- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
- #1.661
Kizlarrrrr çok açım ben yaaa resmen midem kazınıyor. Liste doyurmadı ya beni offff bisey diyin bana ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurtlu salata yapıp yesem kaçamak olacak ama bilemedim ki
Yemedim hiç bişey içtim suyu mu oturdum şimdilik daha iyi gibi ama bilemiyorumAç yaşanmaz
Yulaf ezmesi bile yiyebilirsin
Yeter ki yağlı unlu tuzlu şekerli olmasın
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine şok diyet yaramadı sana galibaYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Muttapa7555 . Naptin aclik krizini bastirabildinn mi?
Bende bugun bi halsizlik nefes darligi kalp carpintisi gibi halle var hayrolsun insallah
Haklısın tutunca tutuluyor ama bazı dönemler tutamıyor insan kendini işteKızlar! Sizin hiiiç mazeretiniz yok! Havalar da ısınmışken, elinizin altında bakım isteyen çocuk yokken, spor, bol su, yeşil çay ve sağlıklı beslenerek hızla istediğiniz kiloya düşeceksiniz demek ki!
Tebrikler menün çok güzelKızlar cuma adet olacaktım ama bugün oldum moralim düzeldi resmen.
Sabah yeşillik (roka + maydanoz + domates) + süzme peynir + 6 zeytin + 1 incecik ama incecik kepekli ekmek
ara Türk Kahvesi
30 dk. tempolu yürüyüş
12.00 de soda
12.30 ayran + tavuk şinitzel + yoğurt + yeşil salata
15.30 1 elma + 6 çiğ badem
16.30 yani şimdi sütlü nescafe..
AKŞAMA dün akşam taze fasulye yapmıştım bugün için. Yoğurtlu Çorba + bir tabak fasulye
Iyi yapmissin canim sabreden kazaniyir. Bugun normal menu ama oda az sanirim cok azaltti ya.Yemedim hiç bişey içtim suyu mu oturdum şimdilik daha iyi gibi ama bilemiyorum
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine şok diyet yaramadı sana galiba
Cok guzel aksamida guzel atlaticandan eminim canimMenüm tabletten yazıyorum
Sabah 9.00
2 yk yulaf 1 bardak süt 1 elma 2 ceviz tarcın
Öğle 13.30
5yk kıymalı sebze 1 dilim ekmek 2 salatalık 1 domates(ikiside minikdi)
Ara yarım fincan leblebi yeşilçay
Akşam belli değil dışarıya çıkacagız sebze bulmaya çalışacagım bulamazsam yine tavuklu salata yerim 1 ayranla
Spor gece yapabilirsem yazaarım
Su 2.5lt (1 litresi ödem çayı)
Kızlar cuma adet olacaktım ama bugün oldum moralim düzeldi resmen.
Sabah yeşillik (roka + maydanoz + domates) + süzme peynir + 6 zeytin + 1 incecik ama incecik kepekli ekmek
ara Türk Kahvesi
30 dk. tempolu yürüyüş
12.00 de soda
12.30 ayran + tavuk şinitzel + yoğurt + yeşil salata
15.30 1 elma + 6 çiğ badem
16.30 yani şimdi sütlü nescafe..
AKŞAMA dün akşam taze fasulye yapmıştım bugün için. Yoğurtlu Çorba + bir tabak fasulye
Emelcim akşamı ne kadar hafif tutmuşsun. Maaşallah sana.Ben de yazayım menumu
... MENUM...
SABAH (07.30)
1 kk Peynir
3 zeytin
1 dlm ç. Ekmegi
Yesillik
ÖĞLE (13.30)
6yk ruseymli makarna
2 sb ayran
Domates
ARA (16.00)
1 nesfit bar (90 kalori)
Kefirim vardi oda 100 kalori canim tatli cekince nesfit yedim
AKSAM (19.00)
4 yk pirasa yemegi
1 sb ayran
1 dlm ç. Ekmegi
ARA (21.30)
1 elma
SU 2.8
Tsk ederimmmm canimmmmEmelcim akşamı ne kadar hafif tutmuşsun. Maaşallah sana.
EMELinEMELi cok şükür normal listeye başlamışsın. Bunyeşillik falan bi sınır var mı yoksa bol bol ye bari maksat miğdeyi doldurmak
EMELinEMELi cok şükür normal listeye başlamışsın. Bunyeşillik falan bi sınır var mı yoksa bol bol ye bari maksat miğdeyi doldurmak
Gunaydin herkese,
malum burada saat 9 oldu :)
Dun aksam esimle disardaydik, mecburen ipin ucu kacti, balik, patates puresi yedim ve tatli paylastik. Tatli dedigim browni gibi ama 2 kasik yedim sadece.
Bugun yine geri donuyorum, kahvaltimi yazayim:
1 haslanmis yumurta ve kuru domatesten olusan sandvic + cay
oglen arkadaslarla disari cikacagiz, salata yemeyi planliyorum ama yazarim.
herkese iyi gunler dilerim