• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Hoşgeldin peaceful16 peaceful16 bizimle yürümek isteyen herkes gelebilir, ama ben açıkçası bu günlükte düzenli katılım istiyorum.
Bir hafta gelip iki hafta görünmemek yok! Söz mü?
:KK50:

Cuma günü kilonu bildirince seni ilk sayfamıza hemen eklerim. Eğer fotoğraflı bildirim yaparsan şahane olur.

Hosbulduk tesekkurler :) Soz yarida birakmamaya calisacagim, kilolardan kurtulmam lazim :)

Bugunun menusunu paylasayim o zaman:
bu arada yurtdisinda yasiyorum Turkiyeden 5 saat ilerideyiz.

Kahvalti : haslanmis yumurtali ve kuru domatesli sandvic + cay

ara: sade neskafe

oglen: somonlu yesil salata ve limonlu su

ara: 2 adet yulafli biskuvi

aksama henuz karar vermedim disarida olacagiz ama hafif birsey tercih ederim, izgara balik/ tavuk yanina sebze gibi..

insani cok motive ediyor boyle yazmak , birlik olmak. insallah hep birlikte fit guzel bir bedene kavusuruz :KK54:

Merhaba kızlar ben de katilabilir miyim bu gruba diyet gruplarına baktım ama bende yazışmalara felan yetisemedim yeni başlamış olmanız şans oldu benim için kendi başıma 7 kilo verdim ama şu sıralar devam edemiyorum etsem de çok zorlanıyorum sağlık açısından vermem gerekiyor bu kiloları

Canım merhaba, cuma günü tartı fotoğraflı kilonu bildir, seni de ekleyeyim. Şu an kaç kilosun, çalışıyor musun? Çocuğun var mı? kendinden bahsetsene. peaceful16 peaceful16 seni de merak ediyorum ;)

Calisiyorum,2 senelik evliyim cocugumuz yok, evlenip yurtdisina geldik. evlendigimizden beri 11 kg aldim, onlari vermek istiyorum. Suan kilom 77.7 , hedef kilom 66kg, 6 ay icerisinde vermek istiyorum hepsini... :dua:

Ben de bilemiyorum fatmam. Etrafımdan duyduğum tavsiyeler hep onu sür bunu sür oluyor. Onlar da bana hiç mantıklı gelmiyor. Senin de ilk bebegindi yanlış hatırlamıyorsam. Tecrübemiz yok yaşayıp göreceğiz. Ben 7 günlük bir süreç çizdim kendime. 7den başlayıp hergün 1 öğün azaltarak bitirmeyi istiyorum basarabilirsem. Bugün 5. Günümüz ve 3 defa emzireceğim birinciyi az önce uykudan uyanınca verdim umarım bir daha uyanmaz. İlk birkaç gün kolaydı ama galiba asıl şimdi başlıyor zorluklar :KK43:
Canım benim 2. Bebeğim abimiz var 9 yaşında . Önce gece emzirmeyi kesmen gerekiyor sonra gunduz kesmek gerekliymiş büyük de ben öyle yaptım 2 gün babaanne de kaldı yine bırakmadı. Malesef en son onu sur bunu sur diyenleri denedim. Seker ve tuz karıştırıp sürünce bıraktı tamamen.

Canım merhaba, cuma günü tartı fotoğraflı kilonu bildir, seni de ekleyeyim. Şu an kaç kilosun, çalışıyor musun? Çocuğun var mı? kendinden bahsetsene. peaceful16 peaceful16 seni de merak ediyorum :KK66:
Şu an 75 kiloyum canım evliyim mayısta 2 yıl olacak çocuğum yok ve olması için kilo vermem gerektigini söylüyorlar . Çalışmıyorum ev hanımıyim ve ogrenciligim devam ediyor canm

Şu an 75 kiloyum canım evliyim mayısta 2 yıl olacak çocuğum yok ve olması için kilo vermem gerektigini söylüyorlar . Çalışmıyorum ev hanımıyim ve ogrenciligim devam ediyor canm

merhaba :)
Benzermis durumlarimiz.

Bende oyle dusunuyorum, bu sekilde hamile kalsam ustune bi 15-20 kilo ekle vermek cok daha zor olur sonra. En iyisi simdiden verip fit olmakki vucut alissin, hamile kalinca abarti bi kilo olmasin..

aranızdaki en tecrübeli anne olarak ben oğlumu memeden keserken sirke kullandım emmek isteyince sirke sürdüm hemen bıraktı.her çocogun damak tadı farklı olacağı için seninki sevedebilir.her çocok kitabımı kendi yazar canım.yalnız sana tek tavsiyem sütten kesince gece sakın mama süt verme.uyanınca su ver.gece mamasına yada sütüne alışırsa uykunuz bölünür.geceden doyur ve yatur nokta.

merhaba :)
Benzermis durumlarimiz.

