Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

aynen bende 1 ileri 2 geri devam ediyorum ama motivasyonum ve hırsım kayboluyor sürekli aylık hedefler koyuyorum kendime ama olmuyor

Canlarım zaten buraya takılmazdık herşey şahane olsaydı :)
Motivasyon motivasyondur!
Sizi tanımasam da seviyorum.. lütfen abartmayalım.. ama aç da kalmayalım, aç kalınca hep zararlı şeyler yeniyor Lamekancım kaç kilosun..

Canlarım zaten buraya takılmazdık herşey şahane olsaydı :)
Motivasyon motivasyondur!
Sizi tanımasam da seviyorum.. lütfen abartmayalım.. ama aç da kalmayalım, aç kalınca hep zararlı şeyler yeniyor Lamekancım kaç kilosun..
bugün kilom 69.8
70 lerden yeni yeni kurtuluyorum
gecen sene mayısta 66 da bırakmıştım sıkıldığım için devam etseydim şimdi 50li rakamlardaydım

bugün kilom 69.8
70 lerden yeni yeni kurtuluyorum
gecen sene mayısta 66 da bırakmıştım sıkıldığım için devam etseydim şimdi 50li rakamlardaydım

oo müthişsin canımm.. 66 dan nasıl 72 lere felan çıktın pekiiii.. kilo kontrolü yapamadın mı ya da tartıda kendini takip etmedin mi? Neyse 5-8 kilo gibi bir git/gelin olmuş doğru mu? Önemli değil önemli olan yeniden yeniden başlayıp bırakmamak.. kararlı olursak giderek şişmez giderek inceliriz buna eminim :KK5:

oo müthişsin canımm.. 66 dan nasıl 72 lere felan çıktın pekiiii.. kilo kontrolü yapamadın mı ya da tartıda kendini takip etmedin mi? Neyse 5-8 kilo gibi bir git/gelin olmuş doğru mu? Önemli değil önemli olan yeniden yeniden başlayıp bırakmamak.. kararlı olursak giderek şişmez giderek inceliriz buna eminim :KK5:
Gecen sene mayis ayinda gorustugumuz biriyle yine karsilastik ayyy sen nasil zayiflamissin oyle dedi. Bende yok mok dedim 1 verip 2 aliyorum dedim. Yok yok dedi zayiflamissin sonra topigimin basindaki kilo bildirimlerime baktim 74 kg musum o zmaan az az da olsa gitmis kilo

Gecen sene mayis ayinda gorustugumuz biriyle yine karsilastik ayyy sen nasil zayiflamissin oyle dedi. Bende yok mok dedim 1 verip 2 aliyorum dedim. Yok yok dedi zayiflamissin sonra topigimin basindaki kilo bildirimlerime baktim 74 kg musum o zmaan az az da olsa gitmis kilo
ben de aynı sen gibi canımmm ..72-73 70 lerle mücadele ederken şimdi 68-69 um bitanem yaaa.. haklıymışım di mi? boşa kürek sallıyo gibiysek de çok yavaş ve kalıcı veriyoruzdur inşallah.. pes etmeyip birbirimizi destekleyeceğiz.

günaydın kızlar
güncel kilom 70.1
1 haftada vere vere 200 gr verebilmişim
halbuki 69u görmüştüm neden veremiyorum anlamış değilim
porsiyonlarımı azalttım
2.5 lt su içiyorum
haftada 3-4 gün 45 dk eliptik yapıyorum

Ankaralıyım..
Herkes perişan.. böyle günlerde yas ilan edilmeli.. hatta giden her bir şehit için bile yas ilan edilmeli..

20160219_071905.jpg
Bu cuma haftanın kötülüğü üstüme üstüme geldi, spora gitmeyip çocuklarımla kalmak istediğim bir hafta oldu..

Kilom: 67.8

Günaydııııın!
Spora ara verdim, Ankara da bombanın patladığı o kara çarşambadan beri gitmiyorum. Arada çok fazla iş de çıktı.. neyse, günlüğümü ihmal etmemeye, ve daha çok yazmaya karar verdim. 67'leri gördükten sonra geriye dönüş yapamam..
Bu ara biraz abarttım da sanki. Ama her şey yolunda..
ve öyle de olmalı..
Bakalım 65 tartı fotoğrafımı ne zaman koyacağım? ve söz verdiğim kol saati ödülüme ne vakit kavuşacağım :KK48:

Bir paket bisküvü yerine 4 tane yemek..
İşin sırıı bu alsa gerek

:KK66:

Sabah:
Peynir, zeytin, domates.. iki dilim kepek ekmek, çay

Ara:
Şekersiz Türk kahvesi

Öğlen:
Üç kaşık çorba, bir porsiyon kuru fasulye, salata.

Ara: Sütlü nescafe, 4 adet bisküvi..

Dün akşam ki menüm:
1 Kase mercimek çorba
1 porsiyon bulgur pilavı
Yoğurt

Akşamlarım çok uyuz geçmekte.. bir yeşil çay içemedim.. su içtim.. akşam enerjimi nasıl kazanabilirim bilmiyorum. sabahları enerjim full.. akşama bitik :KK43:

Bu haftayı +600 gr ile bitiriyorum..

Ama ama bakınız üstteki mesaj :) Artık 70'leri görmüyorum. :KK73::KK9::KK9::KK73::KK71::KK71:
1 aydır yapamıyordum, tekrar spora başlayacağım.. yediklerime zaten dikkat ediyorum.
Sorun yok .
Mutluyum.

haftasonu abarttım.. amma çok hem de

bu sabah ipleri elime alıyoruuum veee
kahvaltım elma + ceviz + yeşil çay..

bu hafta biraz detoks yapacağım. cumaya görücez işe yarayıp yaramadığını :KK66:

Ekmeği kesmeye
Şekeri uzağımda tutmaya
3 lt. su içmeye
Hamurişini de mümkünse görmemeye karar verdim.

Bu sabah
Peynir (2 kk.)
8 adet biberli yeşil zeytin
3 ceviz yedim

11.00 de ara şekersiz t. kahvesi

Bu öğlen
Tavuk + yoğurt + salata

14.00 de ara şekersiz t. kahvesi

Akşam menüm belli yazayım:
Domatesli soğanlı mantar kavurma, yulaf kepekli yoğurt

Kilomu hiç yazmıyorum uzun zamandır. Haftaya cuma yazacağım.

Canım merhaba:) bildirim gelince yazmak istedim, iyisindir umarım:) hedefine ulaşma yolunda azimle yürüyorsun tebrik ederim senii:KK200:

TAM 1 YIL
geçiiiip gitmiş.
iyi ki de açmışım bu günlüğü
Hiç kilo verememiş olduğumu kanıtladım
İnip çıktığımı sonra çıkışta kaldığımı gördüm..

ben işin sırrının akşam 5 / 6 itibariyle hiç bişi yememekte olduğuna karar verdim.
başladım!
ömürlük!

bakalım günlüğümün ikinci miladında neler olacak.
günüdüz sağlıklı + normal beslenip 5 den sonra kazınsam da açlıktan sadece sadece lüksüm olsun! 1 kare bitter çikolata hakkım var.
Soda + ayran
Yeşil Çay
Bol Sütlü Nescafe
1 kare bitter çikolata

akşam bunlar hak!
diğer her şey yasak!

X