- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.761
Teşekkür ederim iltifatlar için hepimiz insanız her animiz tabiki bir olmuyor bunlari hepimiz biliyoruz ama bazen birinin yüreğimize dokunup samimiyetle bu sözleri söylemiş olması daha rahatlatıyor geçmişe takılıp şu anı kaçırmak istemiyorum sadece bunu belki yaptım bende ama artık yapmak istemiyorumne güzel yazmışsın Baharcım, adın gibi gönüllerimize bahar açtırdın.
Emelciğim ben de 68'den 75 e fırladım, ama geçmişe bakmaktansa şimdiden mutlu olmalıyız, bence damak tadımıza uygun sağlıklı ve yemekten keyif aldığımız yiyeceklerle zayıflamayı, zayıf kalmayı öğrenmek gerek. Bu aşamada bunu başarmak da önemli bence, şu ana kadar hep mutlu oldum yediklerimden, yemediklerimden, sporumdan, çayımdan kahvemden. Az sonra örnek vererek açıklayacağım.
Diyetisyeninle konus bence o sekilayarlasinYine dışarı çıkıyoruz o yüzden ara öğünüm parca parca oldu. Eve yemeğe döneriz dedik pırasa yaptım dönmesek de yine dışarda da sebze olur. Bu arada sabah kahvaltısında doymuyorum. Tüm gün de öyle ac geçiyor. Ne yersem yiyeyim kahvaltıda ac kalınca doyamıyorumnasıl olacak bilmiyorum dun sabah yarim simit peynir zeytin kahvaltı ettim. Gün boyu ne acıktım ne de kaçamak istedi canım hata öğle ekmeğimi arada leblebiyi bile yemedim yine de doydum
Yine dışarı çıkıyoruz o yüzden ara öğünüm parca parca oldu. Eve yemeğe döneriz dedik pırasa yaptım dönmesek de yine dışarda da sebze olur. Bu arada sabah kahvaltısında doymuyorum. Tüm gün de öyle ac geçiyor. Ne yersem yiyeyim kahvaltıda ac kalınca doyamıyorumnasıl olacak bilmiyorum dun sabah yarim simit peynir zeytin kahvaltı ettim. Gün boyu ne acıktım ne de kaçamak istedi canım hata öğle ekmeğimi arada leblebiyi bile yemedim yine de doydum
Umarım istediğin gibi bı sonuç alırsın emelim. Benim de pzt 1 ay olacak bakalım ben naptım :)Ben de yazayim menumu
... MENUM...
SABAH (03.30)
2 dlm tost ekmegi ile tost
(1 dlm kasar +1dlm cheddar peyniri ile)
1.5 h. Yumurta
AKSAM (19.10)
1 kase yayla corbasi
Salata
1 yk p. Pilavi
3 yk tavuk sote
SU 2 yi gecer
Yarin diyetisyen sonrasi yazarim kilomu bi ay dolacak bakalim kac kg gitti
Umarım istediğin gibi bı sonuç alırsın emelim. Benim de pzt 1 ay olacak bakalım ben naptım :)
Menümü yazayım canlarım
Sabah
Limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 yumurta
1 tb ekmeği
1 dilim yy beyaz peynir+ çörekotu
Küçük bir parça dil peyniri
Maydonoz, nane
Şekersiz çay
Ara 12:00
Beyaz çay
Öğle 15:00
5 yk zeytinyağlı barbunya
Bı kase cacık
Akşam 19:30
1 kase tarhana çorbası
6 yk zeytinyağlı taze fasulye
3 yk yoğurt+ keten tohumu
3 lt su
80 dk pilates ( evet evet yanlış okumadınızama ısınma esneme de içinde )
15 dk yürüyüş
Canım az değil ki 900 Gr gayet iyi bir hafta için. Daha fazlası da sağlıksız olur. Bence çok büyük rakamlar hayal etme yavaş da olsa sağlıklı kilo vermeyi tercih et.Kizlar gecen hafta 91.2
Bugun 90.3
-900
Gobekten, 27 gogusten 13 mide kismi 8. Kalca 12 cm incelmisjn
Yani cok az kilo gitmis menulerimi goruyosunuz neden bu kadar. Az gidiyo cok sinir oluyorum
Emelim 900 bence de normal bende ayni durumdayım yağdan gittiği surece sorun yok bence incelme de var. Diyetisyen ne diyoKizlar gecen hafta 91.2
Bugun 90.3
-900
Yani cok az kilo gitmis menulerimi goruyosunuz neden bu kadar. Az gidiyo cok sinir oluyorum
Bisey demedi iyi dediEmelim 900 bence de normal bende ayni durumdayım yağdan gittiği surece sorun yok bence incelme de var. Diyetisyen ne diyo
Az değil bitanem. Bravo sana. İncelmen de güzel hem de 1 kilo gitmiş daha ne olsun.. 12 HAFTADA 3 ay sonra 12 kiloya yakın vermiş olacaksın SABRET.Kizlar gecen hafta 91.2
Bugun 90.3
-900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?