Sil Baştan Başlamak İsteyenler

BEN YAŞAMIMI DEĞİŞTİRDİM!

Dün kızım sınavdan 85 almış (sosyalden) dinden de yine 100 çekmiş (darısı diğer derslere) küçük kızıma da hocası aferin demiş, hatasız okuduğu için- 1. sınıf)
Heyooo afferin ikinize de "mc hamburger ödülüne ne dersiniz" dedim. sevindiler.

Eve gittik, biraz tv izleyin dedim, tavuk suyuna tarahana çorba pişirdim, ikisi de birer tabak içti hamburger önü sağlıklı çorba -içim rahat etti- Sonra ben ekmeksiz 6 kaşık ciğer sote + salata + 1 bardak ayranımı içtim. Mutfağımı hızla toparladım saat 7,30 oldu. Çocukları aldım doğru mc'e amaaaa yanıma yeşil çayımı ve suyumu aldım, onlara hamburger menü ben en büyük bardağınızda çay ama çayım yanımda dedim. Zaten miss gibi ciğer salatamı yemiş doymuşum, ne canım çekti, ne ağzım sulandı onlar yedi sohbet ettik, ben çayımı keyifle içtim.
Dolaştık, haydi dedim size birer mado dondurma (birer kepçe, ben pek para harcamak istemem lüks bulurum ama çok şaşırdılar sevindiler, mutlu oldular) dondurma da canım çekmedi, biraz yürüdük yediler eve geldik. Onlar doğru yatağa ben Ece ile 25 dk. 2 mil leslie yaptım, çok yorgundum 3 mile çıkamadım. Üşenmedim duşumu aldım BÜYÜK BİR GÖNÜL HUZURU ile uyudum!

Teşekkür ederim iltifatlar için hepimiz insanız her animiz tabiki bir olmuyor bunlari hepimiz biliyoruz ama bazen birinin yüreğimize dokunup samimiyetle bu sözleri söylemiş olması daha rahatlatıyor geçmişe takılıp şu anı kaçırmak istemiyorum sadece bunu belki yaptım bende ama artık yapmak istemiyorum

Menüm
Sabah 9.30
1 bardak sut
2 yk yulaf
2 ceviz 1 muz tarçın
Öğle 13.00
5yk kıymalı sebze 1blade salata 1 dilim ekmek 1 kakaolu petibör
Ara
14.30
Yeşilçay
16.00
Yarim fincan leblebi
Akşam 19.00
5yk pırasa 3yk yoğurt 1 etimek
Su 2.5 litre
Spor 50 dk eliptik(yaptım)15 dk pilates (yapacağım)

Yine dışarı çıkıyoruz o yüzden ara öğünüm parca parca oldu. Eve yemeğe döneriz dedik pırasa yaptım dönmesek de yine dışarda da sebze olur. Bu arada sabah kahvaltısında doymuyorum. Tüm gün de öyle ac geçiyor. Ne yersem yiyeyim kahvaltıda ac kalınca doyamıyorum nasıl olacak bilmiyorum dun sabah yarim simit peynir zeytin kahvaltı ettim. Gün boyu ne acıktım ne de kaçamak istedi canım hata öğle ekmeğimi arada leblebiyi bile yemedim yine de doydum

Diyetisyeninle konus bence o sekilayarlasin

Aaaa, ben de yulaf lapası yapınca doymadığımı düşünüyorum, 1 muza ve onca süte rağmen, yulafın tok tutma özelliği olmasına rağmen..

Ben de yazayim menumu
... MENUM...
SABAH (03.30)
2 dlm tost ekmegi ile tost
(1 dlm kasar +1dlm cheddar peyniri ile)
1.5 h. Yumurta

AKSAM (19.10)
1 kase yayla corbasi
Salata
1 yk p. Pilavi
3 yk tavuk sote

SU 2 yi gecer

Yarin diyetisyen sonrasi yazarim kilomu bi ay dolacak bakalim kac kg gitti

Umarım istediğin gibi bı sonuç alırsın emelim. Benim de pzt 1 ay olacak bakalım ben naptım :)

Menümü yazayım canlarım
Sabah
Limonlu su

Kahvaltı 10:00
1 yumurta
1 tb ekmeği
1 dilim yy beyaz peynir+ çörekotu
Küçük bir parça dil peyniri
Maydonoz, nane
Şekersiz çay

Ara 12:00
Beyaz çay

Öğle 15:00
5 yk zeytinyağlı barbunya
Bı kase cacık

Akşam 19:30
1 kase tarhana çorbası
6 yk zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yoğurt+ keten tohumu

3 lt su
80 dk pilates ( evet evet yanlış okumadınız ama ısınma esneme de içinde )
15 dk yürüyüş

Gunaydin.

Umarım istediğin gibi bı sonuç alırsın emelim. Benim de pzt 1 ay olacak bakalım ben naptım :)

Insallh canim ya senden de guzel haber duyacagimizi dusunuyorum.

Su spor menu uclusu harika

Kizlar gecen hafta 91.2
Bugun 90.3
-900
Gobekten, 27 gogusten 13 mide kismi 8. Kalca 12 cm incelmisjn

Yani cok az kilo gitmis menulerimi goruyosunuz neden bu kadar. Az gidiyo cok sinir oluyorum
Canım az değil ki 900 Gr gayet iyi bir hafta için. Daha fazlası da sağlıksız olur. Bence çok büyük rakamlar hayal etme yavaş da olsa sağlıklı kilo vermeyi tercih et.

Slm kızlar bugün nişanımız var o yüzden diyete dikkat edemiyorum.sabah 1 dilim ekmek 4 zeytin yeşilçay biraz peynir ve biraz yumurta yedim. Su 2 olur spor 20 dk koştum. Aksama kadar birşey yiyemem. Yediklerimi gece yazarım

Kizlar gecen hafta 91.2
Bugun 90.3
-900

Yani cok az kilo gitmis menulerimi goruyosunuz neden bu kadar. Az gidiyo cok sinir oluyorum
Emelim 900 bence de normal bende ayni durumdayım yağdan gittiği surece sorun yok bence incelme de var. Diyetisyen ne diyo

Kızlar bugün çok kötü hissediyorum kendimi yani çok şükür hiç bir sorunum yok ama bir moral bozukluğu var sormayın ne diyet yapasım var ne de kilo vermeye inancım Regl yaklaştı ondan mıdır tam bir depresyon hali var üzerimde eşim bile niye gülmüyorsun yüzün asık dedi offf

Menü yazayım diyet dışı hepsi
Sabah 11.00
1 dilim ekmek üstüne krem peynir 1 tatlı kaşığı kadar 4 zeytin yeşilçay
Aksam 18.30
2 kepçe kuru fasulye 1 dilim ekmek 2yk pilav 2yk turşu 1 kase yoğurt 1 köfte kadar tavuk haşlama
Ara 21.30
2 kibrit kutusu kadar pasta 1 sade soda
Su 2.5 litre spor 20 dk koşu
Biraz fazla oldu ama yapacak bisey yok

Kizlar gecen hafta 91.2
Bugun 90.3
-900

Az değil bitanem. Bravo sana. İncelmen de güzel hem de 1 kilo gitmiş daha ne olsun.. 12 HAFTADA 3 ay sonra 12 kiloya yakın vermiş olacaksın SABRET.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…