- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
- #1.781
Günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin. İnşallah sonuçlar iyi olur bence kilo vermişsindir. Hem diyetisyen giden yagi da ölçebiliyor senin ödem varsa da söyler zaten dert etmeGünaydın kızlar daha çıkamadık mı hafta sonu havasından :))
EMELinEMELi [/USER]
03 Şubat 95.5 /10 Şubat 93.8 /17 Şubat 94.8 / 24 Şubat 93.4
03 Mart 94.5 / 10 Mart 92.2 / 17 Mart 92.1 / 24 Mart 91.2 / 30 Mart 90.3
İki ay olmuş canım!
Ama dönüp bakınca 6 kilo vermişsin, dile kolay, göze görünmez ama kıyafetin farklılaşmıştır o göze görünür işte. bence epeyce fark atmışsın maaşallah.
10 kilo vermiş olacaksın çok yakında!
Kızlar moral bozmak üzülmek yok. Geçti gitti kilo verdik bence yeni başladığımız güne gore eksideyiz önemli olan o. goldenheart Canım çok abartmadım yerken dengelemeye çalıştım olduğu kadar artik ama düzenli olmadı o yüzden de feci ödemim var şuan yüzüm ellerim ayaklarım balon gibi nasıl atarım bilmem
Gunaydinnnn kizlar hafta sonu kacamagim yoktu sukur. Olanlarda uzulmesin cumaya hepsi yakilir eksiyede dusulur.
Baya fark ediyo kralicem sukur baslamasak belki +6 olacakti. Bunada sukur devami gelsin hepimiz icin insallh
Canım sok diyetler bence 2 veya 3 kilo fazlası olanlar için bizim yolumuz uzun kalıcı olsun istiyoruz o yüzden bence de sağlıklı ve dengeli yeterli beslenme daha iyi. Benim diyetisyenim herşeyden veriyor tabi hamur isi tatlılar yağlı ve hazır gıdalar hariç. Bunlardan yediğim de ise nasıl dengeleyecegimi öğretiyor zorlanmıyorumSelam kızlar nasılsınız kendimce karar aldım kötü geçen bir hafta sonundan sonra artık şok diyetler şunlar bunlar yok sadece az ve öz yeme var iki haftadır kendimi paraladım verdiğim 1kilo bir öğün fazla yedim aldığım iki kilo sadece moral bozukluğu bana instagramda hayatım diyet var Binge eating le mücadele ediyorum demiş hakkaten nedir bu diye baktığımda sanki beni anlatmış ben de bundn sonra listelerle kasmıycam kendimi sadece vücudumu dinleyeceğim
Ben dün bunu yapmaya çalıştım, abartmamaya.. ama yedim. off bazen umutsuzluğa kapılıyorum, tam 6 senedir uğraşıyorum, bir ay düzenli sağlıklı beslenip sonra bozuyorum.Selam kızlar nasılsınız kendimce karar aldım kötü geçen bir hafta sonundan sonra artık şok diyetler şunlar bunlar yok sadece az ve öz yeme var iki haftadır kendimi paraladım verdiğim 1kilo bir öğün fazla yedim aldığım iki kilo sadece moral bozukluğu bana instagramda hayatım diyet var Binge eating le mücadele ediyorum demiş hakkaten nedir bu diye baktığımda sanki beni anlatmış ben de bundn sonra listelerle kasmıycam kendimi sadece vücudumu dinleyeceğim
Tebrikler canım bence çok çok iyi ayyy bende 58 olsamMerhaba kızlar. Hâlâ adet olamama rağmen sonucum iyi çıktı. Yani benim için yeterli
Geçen hafta: 58,7
Bu hafta: 58.0
Fark: 700 Gr.