• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

RamazaN dan sonra tamir karbonhidrat bağımlısı oldum ya doymak bilmiyorum yemekten kalkıyorum meyve yiyorum meyve yiyorum seker yiyorum durduramıuorum Kendimi ya nasıl bas edeceğim . 4 Kasım'da başladım buraya 1 sene sonra hedefime kavuştum demek istiyorum artık .offff sorunu. Belli evde oturmak sıkılmak sıkıldıkça buzdolabına yönelmek yedikçe mutsuz olmak kilo aldıkça mutsuz olmak .kızlar buna bir çare bulmalı ben burayı bırakmayayım en azından

RamazaN dan sonra tamir karbonhidrat bağımlısı oldum ya doymak bilmiyorum yemekten kalkıyorum meyve yiyorum meyve yiyorum seker yiyorum durduramıuorum Kendimi ya nasıl bas edeceğim . 4 Kasım'da başladım buraya 1 sene sonra hedefime kavuştum demek istiyorum artık .offff sorunu. Belli evde oturmak sıkılmak sıkıldıkça buzdolabına yönelmek yedikçe mutsuz olmak kilo aldıkça mutsuz olmak .kızlar buna bir çare bulmalı ben burayı bırakmayayım en azından
yazmaya devam et..sorunlar sende çözümü de sende.. yazdıkça çözüme daha yaklaşıcaksın canım.. kendine dürüst ol ve yaz.. belki bugün yarın degil ama bir gün tam olarak başlayacaksın..buraya yazarak o günün gelmesini hızlandırablirsin..

Merhaba günlüğüm artık daha az Yemeğe çalışacağım yeme ataklarını daha hafif geçirmemeye çalışacağım su ana herşey fena değildi
Sabah : 2 kare pizza küçük domates Salatalık biraz tereyağı
Öğle : taze fasulye bir tabak cacık Biraz rkrmek
Bir armut 2 incir Yazınca anladım baya yemişim aksama lahmacun var bakalım Nasul yatacağım kendimi

Aksam 3 küçük lahmacunla bitirdi 2 olsa daha iyi olacaktı ama dayanamadım yavaş yavaş gene azaltacağım midem 5 tane yiyecek kadar büyümüş ce gözüm aç en önemlisi ama durabildim çok şükür . Su an karnım biraz aç . Aç uyumayı özlemişim

Sorunlarımı sıkıntılarımı yiyerek atlatamam herlde çünkü yedikçe daha kötü oluyorum morelim bozuluyor bugun için az yiyerek daha mutlu olduğumu fark ettim bu sürede yemek yemek mutluluk vermiyor bana artık hedefimde [10 kilo var bakalım olacak mı bu sefer

Seni burada yeniden görmek ne güzel...sorunlara karşı yemek benim de büyük hatamdı bunu çözmek bizim elimizde

image.jpg
Sabah ve Öğlen menüm Aralar da armut incir yedim aksama 2 adet lahmacun 2 Kaşık patates salatası
Avm orta boy Mısır :KK43:(((((
Zamanla alışacağım tekrar eski düzenime inş başka birşeyler de yemiş olabilirim hatırlamıyorum

eminim .!.:
TSK ederim

TSK ederim canım sen nasıldın ne durum dasın keyfin nasıl ben baya ara vetdim ama tekrar toparlanacağım inş
Benim durum kötü be eminem verdiğinin hepsini aldığım yetmemiş gibi +3 kiloda aldım diyetisyene gidiyorum ama olması gene tık tık gidiyo 20 gün sonra randevum var 20 günde 6 kilo verdiren diyeti yapıcam yarın başlıcam

Off offf canım çok sıkılıyor biri Brni mutfaktan çıkartsın yardım edin Dostlarım

Merhaba günlüğüm bayadır yokum buralar da yazın tatilin vermiş olduğu sıkıntıyla aldım baya kilo su an 73 kiloyum
Tekrar okula başladım haftanın 4 günü okuldayım sağlıklı beslenmeye başladım bile beslenmem meyve süt ve hafif öğünlerle atlatıyorum akşamları da dikkat etsem hiç sorun kalmayacak gibi
Su ana kadar 2 kepekli Galata Üçgen peynir
Bir hurma meyvesi
Bir elma
Yeşil Çay
Zencefilli limonlu Çay
1 lt su

