Kilolarından şikayet eden ben etrafta eee sen anne oldun hormonların Değişti elbet kilo alacaksın diyordu ben kadınsam onlar ne ben anne olduysam o kadınlar anne değilmiydi etrafım da çok görür oldum Minicik karnıyla dolaşan anne adaylarını ya da kucağında minnacık bebeğiyle tığ gibi görünen bakımlı Kadınlara sinir olmayım da ne olayım ben ben daha yeni yeni kendime gelirken belirteyim oğlum 2 yasına basacak benden ikinci çoçuğun isteyen kocama ne diyeyim önüm de kocaman bir iş derti varken KPSS gibi ben kime yetişeyim , çalışan bakımlı Zayıf becerikli misafirperver titiz seksi güleryüzlü bir kadın Sabırlı içten söylenmeyen bir anne hangisi olayım hangisi ...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız
- Konu Sahibi eminim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- 6 Mayıs 2013
- 3.825
- 3.130
- 133
sağol cnm inş.işim çok zor biliyorum.tatlı türevi olan herşeyi çok seviyorum.tatlı gördüğümde resmen kendimle savaşıyorum. ha bi de yemeğe aşık bi eşim var. kuru ekmeği öyle bir yer ki dayanamaz senin de canın ister.Allah bağışlasın evlatlatını canım verirsin inş Bebeğin daha küçük zamanla Sabırla olmayacak şey yok
- 6 Mayıs 2013
- 3.825
- 3.130
- 133
galiba hepsi saydıklarının arasında sadece zayıf anne değilim.istesen hepsi olabilirsin.istersen amaKilolarından şikayet eden ben etrafta eee sen anne oldun hormonların Değişti elbet kilo alacaksın diyordu ben kadınsam onlar ne ben anne olduysam o kadınlar anne değilmiydi etrafım da çok görür oldum Minicik karnıyla dolaşan anne adaylarını ya da kucağında minnacık bebeğiyle tığ gibi görünen bakımlı Kadınlara sinir olmayım da ne olayım ben ben daha yeni yeni kendime gelirken belirteyim oğlum 2 yasına basacak benden ikinci çoçuğun isteyen kocama ne diyeyim önüm de kocaman bir iş derti varken KPSS gibi ben kime yetişeyim , çalışan bakımlı Zayıf becerikli misafirperver titiz seksi güleryüzlü bir kadın Sabırlı içten söylenmeyen bir anne hangisi olayım hangisi ...
Ne mutlu sana o zaman canım . Hiç bir ne kendim yetti bana ne de Çevremdekiler . Mükemmeliyetçi bir yapım var herlde çünkü Çevremdekiler herşeyimin OLDUĞUNU hala neden mutlu olmadığıma şaşırıyorlar ama beni mutlu eden seyler değil sahip olduklarım dahil farklı beklentilerim hayattan. Benim . Ne bilim tatil demek Çekirdek aile ile küçük bir sahil evinde geçen günler bahçede yemek yemek denize girmek eşimle yapacagım güzel mutlu sohbetler çıçuklarla oynamak ha bu Ara da Zayıf olmak şık giyinmek gibi Şeyler .., bizim yayla evimiz var altta ablam Üstte kaynanam onun üstünde kaynım biraz iletide annemler kalabalık kalabalık çok sıkıldım ve çok yorucu her gün bir yerde yiyoruz anneme gidince illa ki kaynanama da sonra ablama offf offf sıkıldım anlayacağın eşim öle konuşkan biri değildir sohbetlerimiz yok hayallerimiz tam Ters o evde dinlemeyi tercih ederken ben yeni yerler gezmeyi seviyorumgaliba hepsi saydıklarının arasında sadece zayıf anne değilim.istesen hepsi olabilirsin.istersen ama
- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Günaydın kızlar bügün çok şaşkınım 1 haftadır tartılmıyotdum bugun bir tartıya çıktım 68.8 gördüm hala soktayım ya bu süper bir haber benim için çok mutluyum
Oooo super canim bu yaaa insallah ben de 60 lari görürüm.hedefin kacti senin
Aslında 64 Altın'da düğün öncesi olmuştum en son Ama bu sefer hedefim hep olmak istedigim kilo 60 canım ins bu sene görürümOooo super canim bu yaaa insallah ben de 60 lari görürüm.hedefin kacti senin
- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aslında 64 Altın'da düğün öncesi olmuştum en son Ama bu sefer hedefim hep olmak istedigim kilo 60 canım ins bu sene görürüm
Az kaldi boyle devam edersen 60 olacaksin yakinda
- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Kızlar ya ben Kafayı yedim ya da tartı 2 saat önce geri tartıldım 70 diyor acaba çok iş Yaptım ödem mi topladım Kafayı yiyeceğim
Canim tartida bir anormallik olabilir. Tarti ayni yeri de miydi
Merhaba kızlar bayram tatil derken koptum diyetten bayadır doymak bilmez oldum gene . Su an evdeyim ya ondan sıkıntıdan yiyorum sanırım ben çalışmak için öğretmek için yaratılmışım evde çok sıkılıyorum ve Yemeğe sarılıyorum . Yayladayım 3 ay burası serin annemler ablamlar kahvaltılarımız bol bol geçiyor yedikçe yiyoruz ne yapacagım bilmiyorum
- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
- 448
tabagın çok güzel gözüküyor,ben de yeniden başlamana sevindimOrganik köy kahvaltısı saat 10.00Eki Görüntüle 1605054
Keçi peyniri
Bahçeden roka Semiz otu domates Salatalık Süs biberi
Cevizli biber
Köy yumurtası
Yeşil Çay tam tahıllı ekmek 2 dilim