• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Kilolarından şikayet eden ben etrafta eee sen anne oldun hormonların Değişti elbet kilo alacaksın diyordu ben kadınsam onlar ne ben anne olduysam o kadınlar anne değilmiydi etrafım da çok görür oldum Minicik karnıyla dolaşan anne adaylarını ya da kucağında minnacık bebeğiyle tığ gibi görünen bakımlı Kadınlara sinir olmayım da ne olayım ben ben daha yeni yeni kendime gelirken belirteyim oğlum 2 yasına basacak benden ikinci çoçuğun isteyen kocama ne diyeyim önüm de kocaman bir iş derti varken KPSS gibi ben kime yetişeyim , çalışan bakımlı Zayıf becerikli misafirperver titiz seksi güleryüzlü bir kadın Sabırlı içten söylenmeyen bir anne hangisi olayım hangisi ...

Canim cidden kadin olmak zor anne olmak zor....herseye yetisebilmek zor.... 2 cocuk olunca daha iyi anladim. Herseyi olurina birakmak lazim. Dusunmeden onune ne geliyorsa onu yasamak lazim bazen

Allah bağışlasın evlatlatını canım verirsin inş Bebeğin daha küçük zamanla Sabırla olmayacak şey yok
sağol cnm inş.işim çok zor biliyorum.tatlı türevi olan herşeyi çok seviyorum.tatlı gördüğümde resmen kendimle savaşıyorum. ha bi de yemeğe aşık bi eşim var. kuru ekmeği öyle bir yer ki dayanamaz senin de canın ister.

Kilolarından şikayet eden ben etrafta eee sen anne oldun hormonların Değişti elbet kilo alacaksın diyordu ben kadınsam onlar ne ben anne olduysam o kadınlar anne değilmiydi etrafım da çok görür oldum Minicik karnıyla dolaşan anne adaylarını ya da kucağında minnacık bebeğiyle tığ gibi görünen bakımlı Kadınlara sinir olmayım da ne olayım ben ben daha yeni yeni kendime gelirken belirteyim oğlum 2 yasına basacak benden ikinci çoçuğun isteyen kocama ne diyeyim önüm de kocaman bir iş derti varken KPSS gibi ben kime yetişeyim , çalışan bakımlı Zayıf becerikli misafirperver titiz seksi güleryüzlü bir kadın Sabırlı içten söylenmeyen bir anne hangisi olayım hangisi ...
galiba hepsi saydıklarının arasında sadece zayıf anne değilim.istesen hepsi olabilirsin.istersen ama

galiba hepsi saydıklarının arasında sadece zayıf anne değilim.istesen hepsi olabilirsin.istersen ama
Ne mutlu sana o zaman canım . Hiç bir ne kendim yetti bana ne de Çevremdekiler . Mükemmeliyetçi bir yapım var herlde çünkü Çevremdekiler herşeyimin OLDUĞUNU hala neden mutlu olmadığıma şaşırıyorlar ama beni mutlu eden seyler değil sahip olduklarım dahil farklı beklentilerim hayattan. Benim . Ne bilim tatil demek Çekirdek aile ile küçük bir sahil evinde geçen günler bahçede yemek yemek denize girmek eşimle yapacagım güzel mutlu sohbetler çıçuklarla oynamak ha bu Ara da Zayıf olmak şık giyinmek gibi Şeyler .., bizim yayla evimiz var altta ablam Üstte kaynanam onun üstünde kaynım biraz iletide annemler kalabalık kalabalık çok sıkıldım ve çok yorucu her gün bir yerde yiyoruz anneme gidince illa ki kaynanama da sonra ablama offf offf sıkıldım anlayacağın eşim öle konuşkan biri değildir sohbetlerimiz yok hayallerimiz tam Ters o evde dinlemeyi tercih ederken ben yeni yerler gezmeyi seviyorum

Günaydın kızlar bügün çok şaşkınım 1 haftadır tartılmıyotdum bugun bir tartıya çıktım 68.8 gördüm hala soktayım ya bu süper bir haber benim için çok mutluyum

Günaydın kızlar bügün çok şaşkınım 1 haftadır tartılmıyotdum bugun bir tartıya çıktım 68.8 gördüm hala soktayım ya bu süper bir haber benim için çok mutluyum

Oooo super canim bu yaaa insallah ben de 60 lari görürüm.hedefin kacti senin

Kızlar ya ben Kafayı yedim ya da tartı 2 saat önce geri tartıldım 70 diyor acaba çok iş Yaptım ödem mi topladım Kafayı yiyeceğim

Kızlar ya ben Kafayı yedim ya da tartı 2 saat önce geri tartıldım 70 diyor acaba çok iş Yaptım ödem mi topladım Kafayı yiyeceğim

Canim tartida bir anormallik olabilir. Tarti ayni yeri de miydi

Bu Sabah tartıldım 70.3 offf offf canım sıkkın Tartu dün hatalıydı herlde ama ablam filan tartıldı aynı çıktı doğru yani

Merhaba kızlar bayram tatil derken koptum diyetten bayadır doymak bilmez oldum gene . Su an evdeyim ya ondan sıkıntıdan yiyorum sanırım ben çalışmak için öğretmek için yaratılmışım evde çok sıkılıyorum ve Yemeğe sarılıyorum . Yayladayım 3 ay burası serin annemler ablamlar kahvaltılarımız bol bol geçiyor yedikçe yiyoruz ne yapacagım bilmiyorum

2 bardak su içmekle başladım güne artık etken kalkacağım metabokizmamın hızlanması için
Son 10 için . 1. Gün

Merhaba günlüğüm tekrar burdayım ocağa kadar hedefim 63 her ay 1 1.5 kilo arası hedefim
Haydi Bismiallah

Organik köy kahvaltısı saat 10.00
image.jpg

Keçi peyniri
Bahçeden roka Semiz otu domates Salatalık Süs biberi
Cevizli biber
Köy yumurtası
Yeşil Çay tam tahıllı ekmek 2 dilim

Ah ah sabah herşey çok iyiydi ama sonra mahvettim hiç bahsetmeyin yediklerimden off offf cajım çok sıkkın dostlar

Back