Evet Sonun da içimdeki canavarı durdurabildim okula başladığım dan beri herşey yolun da azalttım yediklerimi öyle haftada çok kilo beklentim yok benim sağlıklı bir şekilde son 10 kilomu vermek istiyorum
Hayatıma giren bitki çayları süt ve yogurt ağırlıklı beslenmem bide en az 2 meyve yiyorum en az 2 litre su şimdilik bu kadar özlemişim sağlıklı ve düzenli beslenmeyi .
Ençok özlediğim ise karnım tıka basa dolu değil rahatım

Evet Sonun da içimdeki canavarı durdurabildim okula başladığım dan beri herşey yolun da azalttım yediklerimi öyle haftada çok kilo beklentim yok benim sağlıklı bir şekilde son 10 kilomu vermek istiyorum
Hayatıma giren bitki çayları süt ve yogurt ağırlıklı beslenmem bide en az 2 meyve yiyorum en az 2 litre su şimdilik bu kadar özlemişim sağlıklı ve düzenli beslenmeyi .
Ençok özlediğim ise karnım tıka basa dolu değil rahatım
hoşgeldin canım. Fotoğraf bekliyorum menülerinden:KK49:

:KK45:Ins canım biraz daha düzenleyeyim Hayatımı resimlerle döneceğim . Ama benim paylaştığım menüler iştah açtığı söyleniyor

Merhaba kızlar dün tüm gün hastaneydik Açlıktan ölmüştüm saat 1 gibi orta boy pizza yedim ekmeği incrcikti ama baya bit doydum pişman Değilim ama 70 kadar acele vermem 3.5 kilo var
Bügün herşey iyiydi yeşil fasulye yoğurt yedim aksam

Düzenlemeyen ben kilo alan ben mutsuz oln ben yorgun olan ben bıktım artık bıktım

Merhaba günlüğüm
Yaklaşık 3 yıldır buradayım burda çok kilolar verdim yeri geldi aldIm ama burda olmak ama hep iyi geldi . Şimdi gene buralardayım 3.5 yasında oğlum ve 25 günlük bir kız bebeğim var ve emziriyorum . Öle büyük büyük hedeflerim Yok ayda 1 2 kşlı vererek ideal kiloma ulaşmak istiyorum em kısa zaman da . Beslenmemi kısmayacağım hamur işi ve abur cubur yememeye çalışacağım inş. Bu sürede 2 çoçukla çok dışarı çıkamayacağım çok onun için evde spor dans ve ekiptile vermeye çalışacağım .

Başlangıç kilom 87

Bugün ki menüm
Sabah :9 zeytin haşlanmış yumurta peynir domates tahin pekmez 2 dilim ekmek
Öğlen 13.30 mercimekli bulgUr pilavı yoğurt kuru sopan ( malum emziriyorum )
Su ana kadar 5 bardak su
60 dk dans ettim

Kızlar su an tereyağı ekmek peynir yedim ya dayanamadım
Okadar dans ettim yaktığım kalori kadar yedim geri

Merhaba aksam biraz ağır gibi geçti :
6 kaşık tavuk söte 4 kaşık pilav salata
Bol bol su karnım tok su an sanırım çok yedigim için . Kızım uyursa ya lessi yapsam ya da 20 dk dans etsem çok iyi olacak .
Neye Can'ım sıkılıyor bikşyor musunuz her sene diyetle geçiyor ömrüm su son 5 yıl hep diyet yapıyorum aslında tam diyet değil de degil yiyip yiyip kilo alamayanlar sinir olmuşumdur bakalım kaç ay da hedefime ulaşacağım .. belki de yıllarımı alacak

Back