• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Slm kizlar. Herkes Gezmede mi ne :)

... MENUM...

SABAH (08.30)

2 dlm ç. Ekmegi
3 dlm pastirma
1 h. Yumurta
Yesillik

ÖĞLE (13.30)
6yk ruseymli makarna
Salata
1 sb ayran

ARA (16.30)
Yarim cb sut
1 nesfit bar

AKSAM (19.00)
6yk. Kabak yemegi
2yk yogurt
Salata
1 dlm ekmek

ARA (21.30)
1 cb kefir
1 elma

SU 3.5 olur

Slm menüm yine liste dışı malum gezmekten
Sabah 11.00
1 dilim ekmek 1 yk krem peynir 2 çeri domates 4 zeytin şekersiz cay 1 yumurta
Ara 16.00 2 tuzlu kurabiye
Aksam 18.30
2 kepçe kuru fasulye 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt 1 tavuk buy haşlama tursu
Su 2.5
Spor yok

Kızlar hayırlı geceleri öncelikle. Dün menümü yazamadım ama genel manada iyiydi spor da öyle.
Bugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 tb ekmeği
1 dilim yarım yağlı peynir + çörekotu
Tere, maydonoz, dereotu
Şekersiz çay

Ara 12:00
Beyaz çay

Öğle 15:00
200 Gr. Hamsi tava
Salata

Akşam 19:00
1 kepçe et suyuna çorba
5 yk zeytinyağlı barbunya
3 yk yoğurt+ keten tohumu
Salatalık turşusu

Ara 21:00
Beyaz çay
55 dk yürüyüş 3 lt su

Yarın diyetisyene gidicem ama hiç umutlu değilim arkadaşlar çok şistim adetim çok yaklaştı bakalım hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Kızlar benim berbat geçti,

Mantı yedim c.tesi günü, dün de pizza yedim geç saatte yemedim ama,
Ya Allah! Bismillah!

Bu sabah ekmeksiz bol yeşil + domates + 2 ceviz + 2 kk beyaz peynirle kahvaltımı çaysız yaptım.
Şimdi yeşil çay içiyorum!

Yedim mi yedim ama devamı gelmeyecek Fatmacım senin misal - ki sen fazla abartmamışsın- yeniden temiz beslenmeye döndüm inşalllah!

EMELinEMELi EMELinEMELi [/USER]
03 Şubat 95.5 /10 Şubat 93.8 /17 Şubat 94.8 / 24 Şubat 93.4
03 Mart 94.5 / 10 Mart 92.2 / 17 Mart 92.1 / 24 Mart 91.2 / 30 Mart 90.3

İki ay olmuş canım!
Ama dönüp bakınca 6 kilo vermişsin, dile kolay, göze görünmez ama kıyafetin farklılaşmıştır o göze görünür işte. bence epeyce fark atmışsın maaşallah.
10 kilo vermiş olacaksın çok yakında!

Gunaydinnnn kizlar hafta sonu kacamagim yoktu sukur. Olanlarda uzulmesin cumaya hepsi yakilir eksiyede dusulur.

EMELinEMELi EMELinEMELi [/USER]
03 Şubat 95.5 /10 Şubat 93.8 /17 Şubat 94.8 / 24 Şubat 93.4
03 Mart 94.5 / 10 Mart 92.2 / 17 Mart 92.1 / 24 Mart 91.2 / 30 Mart 90.3

İki ay olmuş canım!
Ama dönüp bakınca 6 kilo vermişsin, dile kolay, göze görünmez ama kıyafetin farklılaşmıştır o göze görünür işte. bence epeyce fark atmışsın maaşallah.
10 kilo vermiş olacaksın çok yakında!

Baya fark ediyo kralicem sukur baslamasak belki +6 olacakti. Bunada sukur devami gelsin hepimiz icin insallh

Kızlar moral bozmak üzülmek yok. Geçti gitti kilo verdik bence yeni başladığımız güne gore eksideyiz önemli olan o. goldenheart goldenheart Canım çok abartmadım yerken dengelemeye çalıştım olduğu kadar artik ama düzenli olmadı o yüzden de feci ödemim var şuan yüzüm ellerim ayaklarım balon gibi nasıl atarım bilmem:(

Kızlar moral bozmak üzülmek yok. Geçti gitti kilo verdik bence yeni başladığımız güne gore eksideyiz önemli olan o. goldenheart goldenheart Canım çok abartmadım yerken dengelemeye çalıştım olduğu kadar artik ama düzenli olmadı o yüzden de feci ödemim var şuan yüzüm ellerim ayaklarım balon gibi nasıl atarım bilmem:KK43:

Evet Fatmacım, ben listeni katiyyen abartısız buldum, sadece diyetisyenin listesi değil, başka da bişi yoktu!

Psikolojik olmasın :(
Su iç bol bol.. Hepsi geçer, sen zaten kaçamak yapmamışsın!

Selam kızlar nasılsınız kendimce karar aldım kötü geçen bir hafta sonundan sonra artık şok diyetler şunlar bunlar yok sadece az ve öz yeme var iki haftadır kendimi paraladım verdiğim 1kilo bir öğün fazla yedim aldığım iki kilo sadece moral bozukluğu bana instagramda hayatım diyet var Binge eating le mücadele ediyorum demiş hakkaten nedir bu diye baktığımda sanki beni anlatmış ben de bundn sonra listelerle kasmıycam kendimi sadece vücudumu dinleyeceğim

Selam kızlar nasılsınız kendimce karar aldım kötü geçen bir hafta sonundan sonra artık şok diyetler şunlar bunlar yok sadece az ve öz yeme var iki haftadır kendimi paraladım verdiğim 1kilo bir öğün fazla yedim aldığım iki kilo sadece moral bozukluğu bana instagramda hayatım diyet var Binge eating le mücadele ediyorum demiş hakkaten nedir bu diye baktığımda sanki beni anlatmış ben de bundn sonra listelerle kasmıycam kendimi sadece vücudumu dinleyeceğim
Canım sok diyetler bence 2 veya 3 kilo fazlası olanlar için bizim yolumuz uzun kalıcı olsun istiyoruz o yüzden bence de sağlıklı ve dengeli yeterli beslenme daha iyi. Benim diyetisyenim herşeyden veriyor tabi hamur isi tatlılar yağlı ve hazır gıdalar hariç. Bunlardan yediğim de ise nasıl dengeleyecegimi öğretiyor zorlanmıyorum

Ben dün bunu yapmaya çalıştım, abartmamaya.. ama yedim. off bazen umutsuzluğa kapılıyorum, tam 6 senedir uğraşıyorum, bir ay düzenli sağlıklı beslenip sonra bozuyorum.
İlk kez yaklaşık 3 aydır istikrarlıyım, sizlerin sayesinde.

Back