- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
- #1.681
EMELinEMELi cok şükür normal listeye başlamışsın. Bunyeşillik falan bi sınır var mı yoksa bol bol ye bari maksat miğdeyi doldurmak
Yumurtaya yorum yapmıştın ya, hakikaten aynen dedim okurken, Emelciğim yanlış anlama ben hiçç bildiğin hiç yumurta yemediğim için 4 tane miydi 6 tane mi hem de haşlanmış.. amanınn dedim. Geçmişte hastaneye yatıp da yumurtadan uzaklaşmadan önce ben de severdim rafadan veya kayısı halini, karabiberli tuzlu baya lezzetli aslında, ama bir kez tiksindim artık yiyemiyorum.. keşke yiyebilseydim.
Yarin yine șok. Diyetti ama oruc tutucam insallah diyetisyenim ona gore menu yazdi sagolsun
Cumartesi sonuç alınca görelim bakalım diyetisyen neylemiş.. hiç çıkmamacasına listeyi yaşayabiliyor musun? ben dün dediğim gibi çorba ve fasulye yedim ama sonradan 1 kuru incir 1 kuru kayısı iki misminicik kare bitter yedim çukulataları koydum kurumeyvelerin içine incir ve kayısı dolması yaptım ama nasıll kesti şeker ihtiyacını var ya, acaip bir şeker komasına girecektim resmen, bu sabah uyanınca düşündüm de adetin ilk günü gayet iyi yaptım kayısı ve incir biraz boşalan depoyu doldurur, yanında da yeşil çay içtim ve dün 3 litre su içtim.