Bende oyle dusunuyorum, bu sekilde hamile kalsam ustune bi 15-20 kilo ekle vermek cok daha zor olur sonra. En iyisi simdiden verip fit olmakki vucut alissin, hamile kalinca abarti bi kilo olmasin..
Merhaba Ben istesem de kalamiyorum ama dediğin gibi eğer bu kiloda hamile kalirsam 100 le tamamlarim herhalde o yuzden bi 65 felan olsam benim için yeterli boyum da uzun

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. goldenheart goldenheart Canım benim telefonda sorun var 3 mesajı 3 saatte zor yazdım menü paylaşamazsam bugünlük idare et olur mu

Zaten bişi itiraf ediim mi bazen kendi kendime günlükleri düşünüyorum, onu yedim bunu yedim bunu yemedim.. bi tuhafıma gidiyor düşününce, Rabbim aratmasın şu bolluk günlerini..
Ama tabii ki ölçü miktar ve çeşit ayarlarken menülerimiz örnek teşkil ediyor, güzel oluyor.

Calisiyorum,2 senelik evliyim cocugumuz yok, evlenip yurtdisina geldik. evlendigimizden beri 11 kg aldim, onlari vermek istiyorum. Suan kilom 77.7 , hedef kilom 66kg, 6 ay icerisinde vermek istiyorum hepsini... :dua:

Kızlar! Sizin hiiiç mazeretiniz yok! Havalar da ısınmışken, elinizin altında bakım isteyen çocuk yokken, spor, bol su, yeşil çay ve sağlıklı beslenerek hızla istediğiniz kiloya düşeceksiniz demek ki! ;)

Kızlar! Sizin hiiiç mazeretiniz yok! Havalar da ısınmışken, elinizin altında bakım isteyen çocuk yokken, spor, bol su, yeşil çay ve sağlıklı beslenerek hızla istediğiniz kiloya düşeceksiniz demek ki! :KK66:

Insallah.
evlendikten sonra aldim bu kiloyu ben, boyum uzun, zayiftim evlenmeden, Esimle yemek kulturlerimiz farkli o kebap lahmacun, pilav makarna bol et seven biri, bense daha saglikli beslenirdim. yemek yapmayida cok seviyorum gonlu olsun diye hep ona gore yapmisim bende sistim :olamaz: birde isten gelip ona ayri bana ayri yemek yapmak istemiyorum usendim hep:KK1:

Oda kilolu kilo vermesi lazim saglik acisindanda.
Dun itibariyle basladik birlikte. dun aksam tarhana corbasi ve bonfile yedik su ictik. yatmadan aktivia yogurt yedim.
insallah devamini getirecegiz. o kaytarmak istese bile benim kendime saglikli cozumler bulmam lazim..

Insallah.
evlendikten sonra aldim bu kiloyu ben, boyum uzun, zayiftim evlenmeden, Esimle yemek kulturlerimiz farkli o kebap lahmacun, pilav makarna bol et seven biri, bense daha saglikli beslenirdim. yemek yapmayida cok seviyorum gonlu olsun diye hep ona gore yapmisim bende sistim :olamaz: birde isten gelip ona ayri bana ayri yemek yapmak istemiyorum usendim hep:KK1:

Dun itibariyle basladik birlikte. dun aksam tarhana corbasi ve bonfile yedik su ictik. yatmadan aktivia yogurt yedim.
insallah devamini getirecegiz. o kaytarmak istese bile benim kendime saglikli cozumler bulmam lazim..
Ne yazık ki kocanin yeme tarzına ben sahibim 2 ay da 7 buçuk kilo verdim biraz degisiklik yaparak eşimde aynısı hatta o benden daha beter hiç sebze yemeğiyle doymadigini söylüyor Allah yardım etsin valla bize

Insallah.

Ne yazık ki kocanin yeme tarzına ben sahibim 2 ay da 7 buçuk kilo verdim biraz degisiklik yaparak eşimde aynısı hatta o benden daha beter hiç sebze yemeğiyle doymadigini söylüyor Allah yardım etsin valla bize

Valla kızlar dün bizim evde kocam ve çocuklar pizzatime'dan pizza yedi ben kendime tavuklu yoğurtlu salata yaptım onu yedim ;)
Ama itiraf edeyim, pizza bana hiiiç cazip gelmedi isteyerek yemedim.

Back