- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi goldenheart
-
- #1.561
Kizlar gunaydin
Gecen hafta 92,1
Bugun 91.2
-900
Bu hafta sok diy va 3 gun normal 4 gun sok. Normal olanda cok az napacaksam
Selam kızlar kusura bakmayın
Geç hafta 74.4 güncel 74.6 Üzgünüm ama 10 gün oldu regl olamadım ve kaç gündür uykusuzum belki ondandir kızımı götürdüm doktora geç geldim şimdi çok meşgulum akşam okurum neler yazdınız bugün
Ben de uyuyorum sonuna kadar bu listeye. Yediğimi görürseniz gözüme gözüme sokun ben öyle yapıcam çünkü
Canım ben de pzt yapıyorum bildirimlerimi.
Günün menüsünü de yazayım ki liste dışına çıkmayayım
Sabah 9.30
2yk yulaf 1 portakal 2 ceviz 1 bardak sut 1tk tarçın
Öğle 13.00
5 kaşık kıymalı fasulye
1kase salata
1 dilim ekmek
Ara 16.00
Ytk fincanı leblebi 1 fincan yeşilçay
Aksam 19.00
5yk karnabahar 3yk yoğurt 1 etimek
Ara 21.30
1 meyve(yemeyebilirim isteğe bağlı dedi diyetisyen)
Su 1 litre ödem çayı 1.5 litre su
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates ve dip köşe ev temizliği
Canım aspir yağını hic bilmiyorum ama çörek otu yagi doğum kontrol hapını etkisiz hale getiriyor diye biliyorum. Bide umarım nescafe sadedir 2si bi arada olanlar kalorili krema var içinde. Menün çok güzel tebriklerBugün de 40 kilo eceden ilham alarak aspir yağına ve çörekotu yağına başladım 3 gün aspir yağı içicem 4 gün çörekotu. sabah aç 1 çay kaşığı! Rabbim şifasını bunlar aracılığıyla versin inşallah.
Haftasonu herşeye rağmen iyi geçmeli. Sakın birbirimizi unutmayalım.
4 gündür spor yapamıyorum. ŞİMDİ 1 SAAT tempolu yürüyeceğim.
Canım aspir yağını hic bilmiyorum ama çörek otu yagi doğum kontrol hapını etkisiz hale getiriyor diye biliyorum. Bide umarım nescafe sadedir 2si bi arada olanlar kalorili krema var içinde. Menün çok güzel tebrikler
Afiyet olsun dolma ici dışında gayet güzel. Karnıyarık patlıcan kızartma değilse 1 tane yiyebilirsin bence. Kızartma ise hic yeme en yağlı sebze patlıcan kızarınca.Kalkınca bir büyük bardak limonlu su
Sabah 09:30
1 yk Yulaf
2 yk mısır gevreği
1 çk tarçın
200 ml yarım yağlı süt
Küçük portakal
Ara 11:30
Beyaz çay
Öğle 14:00
1 porsiyon haşlanmış lahana
3 yk pirinçli kıymalı dolma içi
Arkadaşlar maalesef öğle yemeğim böyle oldu bugün. Anneme geldim onda yemek vardır dedim ama yokmuş. Keşke evden getirseydim dedim ama herşey için geçti.Annem de sarmak için lahana haşlamış. Ben de bayılırım sararken yemeye.Aksama da karnıyarık yapmış canım annem ama yemeyeceğim çorba ve salatayla kapatacağım inşallah.
Canım fıstık ezmesi yerine başka bisey mesela bal kullansan 1 kaşık çok geldi bana tatlı kasigiysa iyi tabiSabah 10.00 bol yeşilli peynir zeytinli kahvaltı
Öğlen 3.00 te k-fleks+yulaf+muz+süt+bir kaşık fıstık ezmesi hepsi karıştırılıp yendi
Akşam 7.30 bir kase dolusu ev yoğurtlu çorba . Ev yapımı tavuk şinitzel + yeşil salata.
Su ve yeşil çay içerim.
Öğlen 1 saat yürüdüm.
Aman ha! Aspir yağını felan doktorunuza danışmadan içmeyin sakın! Araştırın
Maalesef kızartmaydi. Ondan yemedim 1 kepçe çorba içtim ama doymadım corba alacaktım ama kalmamıştı o yüzden pişen lahana dolmasından yedim birazAfiyet olsun dolma ici dışında gayet güzel. Karnıyarık patlıcan kızartma değilse 1 tane yiyebilirsin bence. Kızartma ise hic yeme en yağlı sebze patlıcan kızarınca.
Oturmada olmana rağmen az almışsın herşeyden canım. Ama biz diyet manyaklari ne diyoruz böyle durumlarda " keşke olmasaydı"Kizlar iyi dilwk ve temennilerinjz icin tskler cok yogunum menulerede bakamadim menu mu yazip islerimle ilgilenicem. K. Bakmayin bugunluk. Grsz.
Bugun sabah annemin hastane isleri vardi gecikti kahvalti oglede oturmam vardi boyle oldu.
MENUM
SABAH ( 11. 00)
2 dlm cavdar ekmegine( 2 dlm ince kasar penir 1 dilim salamli) tost
Salatalik
MISAFIRLIKTE (14.30)
Yarim peynirli puaca
1 yk kadar tavuk gogsu tatlisi
3 sıkım cig kofte
2 yk yogurtlu kereviz salatasi
SU 2
Canım tavuklu salata çok güzel bir tercih olmuş. Tabiki bı sebze yemeği çok daha güzel olurdu akşam yemeğinde. Ama bi hamburger yememissinKızlar aksam menüm değişti esim dışarı çıkalım dedi arkadaşlarla çıktık onlar hamburger yedi ben tavuklu salata yedim 1 küçük ayranla beraber. Spor yapamadim yapamam da gezmekten ayaklarım şişti
Bence bala da gerek yok zaten meyve var ben tarçın katıyorum.Canım fıstık ezmesi yerine başka bisey mesela bal kullansan 1 kaşık çok geldi bana tatlı kasigiysa iyi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?