1 çb kadar bebe büsküvili süt içildi.
2,8 lt su
20 dk yürüyüş ,
25 dk zumba ,
50 dk pilates.
Günaydın kızlar tartı fotosu atayım:) Geçen hafta 67.9 du.Eki Görüntüle 1975258 - 700 hic yoktan iyidir
Kilom 70.9
İnşallah canım dua etmez olur muyum hiç. İnşallah çok güzel olacak sonuçların. Çok çaba harcadın bi hafta karşılığı da olacak inşallahGunaydinnnn
Fatmacim istikrarla gidiyorsun masallh nolur bende vermis olayim yarin yaa dua et olur mu.
-300 guzl. Eksi eksidir tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?