- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.681
EMELinEMELi cok şükür normal listeye başlamışsın. Bunyeşillik falan bi sınır var mı yoksa bol bol ye bari maksat miğdeyi doldurmak
Yarin yine șok. Diyetti ama oruc tutucam insallah diyetisyenim ona gore menu yazdi sagolsun
Gunaydin
goldenheart . Canim benim yumurtayla şükür. Sorunum yok. Liste disina bu hafta cikmadim ne yazdiysam sonrasinda fazla bi lokma almiyorum. Cumartesi iyinolur insallah. Ama su da varki ben bugun orucum yarin ve cumada tutucam dolayisiyl sok diyeti sadece bi kez yapmis olucam. Artik sonucu cmtesi gorucez
Canım sen hangi ülkedesin şu an, oralardaki aışkanlıklar Türkiyeden farklı mı? Dereotu, roka, maydanoz, çeri domates, patlıcan biber vs.
Menünde balık iyi ama balığın yanında salata neden yok? ikisini ayrı düşünemiyorum
Allah kabul etsin orucunu, oruç da sağlığımız için de manevi huzurumuz için de çok güzel birşey. Allahım sabrını versin. Şimdiden hayırlı iftarlar.
Cok iyi canim spor su menu harikasinSlm kızlar menümü yazayım
Sabah 9.30
2 yk yulaf 1 su bardağı sut 2 ceviz yarim elma tarçın yarim yemek kaşığı kuru üzüm
Öğle 13.00
5 yk kıymalı sebze 1 kaşık yoğurt 1 kase salata çeyrek krep
Ara 16.30
Yarim fincan leblebi 1 konya şekeri yeşilçay
Aksam 19.00
2 yk yoğurt 1 etimek 5 yk sebze yemeği
Spor 50 dk eliptik 15 dk pilates
Su 2.5 litre (1ltsi ödem çayı)
Çok güzel menun tebrikler. Orucunu Allah kabul etsin canımBen de vereyim menumu
... MENUM...
SABAH (03.10)
1 kk Peynir
3 zeytin
2 dlm ç. Ekmegi
1.5 h. Yumurta
1sb sut
2 ceri domates
AKSAM (19.10)
3 kepce yayla corbasi
5 dlm pastirma
1 sb m. Suyu (50 calori)
2 dlm ekmek
ARA (21.30)
1elma
1kivi
Tokum acikirsam yicem aradakileri
SU 1.5 - 2 yaparim
Teşekkür ederimCok iyi canim spor su menu harikasin
Amin canim. Allah razi olsun.Çok güzel menun tebrikler. Orucunu Allah kabul etsin canım
Hic bilmiyorum ki canım paylaşmayan kar neden paylaşmıyorlar. Haklisin aslında çok fazla menü paylaşımı yapilmiyor. Yoğun isler falan varsaAmin canim. Allah razi olsun.
Bu ara menu veren de yok fatma iki uc kisiyiz niye acaba
Yine mükemmel bir menü bence. Sporla da taçlanmış.Slm kızlar menümü yazayım
Sabah 9.30
2 yk yulaf 1 su bardağı sut 2 ceviz yarim elma tarçın yarim yemek kaşığı kuru üzüm
Öğle 13.00
5 yk kıymalı sebze 1 kaşık yoğurt 1 kase salata çeyrek krep
Ara 16.30
Yarim fincan leblebi 1 konya şekeri yeşilçay
Aksam 19.00
2 yk yoğurt 1 etimek 5 yk sebze yemeği
Spor 50 dk eliptik 15 dk pilates
Su 2.5 litre (1ltsi ödem çayı)
Olabilir canim ama yaziyor olmak kacamak yapmamizi engelliyor. Onun icin demustim.Hic bilmiyorum ki canım paylaşmayan kar neden paylaşmıyorlar. Haklisin aslında çok fazla menü paylaşımı yapilmiyor. Yoğun isler falan varsa
Kızlar günaydın. Ben çocuklarla erkenden yattım. Daha yeni okudum msjlarınızı. İşe gidince yazacağım menümü.
Emelciğim 5 dilim pastırmanın tuzlu olması etkiler mi acaba diye düşündüm. Ama o kadar hafif ki menün.. sanırım birşey olmaz.
Kızlar merhaba, ben iki gündür çok yoğundum ve beslenme olarak berbat bı iki gün geçirdim. Galiba pzt tartı sonucum gevşememe sebep oldu. Ama ben önümüzdeki pzt yaklaşan adet dönemim ve artan ödemimle ekstra + görmek istemiyorum. Hemen bir u dönüşü yapıyorum ve uçurumun kenarından dönüyorum.
Yeni gelen arkadaşlarımpeaceful16 ve B Bhr_89 hoşgeldiniz sefa geldiniz. Umarım hedeflere sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız . Kaç yaslarinizdasiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?